Hier is waarom Will Ferrell weigert een vervolg te maken van 'A Night At The Roxbury' met Chris Kattan

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Will Ferrell weigert een vervolg te maken van 'A Night At The Roxbury' met Chris Kattan
Hier is waarom Will Ferrell weigert een vervolg te maken van 'A Night At The Roxbury' met Chris Kattan
Anonim

Saturday Night Live is verantwoordelijk geweest om mensen kennis te laten maken met geweldige artiesten en schrijvers die een stempel hebben gedrukt op het comedygenre. Soms kunnen de sketches van de show om de verkeerde redenen viraal gaan, maar zo nu en dan wordt een sketch aangepast in een film.

Tijdens de jaren '90 veranderde A Night at the Roxbury in een succesvolle film nadat hij als sketch op SNL was begonnen. Will Ferrell en Chris Kattan hebben veel uitgespookt sinds de film uitkwam, maar ze moeten nog een vervolg maken.

Laten we eens kijken waarom er waarschijnlijk nooit een vervolg zal komen.

'A Night At The Roxbury' is een geliefde film

1998's A Night at the Roxbury is een van de meest memorabele komediefilms uit de jaren negentig. Het was geenszins een grote aantrekkingskracht aan de kassa, maar het v alt niet te ontkennen dat miljoenen mensen de film geweldig vonden.

Met Will Ferrell en Chris Kattan in hun SNL-rollen, had deze film een geweldige soundtrack, citeerbare lijnen en een chemie op het scherm tussen de hoofdrollen die er allemaal toe bijgedragen dat het een ongebruikelijke hit werd.

30 miljoen dollar aan de kassa geeft geen beeld van een doorslaand succes, maar vraag het aan iedereen die er in die tijd was, en ze zullen je vertellen hoe populair deze film was.

Zelfs Will Ferrell merkte op dat de film een ongebruikelijke weg naar succes insloeg.

"Het is een raar ding die. Het was geen hit in de bioscopen, het was ook geen flop. Maar het vond meer een leven op video en dvd. Ik was in New York, en deze buitenlandse taxichauffeur draait zich om en kijkt me aan en zegt: 'Roxbury guy! I love it'", zei hij.

Na het succes van de film wilden mensen niets liever dan Ferrell en Kattan zien blijven samenwerken op het grote scherm, maar dit is nooit gebeurd. Hierdoor hebben fans nooit de kans gekregen om te genieten van een vervolg op deze hitfilm, iets waar ze om hebben gevraagd sinds de film debuteerde.

Fans wilden een vervolg zien

Zoals het er nu uitziet, zijn er geen plannen om een vervolg te maken op A Night at the Roxbury, wat jammer is voor de fans. Desalniettemin zijn velen nogal luidruchtig geweest over het willen inchecken bij de Butabi-broers.

Eén gebruiker ging zelfs naar Reddit om een idee voor het vervolg voor te stellen.

"Na 30 jaar eigenaar te zijn geweest van de Roxbury Night Club, gaan Will en Chris met pensioen en moeten ze een geschikte beschermeling vinden om de club aan over te dragen", schreven ze.

Een fanfictie schrijven is één ding, maar beide acteurs aan boord krijgen is de sleutel in dit alles.

Zoals het er nu uitziet, is Chris Kattan klaar voor een vervolg.

"Ik denk dat het een goed idee is dat het een leuke film zou zijn om te doen, denk ik. Ik denk niet dat het moeilijk zou zijn om gemaakt te worden en dat het moeilijk zou zijn om veel geld te verdienen. Ik zou er voor instaan. Ik denk dat het heel leuk zou zijn, "zei hij.

Hoe geweldig het ook zou zijn om het duo te zien herenigen om de gebroeders Butabi te spelen, fans zouden deze droom waarschijnlijk moeten laten varen.

Will Ferrell weigert een vervolg te maken

Helaas zijn er verschillende redenen waarom dit vervolg waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden, en het komt allemaal voort uit Will Ferrell.

De acteur was niet bepaald een fan van de eerste film, en hij heeft dit op de plaat vastgelegd.

"Laten we zeggen dat ik mijn rol in 'The Ladies Man' [een andere door SNL geïnspireerde film] beter vond dan de hele 'Roxbury'-film. Ik kon het niet geloven toen Lorne Michaels [de producer van SNL] zei hij wilde een film maken over de jongens van Roxbury,' zei Ferrell.

"Dus geen vervolg, dat heb ik een beetje gedaan", voegde hij eraan toe.

Alsof dat nog niet vernietigend genoeg was, is er ook nog het probleem dat Ferrell niet op goede voet staat met Chris Kattan.

Een breuk van jaren geleden heeft Ferrell weggehouden van Kattan, en Chris vertelde hierover in zijn boek.

"Dus ik heb al je berichten ontvangen, maar ik heb je niet teruggebeld omdat ik niet met je wilde praten", zou Ferrell Kattan op een SNL-reünie hebben verteld.

"Ik wil je vriend niet meer zijn. Ik ga professioneel zijn en nog steeds met je samenwerken aan de show, maar dat is alles", voegde Ferrell eraan toe.

Ja, reken er niet op dat er ooit een vervolg op deze film komt.

Aanbevolen: