Twitter reageert op 'SNL's' emotionele eerbetoon aan overleden voormalig castlid Norm Macdonald

Twitter reageert op 'SNL's' emotionele eerbetoon aan overleden voormalig castlid Norm Macdonald
Twitter reageert op 'SNL's' emotionele eerbetoon aan overleden voormalig castlid Norm Macdonald
Anonim

Twitter was extra onder de indruk van de Saturday Night Live 's Weekend Update na hun eerbetoon aan wijlen Norm Macdonald. Ankers Michael Che en Colin Jost besloten de laatste paar grappen aan Macdonald over te laten en lieten meerdere clips zien uit zijn tijd als Weekend Update-anker. De komiek stierf op 14 september na een privéstrijd van negen jaar tegen kanker.

Overal waren fans enthousiast om het eerbetoon te zien, vooral omdat er meer dan één grap werd getoond ter ere van hem. Twitter heeft echter ook rekwisieten gegeven aan castlid Pete Davidson, die een t-shirt droeg met de naam en foto van Macdonald.

Voor het eerbetoon gaf Jost aan het publiek toe dat Norm een inspiratie voor hem was. "Norm is de reden waarom ik ooit Weekend Update wilde doen, dus vanavond dachten we dat we de laatste paar grappen van de update zouden overdragen aan Norm."

De geselecteerde grappen waren in het verleden controversieel, maar zijn sindsdien bekende grappenthema's geworden. De grap waar Twitter echter het meest over heeft gesproken, is de OJ Simpson-rechtszaak, waar Macdonald zei over Simpsons gebreide muts: "Hoewel OJ zijn zaak zou hebben gekwetst toen hij er plotseling uit flapte, hé, gemakkelijk, dat is mijn gelukkige stekende hoed." De clips eindigden later met het zeggen van zijn laatste zin, "en zo is het mensen, welterusten en veel geluk." Noch Che noch Jost wensten het publiek een goede nacht na de clips.

Macdonald bracht vijf seizoenen door met Saturday Night Live en werd in 1994 het Weekend Update-anker. Als het anker zorgde hij voor meerdere controverses met zijn grappen, en soms haalde hij zijn bandrecorder tevoorschijn en liet hij een "notitie voor zichzelf achter " relevant voor wat hij tijdens zijn grappen besprak.

De komiek werd later verwijderd als Weekend Update-anker en werd vervolgens volledig uit de show ontslagen. Hoewel het verwijderen van het anker het gevolg was van dalende beoordelingen en een afname van de kwaliteit, gingen er geruchten dat dit kwam door de grappen die hij vertelde tijdens het proces van Simpson. Na het tonen van wrok voor het schieten in een aflevering die hij in 1999 presenteerde, was de acteur pas in 2015 teruggekeerd naar het SNL-podium tijdens zijn 40e verjaardagsspecial.

Alle afleveringen van Saturday Night Live van Macdonald kunnen worden gestreamd op Peacock. Saturday Night Live zendt momenteel zijn 47e seizoen uit op NBC om 11.30 ET. Kim Kardashian zal gastheer zijn, met Halsey als muzikale gast.

Aanbevolen: