Na Better Call Saul, is Vince Gilligan officieel klaar met The Breaking Bad Universe?

Inhoudsopgave:

Na Better Call Saul, is Vince Gilligan officieel klaar met The Breaking Bad Universe?
Na Better Call Saul, is Vince Gilligan officieel klaar met The Breaking Bad Universe?
Anonim

Breaking Bad is een van de beste tv-programma's, en dat is allemaal te danken aan de maker, Vince Gilligan. Gilligans leven was heel anders vóór Breaking Bad, maar toen hij eenmaal het juiste recept had, werd hij een krachtpatser op tv die een fortuin vergaarde.

In de loop van de tijd is Gilligan toegevoegd aan het Breaking Bad-universum, waardoor een bloeiende franchise voor kleine schermen is ontstaan. Zijn meest recente serie Better Call Saul luidde het einde van een tijdperk in, en fans willen weten of Gilligan zijn universum op het kleine scherm zal blijven uitbreiden.

Laten we eens luisteren wat de man zelf te zeggen had!

Vince Gilligan is de maker achter 'Breaking Bad'

Januari 2008 markeerde het debuut van Breaking Bad op AMC. De serie, die werd gemaakt door Vince Gilligan, was een wervelend succes dat uitgroeide tot een van de grootste tv-shows ooit gemaakt.

Het begon traag voor Gilligan, die moeite had om een thuis voor de show te vinden.

"Gilligans agent had een ontmoeting met AMC's directeur van originele programmering, maar er moest een formele pitch komen. Na verschillende ontmoetingen had Gilligan niet veel hoop meer; hij won echter de AMC-managers die zeer geïntrigeerd waren door Breaking Bad, "schreef ScreenRant.

Met Bryan Cranston, Aaron Paul en een bende getalenteerde sterren, was Breaking Bad een serie die enorm profiteerde van de uitstekende cast. De show werkte al met stellaire teksten, maar de collectieve uitvoering van de cast heeft de zaken echt naar een ander niveau getild.

Tijdens de uitzending, Breaking Bad omdat een popcultuursensatie. Het is erin geslaagd om een van de grootste shows op tv te worden; een must-see evenement dat elke week zijn tijdslot domineerde. Dankzij de gunst die het verdiende van critici en publiek, heeft het zijn plaats in de geschiedenis gecementeerd.

Op de een of andere manier was Gilligan in staat om nog een briljante show te maken die zich afspeelt in hetzelfde universum.

'Better Call Saul' was een briljant vervolg

In 2015 maakte Better Call Saul zijn officiële debuut op AMC, en het droeg het gewicht van onrealistische verwachtingen op zijn rug. Ondanks dat deze serie een van de grootste shows aller tijden heeft opgevolgd, is deze serie erin geslaagd om op zichzelf te staan als een meesterwerk van de moderne televisie.

Tijdens de uitzending was Better Call Saul geweldig voor fans, zowel oude als nieuwe. Het was in staat om iets bekends te nemen en het naar onverwachte plaatsen te sturen, en dat alles met behoud van hetzelfde kwaliteitsniveau waar fans aan gewend zijn geraakt.

2022 markeert het laatste seizoen van Better Call Saul op AMC, en fans zijn oprecht verdrietig om te zien dat het verdwijnt. Het laatste seizoen was alles waar fans op hoopten en meer, iets waar Gilligan in lijkt uit te blinken.

Nu de ongelooflijke show de weg gaat van zijn voorganger, willen mensen weten of Vince Gilligan het universum dat hij heeft gemaakt gaat uitbreiden.

Het 'Breaking Bad'-universum gaat uitbreiden?

Dus, wat zijn de plannen van Vince Gilligan voor het Breaking Bad-universum? Helaas zullen fans het niet leuk vinden wat hij erover te zeggen heeft.

"Het Breaking Bad/Better Call Saul-universum komt tot een einde, volgens co-showrunners Vince Gilligan en Peter Gould. Gilligan en Gould, die spraken op het laatste virtuele TCA-panel van de show, zeiden dat ze geen plannen hebben om voeg nog een show toe aan het gedeelde AMC-universum, hoewel gewaarschuwd "zeg nooit nooit", meldt Deadline.

De site geeft dan een offerte van Gilligan.

"Je kunt niet al je geld op Red 21 blijven zetten. Ik heb het gevoel dat we het waarschijnlijk hebben gepusht met een spin-off naar Breaking Bad [maar] ik kon niet blijer zijn met de resultaten. Toen deed ik El Camino en daar ben ik ook erg trots op. Maar ik denk dat ik begin te voelen dat je moet weten wanneer je het feest moet verlaten, je wilt niet de man zijn met een lampenkap op je hoofd, "zei hij.

Het is begrijpelijk dat Gilligan klaar is om verder te gaan. Hij verzilvert het merk nu al jaren en dankzij zijn blijvende plaats in de popcultuur zal hij dat jarenlang blijven doen.

"Ik heb op dit moment geen plannen om iets meer te doen in dit universum. Ik weet dat ik waarschijnlijk hetzelfde antwoord heb gegeven aan het einde van Breaking Bad. Ik moet mezelf bewijzen dat ik iets anders in me heb Ik ben geen one trick pony, dat is wat ik hoop, "voegde hij eraan toe.

Het Breaking Bad-universum lijkt voorgoed voorbij te zijn. Als dat het geval is, dan is het een geweldige rit geweest.

Aanbevolen: