Coco Austin-fans geschokt nadat ze weigert te stoppen met het geven van borstvoeding aan haar 5-jarige

Coco Austin-fans geschokt nadat ze weigert te stoppen met het geven van borstvoeding aan haar 5-jarige
Coco Austin-fans geschokt nadat ze weigert te stoppen met het geven van borstvoeding aan haar 5-jarige
Anonim

Coco Austin is bekritiseerd nadat ze stoutmoedig had verklaard dat ze niet zal stoppen met het geven van borstvoeding aan haar vijfjarige dochter Chanel.

De Ice and Coco-ster weigert te stoppen met het verzorgen van haar kleine meisje - die ze deelt met rapster-echtgenoot Ice-T.

De 42-jarige beweert dat het proces een bron van troost is voor haar dochter, vooral te midden van de huidige pandemie van het coronavirus.

"Chanel houdt nog steeds van mijn borsten", vertelde Coco aan Us Weekly.

"Het is een groot moment van binding tussen een moeder en je kind", ging Austin verder.

Ze voegde eraan toe: "Waarom zou je dat van haar afnemen? … Als ze het niet wil, oké, daar stop je het. Maar ik ga niet zomaar nee zeggen."

Het voormalige Playboy-model zei: "In een tijd waarin het voelt alsof de wereld ten einde loopt… zuig zoveel mogelijk liefde op!"

"Ik heb veel rekwisieten gekregen in de borstvoedingsgemeenschap en krijg massa's e-mails van vrouwen/moeders die het waarderen dat ik licht op het onderwerp breng."

Coco stond erop dat Chanel "echt voedsel" eet en niet al haar voedingsstoffen uit moedermelk ha alt, maar haar verzorgt om haar te helpen ontspannen.

Ze voegde eraan toe: "Op dit moment is borstvoeding alleen voor troost en geloof me dat het meisje van vlees houdt, dus het is niet alsof ze geen echt voedsel eet…"

"Bedankt aan iedereen die mijn mening begrijpt.. ik zie dat de meesten van jullie zo graag de kant van mij kiezen en ook ik steun jullie op jullie reis.. Wij moeders zijn verbonden."

Coco zei eerder dat ze "zo verdrietig" zou zijn als ze moet stoppen met borstvoeding geven omdat ze dol is op de "speciale" band die ze met haar dochter heeft.

Maar de meeste gebruikers van sociale media waren verontwaardigd over het idee dat Coco haar kind borstvoeding zou geven.

"Kinderen van 5 jaar hoeven NIET op borsten te zuigen. Ze krijgen voldoende voeding via regelmatige diëten. Dit is een emotioneel probleem, geen voedingswaarde… misschien als ze 3 kinderen had, zou ze van gedachten veranderen, " schreef een persoon online.

"Het is een gewoonte waar mama mee moet breken. Het is niet de peuter", voegde een tweede eraan toe.

"Borstvoeding geven aan een kind dat kan praten is raar. Ze doet het voor zichzelf, niet voor haar dochter", merkte een derde op.

"Mijn tante deed zoiets als dit. We waren aan het eten en haar kind rende naar haar toe en begon net borstvoeding te geven. Ik verloor mijn eetlust. Ze zou moeten stoppen", viel een vierde in.

Aanbevolen: