Dit is hoe het is om op 'Wife Swap' te zijn, volgens een voormalig castlid

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het is om op 'Wife Swap' te zijn, volgens een voormalig castlid
Dit is hoe het is om op 'Wife Swap' te zijn, volgens een voormalig castlid
Anonim

Voordat shows als 'The Bachelor' de tv overnamen en shows als 'Love Island' mensen uithaalden, had ABC een intrigerende realityserie genaamd 'Wife Swap'. De serie ontstond in 2004 en had een lange looptijd, die eindigde in 2020 toen het moedernetwerk films begon te prefereren boven series.

Maar tijdens zijn hoogtepunt trok 'Wife Swap' tonnen kijkers die geïntrigeerd waren door het ruilen, vooral toen beroemdheden begonnen deel te nemen aan het 'plezier'. Nu de show echter geschiedenis is, kijken fans wat minder liefdevol terug, vooral iemand die jaren geleden in de show was.

Eén castlid van 'Wife Swap' leefde om het verhaal te vertellen

In een Reddit-oproep voor mensen die als kind in realityshows zaten, antwoordde een commentator dat ze met hun familie in een aflevering van 'Wife Swap' waren geweest. Het blijkt dat het een keer in de show zijn, leidde tot een levenslange connectie met de serie, zei de voormalige realityster, hoewel het niet allemaal glamoureus is.

The Redditor legde uit dat de aflevering van hun familie (aflevering 13 van seizoen 3) betrekking had op een boerenfamilie die ruilde met een stadsfamilie, hoewel ze merken dat hun familie eigenlijk in de buitenwijken woonde. Dat is een punt tegen ABC voor nep-reality-tv, maar dat is niets nieuws.

Natuurlijk waren andere Redditors nieuwsgierig naar de ervaring, en hoe het was voor een 10-jarige die in de show was -- en ook hoe het was als een volwassene die herhalingen zag.

'Wife Swap' was behoorlijk nep volgens de huidige normen

Het blijkt dat de show behoorlijk nep was, van de achtergrondverhalen van elk gezin tot de scenario's waarin drama werd gecreëerd. Het castlid merkte bijvoorbeeld op dat de productieploeg "veel drama aanzette" door dingen te doen zoals het kind inlijsten als verslaafd aan videogames.

Toen gaf een bemanningslid het kind een Gameboy om ze op te zetten toen de geruilde vrouw de kamer binnenkwam en ze 'betrapte' op het spelen van spelletjes. Het was niet per se een traumatiserende ervaring, zei de Redditor, maar andere commentatoren vonden het een vreselijke manier om met kinderen om te gaan op de set.

Dat gezegd hebbende, de familie werd betaald voor hun deelname, en ze moesten zich waarschijnlijk aanmelden bij het duistere uitgangspunt van de show.

Hoeveel heeft 'Wife Swap' de gezinnen betaald?

Hoewel het onduidelijk is of de geruilde vrouwen van ABC allemaal hetzelfde bedrag verdienden, beweerde de kindster uit aflevering 13 dat hun familie een betaaldag van $ 20.000 ontving voor hun optreden in de show. Dat was natuurlijk vóór belastingen; de nu-volwassene klokte de inkomsten van hun gezin op $ 15K na belastingen.

Het enige andere voordeel van de verschijning op 'Wife Swap' vroeger? "Snapchats krijgen van [hun] 10-jarige gezicht wanneer [hun] vrienden de herhalingen zien", zegt de Redditor.

Aanbevolen: