Sister Sister': wat doet voormalig castlid Marques Houston tot nu toe?

Inhoudsopgave:

Sister Sister': wat doet voormalig castlid Marques Houston tot nu toe?
Sister Sister': wat doet voormalig castlid Marques Houston tot nu toe?
Anonim

Als je kijkt naar alle spectaculaire shows die er tegenwoordig zijn, is het volkomen logisch dat zoveel mensen het gevoel hebben dat we ons midden in een gouden tijdperk van televisie bevinden. Er zijn tenslotte zoveel moderne tv-programma's geweest met fascinerende en genuanceerde personages en verhaallijnen.

Ook al is er alle reden in de wereld om van moderne televisie te houden, er is nog steeds iets speciaals aan de top sitcoms van weleer. Immers, wanneer mensen die in de jaren 90 zijn opgegroeid naar hun favoriete sitcoms uit die tijd kijken, zullen ze zich waarschijnlijk helemaal warm voelen van binnen vanwege de kracht van nostalgie. Aan de andere kant zijn er helaas enkele sitcoms uit de jaren 90 die moeten worden vermeden, omdat ze niet standhouden.

Opname van Marques Houston
Opname van Marques Houston

Hoewel iedereen zijn eigen unieke smaak in sitcoms heeft, zijn de meeste kinderen uit de jaren 90 het er waarschijnlijk over eens dat Sister, Sister een klassieke show is. Ondanks de heilige plaats die de show inneemt in de televisiegeschiedenis, zijn de meeste sterren van de serie in de jaren sinds het einde van de serie uit de schijnwerpers verdwenen. De meeste mensen hebben bijvoorbeeld geen idee wat Marques Houston, de hilarische acteur die Roger speelde, de afgelopen jaren heeft uitgespookt.

Vervolg onderhoudend

Toen Sister, Sister voor het eerst op televisie debuteerde, viel het vooral op door de tweelingzussen die de hoofdpersonen speelden. Gelukkig werd na verloop van tijd duidelijk dat alle sterren van de show best grappig waren, vooral Marques Houston. Helaas heeft Houston in de jaren sinds Sister, Sister tot een einde kwam, moeite om een andere rol te vinden die hem in de schijnwerpers zou houden. Houston kreeg echter wel enige aandacht in 2019 toen hij verscheen in verschillende afleveringen van de "reality" -show Love & Hip Hop: Hollywood.

Marques Houston toen en nu
Marques Houston toen en nu

Aan de positieve kant, Marques Houston heeft het entertainen van de massa nooit opgegeven. Houston sloot zich bijvoorbeeld aan bij een R&B-groep en bracht vervolgens als soloartiest verschillende albums uit. Helaas vond de muziek van Houston nooit een groot succes, maar dat hield hem ook niet tegen. In plaats daarvan koos Houston ervoor om filmproducent te worden. Het meest opvallend was dat Houston de film 'Til Death Do Us Part uit 2017' tot stand bracht en hij schreef en nam drie nummers op voor de film. Meer recentelijk produceerde 2020 Howard High.

Controversiële romantiek

Midden 2020 kwam naar buiten dat Marques Houston, een acteur van achter in de dertig, zich had verloofd met een vrouw die toen pas 19 jaar oud was. Het is niet verwonderlijk dat dat feit veel mensen van streek maakte en ze begonnen de relatie van Houston op sociale media te bespreken. Sommige mensen op sociale media begonnen zich zelfs af te vragen of Houston iets met zijn verloofde te maken had toen ze nog minderjarig was, met één bericht dat veel aandacht trok.

"Kan iemand alsjeblieft uitleggen waarom Marques Houston, een 38-jarige gozer, verloofd is met een 19-jarig meisje dat hij naar verluidt kende voordat ze 18 was? Ze maakten bekend dat ze 11 dagen een relatie hadden nadat ze afgelopen oktober 18 werd, en nu zijn reacties op de insta van het profiel beperkt,"

In reactie op dergelijke berichten ging Marques Houston naar Instagram om zijn relatie te verdedigen. Tijdens zijn lange post schreef Houston dat hij vóór 2018 "niet eens wist dat (zijn verloofde) bestond" en dat ze "niet begonnen te daten voordat ze volwassen was".

Het perspectief van zijn vrouw

Enkele maanden nadat Marques Houston voor het eerst een controversieel figuur werd, liep hij door het gangpad en trouwde met de vrouw die nu Miya Houston heet. In de nasleep van dat huwelijk kwam de controverse rond Houston opnieuw ter sprake, wat ertoe leidde dat hij en zijn nu-vrouw met de uitrol spraken.com over hun relatie. Tijdens dat interview zei Miya dat ze pas met Marques begon te daten toen ze 18 was en het leek alsof het paar overwoog om kinderen te krijgen. Bovendien schilderde Miya een heel onschuldig beeld van hoe de relatie van het paar begon nadat ze elkaar ontmoetten op een conventie van Jehovah's Getuigen.

“Nou Marq, hij was erg afstandelijk in mijn aanwezigheid. Ik denk dat het was nadat hij zich meer op zijn gemak voelde bij mij in de groep, hij begon meer te praten. Dus nadat we meer gesprekken hadden gevoerd en ik hem een beetje beter had leren kennen, had ik zoiets van: "Oké, je bent redelijk in orde." Ik zou meer om je heen kunnen zijn. Na verloop van tijd begon ik uiteindelijk het gevoel te krijgen dat er wederzijdse interesse was. Maar misschien moet ik beginnen met uit te leggen hoe we daten als Jehovah’s Getuigen.”

“Ten eerste is het de verkering en hoe je elkaar als familie leert kennen. Dus ontmoette hij al mijn broers en zussen en mijn grootouders. Hij vroeg mijn grootmoeder om haar toestemming om met mij uit te gaan, en ze zei ja. Toen ontmoette hij mijn ooms en natuurlijk moesten ze hem boren. Als laatste vroeg hij me of we exclusief konden daten en ik zei ja.”

Aanbevolen: