Waarom Lisa Rinna en Erika Jayne's 'RHOBH'-vriendschap volledig nep kan zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Lisa Rinna en Erika Jayne's 'RHOBH'-vriendschap volledig nep kan zijn
Waarom Lisa Rinna en Erika Jayne's 'RHOBH'-vriendschap volledig nep kan zijn
Anonim

Terwijl seizoen 11 van The Real Housewives van Beverly Hills vordert, komen fans steeds meer te weten over Erika Jayne en haar scheiding. Fans begrijpen niet dat Tom Erika voor $ 25 miljoen aanklaagt en niemand weet zeker waar Erika van op de hoogte is en waar ze geen idee van heeft. Mensen zijn ook benieuwd of Erika geïnvesteerd heeft in de beautylijn van Lisa Rinna.

Hoewel Erika's verhaal meer moet zijn en fans reikhalzend uitkijken naar de details die ze kunnen krijgen, hebben mensen enkele vragen over Erika's vriendschappen met haar medecastleden. Zijn Lisa Rinna en Erika Jayne echt vrienden? Laten we eens kijken.

Erika en Lisa's vriendschap

Net zoals fans zich afvragen of Erika Jayne en Sutton Stracke vrienden zijn, vragen fans zich af over de vriendschap van Lisa Rinna en Erika Jayne. Volgens Reality Tea zegt Lisa dat zij en Erika close zijn. Lisa zei over een scène waarin Sutton zonder Erika met de cast sprak: Nou, om eerlijk te zijn, ik wist niet dat Erika er niet zou zijn toen ik werd gevraagd om te komen. Ik ga daar veel over te zeggen hebben.'

Lisa legde haar vriendschap ook uit door te zeggen: "Ik praat met Erika als Erika wil praten", zei Rinna. "Laten we het zo zeggen - ik ben hechter met Erika dan met wie dan ook in deze kring. Ik ben veel dichter bij Erika dan ik ooit was bij Denise Richards."

Mensen zijn verrast om dat laatste deel te horen, aangezien Lisa en Denise beslist goede vrienden leken te zijn die elkaar al heel lang kenden, in ieder geval voordat ze begonnen te vechten vanwege het gerucht over Brandi Glanville en Denise.

Fan Theorieën

Terwijl Lisa Rinna heeft gezegd dat zij en Erika vrienden zijn, vragen fans van de show zich af waarom Lisa een ondersteuningssysteem is voor haar tegenspeler. Een fan startte een Reddit-thread met de titel "Theorieën over waarom Lisa Rinna Erika ondersteunt" en legde uit: "Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat Lisa's verdediging van Erika oneerlijk lijkt. Je zou kunnen zeggen dat ze berouw heeft over haar gedrag in het verleden met Denise en overcompenseert om niet dezelfde fout te maken, omdat ze het gevoel heeft dat het overkomen of niet verdedigen van Erika haar negatieve PR over het zijn van een slechte vriend alleen maar zou bevorderen."

Een fan van RHOBH deelde hun mening dat Lisa Erika cool vindt en wil dat ze maatjes zijn: "Haar en Eileen hebben Erika vanaf het begin op een vreemde manier verafgood, dus ik denk echt niet dat dit meer sinister is dan Lisa wil Eriks vriendin zijn."

Verschillende fans reageerden in de Reddit-thread en vroegen zich af of Lisa "dicht bij het drama" wil zijn en of ze op een "stragetische" manier bevriend is met Erika. Natuurlijk kent niemand het echte verhaal over de relatie tussen Lisa en Erika, maar er wordt veel gespeculeerd over de rol van fans en misschien wordt er meer onthuld aan het einde van seizoen 11.

Hoe close Lisa Rinna en Erika Jayne ook zijn, Lisa lijkt enkele geheimen achter de schermen van The Real Housewives of Beverly Hills te kennen. Lisa zei dat Erika ruzie had met een producer. Volgens Us Weekly deelde Lisa op haar Instagram Stories dat er een gevecht was dat het niet haalde in een aflevering die in augustus 2021 werd uitgezonden.

Lisa zei: "Ik wou dat ze gisteravond het schreeuwende gevecht tussen de producer en Erika [Jayne] hadden laten zien tijdens de show in La Quinta. Dat zou epische tv zijn geweest. Jammer. Ik kom binnen problemen hiervoor in … 5, 4, 3, 2, 1.”

RHOBH-fans zijn er echter niet super van overtuigd dat Lisa en Erika close zijn, op basis van hoe ze Lisa door de jaren heen met haar co-sterren op het scherm hebben zien omgaan. Toen Erika deze foto van haar en Lisa op Instagram deelde, merkte iemand op: "Ik betwijfel of Lisa Rinna een echte vriend heeft, want dat kan ze niet zijn." Deze fan verwijst waarschijnlijk naar de problemen die Lisa vroeger in de show kreeg toen ze over iedereen praatte, inclusief Yolanda Hadid tijdens haar gevecht met de ziekte van Lyme. Het lijkt erop dat de cast in de war is over hoeveel steun ze moeten sturen Erika's manier. Aan het begin van seizoen 11 waren ze erg zorgzaam, en nu er meer naar buiten is gekomen, weten ze niet zeker hoe ze moeten handelen.

Nu er steeds meer details worden gegeven in elke spannende aflevering van seizoen 11 van RHOBH, zullen fans misschien meer van Lisa Rinna en Erika Jayne's vriendschap zien voordat de seizoensfinale en reünie-afleveringen worden uitgezonden.

Aanbevolen: