Waarom Bravo-fans officieel klaar zijn met Lisa Rinna

Inhoudsopgave:

Waarom Bravo-fans officieel klaar zijn met Lisa Rinna
Waarom Bravo-fans officieel klaar zijn met Lisa Rinna
Anonim

Lisa Rinna kwam in 2015 bij de Real Housewives toen ze een van de dames van Beverly Hills werd in het vijfde seizoen van de serie. Hoewel fans enthousiast waren over het feit dat er een behoorlijk grote naam aan de show was verbonden, werd het, gezien Rinna's eerdere werk op het scherm, duidelijk dat ze het drama zou brengen - en rommelig drama daarbij.

Hoewel Housewives draait om de over-the-top bril, is Lisa Rinna erin geslaagd om de zaken naar een heel nieuw niveau te tillen als het ging om haar vele RHOBH-vetes op het scherm. Na haar aanval op Yolanda Hadid schoot Lisa Rinna op de nuchterheid van Kim Richards, waardoor fans een vieze smaak in hun mond kregen.

Nou, na zes jaar in de hitshow, roepen fans nu Rinna op omdat ze constant onder de gordel slaat, terwijl ze afwijkt van het delen van haar eigen persoonlijke leven in de realityserie. Omdat haar trouw aan Erika Jayne het afgelopen seizoen de druppel was die de emmer deed overlopen, is het duidelijk dat fans genoeg hebben van Lisa Rinna, en dit is waarom.

8 Lisa Rinna's aanval op Yolanda Hadid

Lisa Rinna schudde echt de boot toen ze Yolanda Hadid beschuldigde van het vervalsen van haar diagnose van de ziekte van Lyme, bewerend dat ze het Munchausen-syndroom heeft, dat is wanneer iemand een kwaal faket om sympathie of aandacht te krijgen.

Rinna beweert dat Lisa Vanderpump haar ertoe heeft aangezet, maar na het uitprinten van de definitie van het syndroom en het tot leven brengen op de nationale televisie, is het duidelijk dat Rinna deze verwijdering helemaal zelf in handen nam, een die fans waren het er echt niet mee eens.

7 Ze kwam voor de nuchterheid van Kim Richards

Alsof komen voor Yolanda's Lyme nog niet erg genoeg was, kwam Lisa Rinna ook na de nuchterheid van Kim Richards. Rinna vertelde tijdens haar tijd op RHOBH dat ze geloofde dat een nuchtere Kim "dicht bij de dood" was en dat haar zus, Kyle Richards, haar drinkgewoonten mogelijk maakte. Rinna probeerde te beweren dat ze zoiets niet had gezegd, ondanks dat het op de band stond.

Hoewel het duidelijk was dat Rinna voor niets zou stoppen om voor Kim te komen, slaagde ze er toch in om slachtoffer te spelen op de reünie, waar fans haar uitriepen voor wat ze 'krokodillentranen' noemden nadat Kim wrede sms-berichten had onthuld aan haar van Lisa. Hoera!

6 Rinna complot tegen Lisa Vanderpump

Toen Lisa zich bij RHOBH voegde, was het duidelijk dat er een strijd zou komen tussen de twee Lisa's, Rinna, en het originele castlid, Lisa Vanderpump. Tijdens seizoen 9, dat het laatste seizoen van LVP markeerde, deed Rinna wat ze kon om het verhaal te verspreiden dat LVP een verhaal aan Radar Online had verkocht over Dorit Kemsley die een hond had achtergelaten die ze van Vanderpump Dogs had geadopteerd in een dodenopvangcentrum.

Nou, het lijkt erop dat Rinna dat verhaal niet laat verslappen nadat een RHOBH-producer die LVP deelde achter het verhaal zat, maar de hoofdredacteur van Radar Online zei dat dat niet het geval was. Rinna plaatste onlangs op haar Instagram-verhaal en riep Vanderpump uit voor haar slechte manieren, maar fans waren er snel bij om haar uit te roepen omdat ze het jaren later niet hadden losgelaten.

5 Lisa heeft haar 20-jarige vriendschap met Denise Richards verpest

Denise Richards voegde zich in seizoen 9 bij de cast van de Real Housewives of Beverly Hills, maar vertrok in seizoen 10. Dit gebeurde allemaal nadat Lisa Rinna een verhaal vertelde dat Denise en voormalig RHOBH-ster Brandi Glanville hadden aangesloten.

Fans waren woedend op Rinna, aangezien zij en Denise al meer dan twee decennia een vriendschap deelden. Lisa wilde de verhaallijn niet loslaten, ondanks dat Denise beweerde dat de geruchten niet waar waren. Dit is het punt waarop fans zich echt tegen Rinna begonnen te keren en aangezien het ten koste ging van haar vriendschap, geven we de kijkers niet de schuld dat ze boos zijn.

4 Garcelle beweert dat Lisa niet wilde dat er over racen werd gepraat

Toen het eerste deel van de RHOBH-reünie van seizoen 11 werd uitgezonden, vertelde Garcelle Beauvais dat haar was verteld dat Lisa Rinna niet wilde dat ras in de serie werd besproken. Lisa beweerde snel dat dit niet het geval was, maar haar reactie was precies hetzelfde als toen ze ontkende ooit te hebben gezegd dat Kim Richards 'dicht bij de dood' was.

Fans geloven dat Lisa Rinna inderdaad zo'n uitspraak heeft gedaan over het onderwerp racen, en de gezichtsuitdrukking van Kyle Richards toen Garcelle deze bom liet vallen maakte het nog aannemelijker.

3 Fans beweren dat Lisa Rinna het niet 'bezit'

Toen het gerucht over Denise Richards de ronde deed, was Lisa meedogenloos en liet ze het niet vallen, zo erg dat het ten koste ging van haar relatie met Denise.

Aangezien Lisa Rinna de koningin is van "het bezitten ervan", hebben fans altijd het gevoel gehad dat ze nooit echt haar vele wandaden heeft bezat, niet alleen voor Denise, maar ook voor Kim, Yolanda, Brandi en Lisa Vanderpump, om te noemen een paar.

2 Lisa Rinna steunt blindelings Erika Jayne

Zoals gezegd, Lisa Rinna zou het gerucht van Denise Richards niet laten vallen, op jacht naar zoveel voorkennis die ze kon krijgen, terwijl ze Denise keer op keer vertelde dat ze het "bezit". Nou, het afgelopen seizoen waren fans woedend op Rinna, die de rechtszaak van Erika Jayne niet in het minst in twijfel trok, ondanks dat het veel slachtoffers van vliegtuigongelukken en branden trof.

Lisa heeft gezegd dat ze het juridische proces zijn ding laat doen voordat ze Jayne echt ondervraagt, maar fans wijzen op de dubbele standaard en beweren dat ze met volle kracht tegen Denise is gegaan, maar nog geen enkel woord heeft gezegd tegen Erika, ondanks dat de situatie van de zangeres 'Pretty Mess' veel ernstiger is dan het domme gerucht van Denise.

1 Ze maakte misbruik van de eetstoornis van haar dochter

Fans waren ook boos op Lisa Rinna toen ze de eetstoornis van haar dochter uitbuitte en later de relatie van haar dochter met Scott Disick voor de camera's.

Kijkers blijven erop wijzen dat Rinna zich nooit concentreert op verhaallijnen in haar eigen persoonlijke leven, maar dat ze zich bezighoudt met verhalen van mensen om haar heen. Als het ging om het uitbuiten van de eetstoornis en het liefdesleven van haar dochters voor de show, wisten fans precies met wie ze te maken hadden, wat duidelijk maakte dat het tijd was voor Rinna om te gaan.

Aanbevolen: