Madonna en Ahlamalik Williams bewijzen dat hun leeftijdsverschil niet relevant is

Inhoudsopgave:

Madonna en Ahlamalik Williams bewijzen dat hun leeftijdsverschil niet relevant is
Madonna en Ahlamalik Williams bewijzen dat hun leeftijdsverschil niet relevant is
Anonim

Madonna en haar beau, Ahlamalik Williams (Malik), zijn niet vaak openbaar met hun genegenheid, maar Valentijnsdag zorgt ervoor dat ze zich veel te verliefd voelen om hun liefde voor zichzelf te houden. Dit onwaarschijnlijke koppel deelt een fotodump vol PDA's en duidelijke liefde voor elkaar. Dit onwaarschijnlijke stel heeft bewezen dat leeftijd niets anders is dan een getal en dat hun liefde voor elkaar de tand des tijds kan doorstaan.

Voor degenen die het niet weten, het leeftijdsverschil tussen de Material Girl en haar vriend is maar liefst 36 jaar, maar dat kun je niet zeggen op basis van de bewonderende manier waarop ze naar elkaar kijken en de liefde die ze zo duidelijk delen.

Haters kunnen blijven haten, deze twee lijken teveel op elkaar om er zelfs maar om te geven.

Madonna en Malik

Het is moeilijk te geloven dat Madonna 62 jaar oud is, maar dit muziekicoon vermaakt fans nu al maar liefst 41 jaar. Ze heeft haar pittige momenten met de wereld gedeeld, samen met haar legendarische muziek en beelden van haar talrijke kinderen en familieleden.

Nu heeft ze haar liefdesleven met de wereld gedeeld terwijl ze haar relatie met Malik volledig tentoonspreidde voor fans om te zien. Er kan een leeftijdsverschil van 36 jaar tussen hen zijn, maar het lijkt erop dat niets anders hen in de weg zal staan.

Malik en Madonna leerden elkaar kennen toen hij deel uitmaakte van haar 2015 Rebel Heart Tour, en de twee zijn naar verluidt een koppel sinds 2018. Ze lijken elke dag samen door te brengen, en in haar meest recente post, verklaarde Madonna; 'Dit jaar de wereld rond geweest met mijn Valentijn.'

De twee lijken verliefd op elkaar te zijn en deze beelden laten tedere momenten zien die ze met elkaar delen. Ze hebben hun aanbiddende fans duidelijk laten zien dat hun liefde echt en magisch is en dat hun leeftijdsverschil echt niet van belang is.

Fans houden van hun liefde

Fans vinden het geweldig om deze gedeelde momenten van genegenheid te zien en reageerden snel positief op sociale media. Door snel te erkennen dat deze twee echt een liefdevolle band met elkaar hebben, kunnen fans gemakkelijk voorbij het leeftijdsverschil tussen hen kijken en zich concentreren op de momenten die ze met elkaar delen.

Fancommentaar op Madonna's liefdesexplosie van afbeeldingen inbegrepen; "Wat een geluksvogel !!!!!!! ???," en "Als hij je gelukkig maakt, dan is dat goed voor je… geniet van jullie tijd samen."

Eén fan reageerde met een persoonlijke ontmoeting die zo lief en vertederend was, en sprak direct over de tederheid die deze twee delen. Zij schreef; "Ik vind het geweldig dat ik jullie twee ben tegengekomen tijdens je zonsondergangwandeling vanavond. Toevallig en lief. ❤️ Ik kon zien dat hij je beschermend is en vriendelijke, zorgzame Taurus-ogen heeft. Ik wens jullie twee het beste."

Aanbevolen: