‘Big Brother All-Star’ deelnemer Kaysar is officieel klaar met de show

Inhoudsopgave:

‘Big Brother All-Star’ deelnemer Kaysar is officieel klaar met de show
‘Big Brother All-Star’ deelnemer Kaysar is officieel klaar met de show
Anonim

Het was de meest voor de hand liggende uitzetting van het seizoen ' Big Brother All-Stars' toen Kaysar Ridha uit de show werd gezet, na de uitzetting van Janelle de week ervoor. Het huis zag hem als een te grote bedreiging, ook al stond hij er alleen voor.

Hij ging niet rustig weg en hij zou een behoorlijke storm veroorzaken door Cody, Danielle en Nicole's naam onder de bus te gooien - gezien de manier waarop de HOH zich afspeelde, veroorzaakte het zeker een behoorlijke storm onder de beroemde Big Brother spelers, we zullen zeker wat vuurwerk zien tijdens de komende afleveringen.

Wat zou hij gedaan hebben als hij was gebleven?

Hij vertrok met een glimlach op zijn gezicht en in werkelijkheid ging zijn optreden in de show niet om het geld - zoals hij toegaf met Julie Chen, ging het allemaal om het promoten van diversiteit en gelijkheid, zoals we zagen tijdens zijn diepgaande gesprekken in huis.

Als hij was gebleven, gaf Kaysar toe dat hij een aantal grote namen op het blok zou zetten, waaronder zowel Cody als Tyler;

“Ik zou Cody en Tyler rechtstreeks hebben geplaatst, of ik had Dani en Tyler kunnen plaatsen om een beter begrip te krijgen van de associaties in het huis. Het is gewoon om een idee te krijgen van wie voor wie gaat vechten en wat die dynamiek werkelijk was.”

Uiteindelijk was het niet de bedoeling, hoewel de BB-legende hoopt dat hij op zijn minst de andere huisgasten heeft aangewakkerd en een paar veren heeft verstoord voordat hij weggaat.

Is hij klaar met de show?

Komt hij wel of niet terug in de toekomst. Gezien zijn interview met EW is het duidelijk dat dit een laatste hoera soort beproeving was voor de BB-speler;

“Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat dit het voor mij is. Ik kan me niet voorstellen dat ik terug zou gaan. Niet tenzij mensen sexy opa's willen zien op de nationale televisie.'

Het is het einde van de weg voor Kaysar, hij komt net te kort voor de reis - hij is dankbaar voor zijn laatste run en speelt het spel waar hij zo van houdt;

“Het is natuurlijk bitterzoet. De ervaring om na zoveel jaren weer in de show te zijn, is iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het opnieuw zou kunnen beleven. Dus het was echt een zegen en ik vind het jammer dat daar een einde aan is gekomen.”

Het wordt interessant om te zien wie het volgende doelwit is, nu Janelle en Kaysar uit het spel zijn.

Bronnen – IG & EW

Aanbevolen: