Denise Richards's "Bravo, Bravo, Bravo" van RHOBH was niet bedoeld als iconisch

Inhoudsopgave:

Denise Richards's "Bravo, Bravo, Bravo" van RHOBH was niet bedoeld als iconisch
Denise Richards's "Bravo, Bravo, Bravo" van RHOBH was niet bedoeld als iconisch
Anonim

Veel dames uit de Real Housewives-franchise hebben naam gemaakt voor hun stijlen en persoonlijkheden. Actrice Denise Richards had al een naam voor zichzelf toen ze speelde in The Real Housewives of Beverly Hills. Toen ze echter eenmaal de uitdrukking "Bravo, Bravo, f-ing Bravo" zei, werd ze een kracht waarmee rekening moest worden gehouden in reality-tv.

Terwijl ze op 11 februari op SiriusXM's Jeff Lewis Live verscheen, sprak Richards echter haar tijd uit over de show en het argument. Ze gaf toen toe dat de regel die ze in de aflevering gebruikte uit de context was gehaald en reageerde op Bravo's weergave ervan en zei: "Het is duister, maar het is goed."

De ster gebruikte de regel in een aflevering van seizoen tien die een ruzie liet zien tussen haar en huisvrouw Kyle Richards. Daarna gebruikte ze de lijn opnieuw toen ze werd geconfronteerd met Teddi Mellencamp over geruchten dat zij en Brandi Glanville fysiek intiem waren.

Ze ging dat gevecht aan met haar geest ergens anders gefocust

De intense ruzie vond plaats tijdens een diner, waar Richards naartoe ging terwijl ze aan haar familie dacht. "Toen ik aan dat diner ging zitten, was ik met mijn kinderen wat dingen aan het regelen", vertelde ze aan Lewis. "Ze begonnen achter me aan te gaan - dit is voordat ik Teddi over Brandi hoorde zeggen."

Mensen meldden meer van wat de Wild Things-ster over de kwestie zei in haar interview, inclusief wat haar voormalige co-sterren haar zeiden te doen. "Ik kreeg van Kyle en [Lisa] Rinna te horen dat ik dat moest doen - of ze het nu willen toegeven of niet, dat is de waarheid. [Ze zeiden] als je iets over je kinderen zegt of de naam van een school zegt, doe dat dan en Bravo zal het niet uitzenden."

Hoe dan ook, Richards genoot niet van seizoen tien van de show

Zelfs als het gevecht niet plaatsvond, genoot Richards om verschillende redenen niet van dat seizoen. "Het was vanaf de eerste dag een heel moeilijk seizoen omdat ik het gevoel had dat ik niet eens mezelf kon zijn. Ik ben geopereerd, ik voelde me niet goed, ik had veel pijn." Ze bleef echter in de show en haar evenementen verschijnen als ze niet aan andere projecten werkte.

Naarmate de tijd verstreek, leek de omgeving echter niet te zijn wat Richards voor een leuke tijd in gedachten had. "Tijdens die diners, als ik zou vertrekken, was het na een bepaald punt… Ik denk dat ze wilden dat ik zou vechten en ik ga niet vechten over bepaalde dingen."

Richards verliet de show na seizoen tien en is sindsdien niet meer teruggekeerd naar de franchise. Ze blijft werken aan toekomstige projecten en sluit een volgend optreden op Real Housewives niet uit. Het is echter mogelijk dat het niet snel zal gebeuren vanwege onopgeloste problemen met sommige vrouwen, waaronder voormalige vriend Rinna.

Aanbevolen: