Skeet Ulrich en Matthew Lillard hebben een aantal brutaal eerlijke gevoelens over de originele schreeuw en het is gegoten

Inhoudsopgave:

Skeet Ulrich en Matthew Lillard hebben een aantal brutaal eerlijke gevoelens over de originele schreeuw en het is gegoten
Skeet Ulrich en Matthew Lillard hebben een aantal brutaal eerlijke gevoelens over de originele schreeuw en het is gegoten
Anonim

Er is veel gepraat over Neve Campbell die stopt met de Scream-franchise en over haar voormalige castmates die bij haar beslissing staan. Onder deze supporters zijn de schurken uit de originele film, Billy en Stu, gespeeld door Skeet Ulrich en Matthew Lillard. Hoewel de Wes Craven-film uit 1996 op zoveel niveaus werkt, lijdt het geen twijfel dat de moordenaars hem echt hebben laten vliegen.

Tegenwoordig is Skeet vooral bekend van zijn werk aan CW's Riverdale nadat hij sinds het einde van de jaren negentig schijnbaar verdwenen was. Op dezelfde manier is Matthew's carrière niet meer hetzelfde geweest sinds zijn Scooby-Doo-dagen, natuurlijk, als je rekening houdt met zijn geweldige prestaties in The Descendants en verschillende indiefilms. Maar wat ze ook doen, de erfenis van Scream leeft met hen voort. In een interview met Vulture onthulden beide acteurs hun ware gevoelens over de film, hun castmates en

7 Kon Skeet Ulrich goed opschieten met de Scream Cast?

Volgens zijn interview met Vulture kon Skeet niet alleen opschieten met zijn mede-castmates op de set van de originele Scream, maar de groep werd uitzonderlijk hecht.

"We voelden ons als een groep verschoppelingen die samenkwamen. Weet je, 6 uur 's ochtends als ik van het werk kom en we zouden het hotel binnenrollen, half aangekoekt in plakkerige siroop en bloed terwijl mensen naar buiten rollen om door te gaan hun wijntours in Napa Valley. We moeten eruit hebben gezien als de meest krankzinnige groep mensen in dit hotelcomplex! Ik bedoel, er waren duidelijk relaties. Uit die banden zijn kinderen geboren!' zei Skeet, verwijzend naar de dochter die zijn co-sterren, Courteney Cox en David Arquette samen hadden. "Het is niet bij elke film dat je dat kunt doen - steeds minder nu we door zoveel dingen worden afgeleid. Het was echt een ongelooflijke tijd."

"Je kon deze energie gewoon voelen, en ik denk dat we allemaal enthousiast waren over wat iedereen naar de film bracht," vervolgde Skeet. "In zekere zin was wat we ervoeren deze unie van zielen die een soort achtergrondverhaal, of wat je denkt dat een achtergrondverhaal is, naar de film brachten."

6 Waarom Matthew Lillard de Scream Cast leuk vond

Voortbouwend op wat Skeet zei over zijn ervaringen met de rest van de Scream-cast, legde Matthew Lillard uit dat ze door het gebrek aan telefoons echt met elkaar konden praten.

"Ik zal zeggen dat er maar heel weinig gevallen zijn in mijn carrière nu, 30 jaar later, die hebben gerepliceerd wat we in die film hadden. Het was vóór technologie, vóór telefoons, vóór Instagram en deze sociale-mediaplatforms Tussen de takes door zie je nu mensen in de rij staan op telefoons, maar toen was er niets anders dan elkaar. Door de uren dat we werkten en de manier waarop we werkten, waren we onafscheidelijk. Je komt om zes uur 's ochtends uit je werk en je wilt je soort traditioneel bier na het werk, en je gaat naar de kamer van David Arquette om iets te drinken. Niet alleen dat, maar de handvatten zijn er, de bemanning is er, Wes is er. De hele cast is aanwezig, en het idee om nachtbrakers op locatie te zijn, draagt bij aan deze echt familiale sfeer. Ik denk dat er een onschuld in zat omdat we allemaal jong waren. We hadden allemaal veel te winnen."

5 Skeet Ulrich denkt niet dat schreeuw vandaag kan worden gerepliceerd

Hoewel er recente Scream-films zijn geweest en nog minstens één herontwikkeling, legde Skeet uit dat hij niet denkt dat de originele film in welke vorm dan ook kan worden gerepliceerd. Dit komt omdat film tegenwoordig het nemen van risico's simpelweg niet toestaat.

"Er is iets heel fris en vrijs en rebels aan alle uitvoeringen [in de eerste Scream] waarvan ik niet weet of je in deze tijd komt", zei Skeet tegen Vulture.

4 Matthew Lillard en de Scream Cast wilden gewoon een goede film maken

"Niemand [op de set] probeerde een iconische film te maken. We probeerden gewoon de best mogelijke film te maken", zei Matthew tegen Vulture. "Niemand was afgemat. Niemand beschermt zichzelf of doet alsof, dit is zwak. Iedereen was all-in, en ik denk dat de kracht daarvan een soort van niet gewaardeerd en onmiskenbaar is. Het spreekt echt tot het kunstenaarschap. En ik weet dat dat echt dramatisch klinkt, maar ik weet wanneer je een stel artiesten hebt die zich volledig inzetten om iets ongelooflijks, geweldige dingen te laten gebeuren."

3 Matthew en Skeet maakten hun castgenoten doodsbang

Zonder twijfel zijn de laatste twintig minuten van Scream een regelrecht bloedbad. Het is de reeks die eindelijk de moordenaars onthult en hoe dementerend ze werkelijk zijn. Het bleek dat zowel Matthew als Skeet zo in de hoofdruimte van hun personages kwamen dat de regisseur hen moest vertellen om te ontspannen.

"Ik kan me herinneren dat we een groot deel van de keukenscène opnamen en dat het tijd was voor Gale [Courteney Cox] om het toneel te betreden. Courteney kwam naar de set en maakte zich klaar om de opnames te maken, en Matt en ik ben als gekooide dieren, in die zone, en ik loop gewoon door de set, "legde Skeet uit. "Courteney komt binnen en we maken oogcontact, en Wes zegt: 'Oké, oké. Oké.' Ze is in paniek en we zijn nog niet eens aan het filmen. En ik herinner me duidelijk dat Wes zei: 'Oké, jongens. Rustig maar even.' Ze schrok behoorlijk van waar ze tegenaan liep!"

2 Skeet kon Billy's monoloog over zijn moeder niet doorkomen

Alle schurken, vooral in de Scream-franchise, hebben hun laatste monoloog. Meestal leggen ze hier hun motieven uit. De monologen zijn meestal gevuld met behoorlijk zenuwslopende dingen. Maar in de originele Scream wilde regisseur Wes Craven echt dat het personage van Billy kwetsbaar was. En dit was iets dat Skeet moeilijk kon vinden.

"We hebben Neve vastgepind in de hoek van de keuken, en ik probeer dat kleine oprechte moment te raken van Billy die zijn moeder heeft verloren", legde Skeet uit over de laatste emotionele beat van zijn personage. "Proberen deze hint van rauwheid en pijn en tranen te vinden. Dan verdwijnt Sidney, en we kunnen haar niet vinden, en ik ren de woonkamer in met het mes en sneed de bank open. Ik had zoveel verdomde veren aan alle dat bloed rond het mes. We doen de eerste take en alles wat ik hoor is Wes lachen. Ik heb zoiets van, wat? Dus ik kijk naar beneden, en het lijkt alsof ik een eend aan mijn hand heb. We hadden zoiets van, 'Hoe gaan we dit doen?'"

1 Matthew vindt Scream geen "perfecte" film

Ondanks dat zowel Skeet als Matthew uiterst dankbaar zijn voor hun ervaringen met de eerste Scream-film, gelooft de laatste niet dat de film zo uitzonderlijk is als sommigen.

"Ik vind de openingsscène ongelooflijk. Het zet de toon voor al het andere, en het midden van de film loopt een beetje vast,' beweerde Matthew. 'Dan is de eindsequentie, de laatste 20 minuten, ongelooflijk. Je verdient zoveel street cred in die eerste 20 minuten dat de rest van de film een soort tanken is! En dan komt het schreeuwen om sterk te eindigen."

De reden waarom Matthew gelooft dat de finale, evenals het hele concept voor Scream, zo goed werkt, is te wijten aan het jongleren met meerdere genres.

"Ik denk dat wat het in die laatste reeks is, het vermogen is om te lachen terwijl je geschokt bent. Om te zeggen: 'Oh mijn god, dat is gek! Ze steken elkaar neer!' De brutaliteit, de moord op Tatum - en dan lach je er middenin. Ik denk dat het een kruispunt is dat je niet vaak ziet, en het is echt moeilijk te raken. Het is moeilijk om mensen de stuipen op het lijf te jagen. en maak ze tegelijkertijd aan het lachen."

Aanbevolen: