Fans hebben gemengde gevoelens over het feit dat 'Bring It On' een horrorfilm spin-off krijgt

Fans hebben gemengde gevoelens over het feit dat 'Bring It On' een horrorfilm spin-off krijgt
Fans hebben gemengde gevoelens over het feit dat 'Bring It On' een horrorfilm spin-off krijgt
Anonim

De Bring It On-franchise keert terug naar het kleine scherm met een enge nieuwe filmaflevering - eerder deze week kondigde Syfy aan dat de geliefde cheerleading-filmserie een nieuwe horrorfilm-spin-off krijgt met de titel Bring It On: Halloween.

De officiële synopsis van de film luidt: "Een gevochten cheerleading-team wordt vastgehouden door beperkende regels en zoekt de vrijheid van een griezelige, gesloten schoolgymnastiek om te oefenen voor regionals, maar wanneer leden van het team beginnen te verdwijnen, cheerleaders moeten hun aanvaller ontmaskeren om zichzelf te redden."

De nieuwe horrorfilm wordt het zevende deel in de franchise. Bring It On: Halloween wordt geproduceerd door Universal 1440 Entertainment.

Bij het horen van de aankondiging van de komende aflevering hadden sommige fans gemengde reacties. Terwijl sommigen hun steun voor het project toonden, waren er een paar anderen die zeiden dat ze geloven dat de Bring It On-franchise geen nieuwe film nodig heeft.

De originele Bring It On-film, met in de hoofdrollen Kirsten Dunst en Gabrielle Union, werd uitgebracht in 2000 en werd meteen een cultklassieker. Na de release haalde de film wereldwijd $ 90 miljoen op.

Het verhaal draait om de cheerleaders van Toro van Rancho Carne High School, die zich voorbereiden om deel te nemen aan de nationale cheerleadingcompetitie. Terwijl ze aan het trainen zijn, ontdekt de nieuwe teamcaptain (gespeeld door Dunst) dat de winnende routines van de ploeg zijn gestolen van East Compton High School.

GERELATEERD: Dit is wat Gabrielle Union heeft gedaan sinds 'Bring It On'

De Bring It On-franchise heeft vijf sequels voortgebracht, waaronder Bring It On Again (2004), Bring It On: All or Nothing (2006) en Bring It On: Worldwide Cheersmack (2017).

Afgelopen augustus vierden Union en Dunst het 20-jarig jubileum van de film via een Zoom-oproep. Tijdens de virtuele chat sprak Union over de impact die de geliefde serie door de jaren heen blijft hebben en hintte op een mogelijk vervolg.

Kristen Dunst en Gabrielle Union in Bring It On
Kristen Dunst en Gabrielle Union in Bring It On

"De impact, 20 jaar later, die deze film had en nog steeds heeft, is geweldig", legt Union uit. "Dus wat we ook maar kunnen bedenken, ik bedoel, Kirsten, misschien zijn we als co-hoofden van de PTA. Ik weet het niet."

"Of we runnen een cheerschool zoals Cheer", voegde Dunst toe, verwijzend naar de Netflix-documentaire die draait om het cheerleading-team van Navarro College. "Wie weet."

GERELATEERD: Bring It On kwam 20 jaar geleden uit. Hier zijn enkele dingen die u waarschijnlijk niet wist

Op dit moment is er geen indicatie dat de originele cast van de eerste Bring It On-film of de andere castleden uit de sequels in de horrorfilm zullen verschijnen. Syfy heeft geen officiële castlijst voor de film vrijgegeven.

Voor nu zullen fans gewoon moeten afwachten welke aanvullende informatie zal worden vrijgegeven met betrekking tot de nieuwe aflevering. Bring It On: Halloween gaat in première in 2022.

Aanbevolen: