Waarom weigert Jim Carrey foto's met de fans?

Inhoudsopgave:

Waarom weigert Jim Carrey foto's met de fans?
Waarom weigert Jim Carrey foto's met de fans?
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven, maar de grote Jim Carrey wordt volgend jaar 60 jaar. Misschien wordt hij, gezien zijn hogere leeftijd en toegevoegde wijsheid, een beetje chagrijniger… of dat is tenminste waar sommige fans aanspraak op kunnen maken.

Er wordt gezegd dat Jim niet de meest flexibele acteur is als het gaat om fotoverzoeken. Vaak verwarren fans de acteur voor zijn persona op het scherm en niet voor wie hij werkelijk is, een mens zoals de rest van ons.

Jim heeft zijn redenen om foto's af te wijzen, zoals we in het hele artikel zullen bekijken. Volgens de 'Dumb &Dumber'-ster kan een hele nacht worden verpest door simpelweg akkoord te gaan met één foto.

We zullen die verklaring verder onderzoeken, terwijl we ook onthullen wat Jim liever zou doen als hij een fan tegenkomt, in plaats van een selfie te maken.

Carrey houdt er niet van om beroemd te zijn

Zoals we hebben gezien in de wereld van de rijken en beroemdheden, gaan alle beroemdheden anders om met roem. Wat Jim Carrey betreft, hoewel hij een van de meest geliefde acteurs van de huidige generatie is, worstelt hij nog steeds met roem en geniet hij in plaats daarvan van een privéleven.

Volgens zijn woorden heeft hij het gevoel dat hij roem heeft gekregen zodat hij die later kan loslaten: "Ik geloof dat ik beroemd ben geworden, zodat ik roem kon loslaten, en het gebeurt nog steeds, maar niet met mij "Zei Carrey. "Ik maak er geen deel meer van uit. Aankleden gebeurt, haar doen gebeurt, interviewen gebeurt, maar het gebeurt zonder mij, zonder het idee van een 'ik'. Weet je wat ik zeg? Het is een rare kleine semantische sprong, en het is niet zo ver, maar het is een universum apart van waar de meeste mensen zijn.”

Voor sommigen is dat misschien een hoofdbrekende uitspraak, maar in werkelijkheid neemt Jim tegenwoordig inderdaad minder rollen op zich in vergelijking met zijn prime in de jaren '90 en vroege jaren 2000.

Bovendien heeft hij een andere kijk op het ontmoeten van zijn fans en gevraagd worden om een foto.

Hij heeft liever een gesprek met een fan

Fans maken zich hier schuldig aan, ze verwarren de acteur die ze op het scherm zeggen met de echte persoon. Dat is het geval met Jim Carrey, die, zoals we hebben onthuld, veel dieper gaat dan wat hij soms op het grote scherm afbeeldt. Als het gaat om het ontmoeten van fans, gaf Jim samen met Bro Bible toe dat hij een gimmick gebruikte bij de interactie met de fans, hoewel hij dat tegenwoordig liet vallen en zichzelf kan zijn.

Volgens de acteur heeft hij liever een gesprek met een fan dan poseren voor een hersenloze selfie.

“Ik heb lang geleden alles laten vallen om iets voor iemand te zijn. Ik heb niet het gevoel dat er een dringende verantwoordelijkheid is om het iedereen naar de zin te maken,” zei hij. “Ik ben niet onaardig tegen mensen, maar ik zou veel liever hallo zeggen en wie ben je en wat doe je vandaag dan een selfie te geven. Omdat selfies het leven stoppen. Je gaat (vertrekt zijn gezicht), "Eeehh." En dan gaat het op Instagram om mensen een vals gevoel van relevantie te geven. Iedereen was zo gaga over Steve Jobs, maar ik zie hem in de hel op de vlucht voor demonen die een selfie willen.”

Hoewel het misschien niet de meest populaire kijk is, is het een verfrissend standpunt.

Dat is echter niet de enige reden waarom Jim geen foto's maakt. Volgens de acteur kan één foto veranderen in een hele nacht fotograferen.

Eén foto kan leiden tot meerdere

Tijdens Jim's interview in 2014 samen met co-ster Jeff Daniels, gaven de twee toe dat ze de wereld van acteren veel liever vanuit een creatief standpunt bekijken, in tegenstelling tot de daaraan verbonden roem. Volgens Carrey kan een hele nacht worden verpest door simpelweg één foto naast een fan te maken.

"Ze denken na over wat ze willen en wat ze nodig hebben. Dus als iemand komt en vraagt of ze snel een foto kunnen maken, en er zijn 100 mensen in de buurt… ze hebben allemaal [een telefoon]. Ik probeer om te zeggen: "Ik kan nu niet omdat iedereen er een heeft. En dan zal ik de rest van mijn nacht zijn als de kerstman in Macys. Mijn nacht zal worden vernietigd.'"

Fans vergeten vaak dat beroemdheden zoals Jim mensen zijn zoals de rest van ons, die hun uiterste best doen om een normaal leven te leiden. Voor Jim is dat een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien hij een van de meest bekende gezichten ter wereld is.

Aanbevolen: