Hebben Cardi B's gevoelens over rode billen veranderd sinds het dineren met designer Christian Louboutin?

Inhoudsopgave:

Hebben Cardi B's gevoelens over rode billen veranderd sinds het dineren met designer Christian Louboutin?
Hebben Cardi B's gevoelens over rode billen veranderd sinds het dineren met designer Christian Louboutin?
Anonim

Cardi B heeft een van de meest benijdenswaardige carrières in de muziekindustrie. Ze heeft niet alleen meerdere hitlijsten op haar naam staan en een leger trouwe fans, ze heeft ook sterke banden met verschillende high-end ontwerpers die haar kleden in mode om voor te sterven. Terwijl Cardi B ongetwijfeld een deel van haar nettowaarde van $ 24 miljoen uitgeeft aan merkkleding en accessoires, sturen soms ook de grootste namen in de mode Cardi-cadeaus.

Van alle ontwerpers ter wereld heeft Cardi b misschien wel de meeste liefde voor Christian Louboutin, beroemd om zijn schoenen met rode zool. Eens alleen rappend over Red Bottoms, heeft Cardi nu een collectie van haar eigen schoenen met rode zolen, evenals een vriendschap met Christian Louboutin zelf. In 2021 gingen Cardi B en Christian Louboutin zelfs samen uit eten. Dit is wat Cardi zei over het diner en wat we weten tussen de twee iconische figuren.

Cardi B's relatie met rode billen

Fans van Cardi B weten dat ze een fan is van Red Bottoms-schoenen van high-end designer Christian Louboutin die bekend staan om hun rode zool. Ze rapt over de schoenen sinds ze 'Bodak Yellow' uitbracht, de 2017 die haar naar wereldwijde faam deed stijgen.

In het nummer rapt ze: "Deze dure, dit zijn Red Bottoms, dit zijn verdomde schoenen. Ga naar de winkel, ik kan ze allebei krijgen, ik wil niet kiezen."

Sinds ze beroemd is geworden, is Cardi, die sindsdien heeft onthuld dat ze haar artiestennaam niet heeft gekozen, bij talloze gelegenheden gezien met Red Bottoms. Gezien deze teksten en het groeiende succes van Cardi, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze Christian Louboutin zelf zou ontmoeten!

Hoe ze zich vandaag voelt over de schoenen

Er is niet veel veranderd sinds Cardi voor het eerst rapte over haar liefde voor schoenen van Christian Louboutin. Niet alleen is de in Bronx geboren rapper gezien die de schoenen rockt, maar ze heeft ook openhartig gezegd dat ze haar favoriete keuze zijn als ze gaat winkelen.

"Elke keer als ik naar een winkel ga, is mijn eerste sessie Louboutin", onthulde Cardi (via Yahoo). "Ik hou er gewoon van. Ik voel me zo sexy. Ik heb er een liedje over gemaakt. Het heeft me rijk gemaakt. Zoals, het is de Louboutin, daar ga ik altijd naar toe."

Wat ze zei over het diner met het pictogram

Cardi B maakte in 2021 eindelijk persoonlijk contact met Christian Louboutin en deelde een diner met hem. Hoewel we niet al te veel details over het diner weten, gaf Cardi ons een korte samenvatting van de eetervaring op haar Instagram.

“Goed gesprek, lekker eten, goede mensen”, schreef ze bij de foto. "Ik heb echt gegeten met een freaking icoon." Klinkt als een succes! Oh om een vlieg op de muur te zijn geweest …

Waar ze over spraken

Hoewel niemand precies weet waar Cardi en Christian het tijdens het diner over hadden, weten we wel dat bepaalde onderwerpen ter sprake kwamen. Volgens Codelist hadden de twee het over het carnaval van Rio. Na hun dinergesprek zou de ontwerper Cardi B naar verluidt een paar schoenen met gele veren hebben geschonken die geïnspireerd leken te zijn door het Braziliaanse carnaval.

Cardi plaatste een video waarin ze de verpakking opende, waarin ze zei dat het gesprek dat ze met de ontwerper had, tot leven kwam door de op carnaval geïnspireerde schoenen.

Christian Louboutin op Cardi B

Het lijkt erop dat Cardi's bewondering voor Christian Louboutin wederzijds is. De ontwerper overhandigde Cardi in 2020 de FN's Style Influencer of the Year Award en zong haar lof.

“Haar vrijheid, haar vrijheid van meningsuiting en eigenlijk haar toewijding aan alles [maakt Cardi B opvallen],” onthulde hij.“Ze staat en vecht voor waar ze in gelooft, ze is het tegenovergestelde van politiek correct. Of je houdt ervan of je haat het, maar je kunt niet onverschillig blijven. Wat haar op dit moment waarschijnlijk zo invloedrijk maakt, is dat ze authentiek is en dat mensen daar echt op reageren, en dat is een heel goede zaak."

Haar relatie met andere ontwerpers

Cardi B heeft duidelijk een speciale relatie met Christian Louboutin, maar haar relaties met andere ontwerpers waren een beetje rockier. In een gesprek met HotNewHipHop gaf de rapper toe dat ontwerpers haar aan het begin van haar carrière niet wilden aankleden.

"Veel ontwerpers hebben me nee verteld", zei Cardi backstage in de Dream Hotel-artiestenlounge van Fader Fort (via Billboard). “Ze wilden niet echt met me samenwerken. Ik zei tegen mezelf, weet je wat, ik ga hun stukken kopen totdat ze met mij willen werken. Naar eigen zeggen was Cardi vastbesloten om de ontwerpers te bewijzen dat ze een mode-icoon is.

Tegenwoordig is Cardi een van de meest opwindende bezoekers van de modeweek en inspireert ze miljoenen fans tot nieuwe modetrends. Ze heeft zeker een lange weg afgelegd sinds die eerste afwijzing aan het begin van haar carrière.

Aanbevolen: