Instagram-gebruikers hebben gemengde gevoelens over het startbaandebuut van Dua Lipa

Instagram-gebruikers hebben gemengde gevoelens over het startbaandebuut van Dua Lipa
Instagram-gebruikers hebben gemengde gevoelens over het startbaandebuut van Dua Lipa
Anonim

Dua Lipa heeft haar allereerste fashion catwalkdebuut gemaakt, maar Instagram-gebruikers hebben gemengde reacties.

Lipa is het gezicht van Versace's nieuwste herfst-/wintercampagne, dus het is passend dat ze op 24 september voor het eerst op de catwalk verscheen op de lente-/zomershow van het modehuis in Milaan.

Terwijl haar single 'Physical' speelde, opende de popster de show in een zwart getailleerd colbert en rok, gecombineerd met plateauzolen en gouden sieraden. Ze volgde dat op met een neonroze tweedelige crop top en rok met lovertjes. Haar haar was recht gestyled met extensions en haar make-up was erg kleurrijk.

E! News plaatste de look op hun pagina en Instagram-gebruikers konden hun zegje doen. Sommige Instagram-fans hielden van de look en vonden dat ze het geweldig deed. Een gebruiker vergeleek haar zelfs met Cher, vanwege de gelijkenis in hun kapsels.

cher
cher

Andere gebruikers dachten dat Lipa niet geschikt was voor modellenwerk en dat ze zich moest houden aan haar zangcarrière.

geen model
geen model
iedereen kan model zijn
iedereen kan model zijn

Tijdens de show schitterde de zanger naast doorgewinterde modellen, waaronder Naomi Campbell, Gigi Hadid en Lourdes Leon. Aan het einde van de show hield Lipa de hand vast van de ontwerper, Donatella Versace.

Na de show plaatste ze over haar ervaring op Instagram met het bijschrift: "Wat een eer om vanavond de @versace-show in Milaan te openen en te sluiten. Een surrealistisch moment dat ik nooit zal vergeten.” Ze volgde met een persoonlijk bericht aan Donatella Versace: "Je weet dat ik voor altijd je Versace-meisje zal zijn."

Lipa plaatste ook een foto van zichzelf terwijl ze naast een Versace-reclamebord stond met haarzelf erop.

Lipa is close met modellen Gigi en Bella Hadid. Ze is zelfs aan het daten met hun broer, Anwar Hadid. Voor de verjaardag van de zangeres "Levitating" vorige maand, deelden beide Hadid-zussen berichten op Instagram om de speciale dag van Lipa te vieren.

Voor haar zangcarrière was Lipa een model. Haar modellencarrière kwam echter nooit echt van de grond. Ze vertelde Harper's Bazaar: Ik werd benaderd om modellenwerk te doen toen ik heel jong was. Ik ging daarheen, maar ik had nooit de juiste maat, ik was nooit geschikt om model te worden en ik kreeg nooit echt echte banen.” Lipa modelleerde voor Topshop in 2013 en voor de ASOS online catalogus.

Aanbevolen: