Tienermoeder: 15 feiten Catelynn & Tyler wil niet dat mensen iets weten over hun eerstgeborene

Inhoudsopgave:

Tienermoeder: 15 feiten Catelynn & Tyler wil niet dat mensen iets weten over hun eerstgeborene
Tienermoeder: 15 feiten Catelynn & Tyler wil niet dat mensen iets weten over hun eerstgeborene
Anonim

Catelynn en Tyler B altierra werden bekende namen dankzij hun rollen in 16 en Pregnant en de spin-off Teen Mom, die de keuze van het tienerpaar documenteerde om hun dochter, Carly, in 2009 af te staan voor adoptie.

De volgende seizoenen hebben de ouders gevolgd toen ze trouwden, nog twee dochters verwelkomden en moeite hadden om regelmatig contact te houden met Carly en haar adoptieouders, Brandon en Teresa. Carly's adoptieouders zijn onvermurwbaar geweest om haar gezicht van tv en sociale media te houden vanwege de bekendheid van de show, en daarom weten veel fans niet veel over de oudste dochter van Cate en Tyler.

Blijf lezen om meer te weten te komen over het 10-jarige meisje en hoe haar adoptieouders haar opvoeden.

15 Ze mag haar biologische ouders niet zien

Fans van Teen Mom weten dat Catelynn en Tyler talloze meningsverschillen hebben gehad met Carly's adoptieouders, Brandon en Teresa, vooral omdat ze haar niet in de schijnwerpers willen zetten.

In 2018 onthulde een aflevering dat de ouders een bezoek aan Carly werd geweigerd, hoewel Tyler later naar sociale media ging om de beslissing van Carly's ouder te verdedigen.

"Brandon [en] Teresa zijn de ouders van Carly [en] als ze besluiten dat geen bezoek het beste voor haar is op dit moment, dan moeten we de beslissingen van de ouders vertrouwen", schreef hij via sociale media

14 Ze mogen ook geen foto's van haar plaatsen

In 2017 deed Catelynn open voor Teen Mom-camera's over het verzoek van Brandon en Teresa dat Carly's biologische ouders geen foto's van haar online plaatsen vanwege hun grote volgers op sociale media (ze hebben allebei meer dan een miljoen volgers!).

"Ik wil een foto plaatsen van het gezicht van mijn kind ZO slecht!!!!" Catelynn schreef via sociale media. "Ik mag geen foto's van Carly plaatsen omdat haar adoptieouders niet willen dat ze in de schijnwerpers staat."

13 Haar ouders hebben problemen met Catelynn en Tyler

Hoewel zowel Brandon en Teresa als Catelynn en Tyler allemaal hebben gezegd dat Carly's bezoeken aan haar biologische ouders beperkt zijn vanwege hun roem, hebben sommige fans zich afgevraagd of er misschien meer aan de hand is.

In Touch meldt dat de adoptieouders van Carly negatieve gevoelens hadden jegens Catelynn en Tyler. "Brandon en Teresa werden nerveus vanwege Carly's gehechtheid aan haar biologische ouders en hoopten een soort afstand tussen hen te creëren", legt de publicatie uit.

12 Ze groeit op in North Carolina

Sommige fans weten misschien niet dat Carly in een andere staat wordt opgevoed dan haar biologische ouders, wat een extra complicatie toevoegt aan het plannen van bezoeken.

Carly en haar familie wonen in North Carolina, terwijl Catelynn en Tyler in Michigan zijn gebleven. Teen Mom heeft verschillende gelegenheden gedocumenteerd waarbij de biologische ouders van Carly de reis hebben gemaakt om haar te zien, ondanks dat haar gezicht nooit op de camera is getoond.

11 Ze wordt religieus opgevoed

Hoewel Brandon en Teresa hebben geweigerd met de media te praten over hoe ze Carly opvoeden, is één ding duidelijk: ze voeden haar op in een christelijk gezin. Het is algemeen bekend dat het paar het op geloof gebaseerde adoptiebureau Bethany Christian Services heeft gebruikt om het kleine meisje te adopteren, bevestigt In Touch.

Dus het is veilig om aan te nemen dat het paar een sterk geloof heeft en hun kinderen als zodanig opvoedt.

10 Ze deed wiskunde toen ze twee was

Volgens Teen Mom Fandom is Carly een heel slim meisje! De site meldt dat Brandon en Teresa bevestigden dat ze tot 10 kon tellen toen ze nog maar twee jaar oud was.

Aangezien sommige kinderen pas leren praten op die leeftijd, klinkt het alsof het 10-jarige meisje beslist een wijsneus is.

9 En ze is ook een getalenteerde muzikant

Carly is niet alleen geweldig met cijfers. Teen Mom Fandom voegt eraan toe dat het 10-jarige meisje al op jonge leeftijd piano speelt. Tijdens een aflevering van Teen Mom lieten Brandon en Teresa zelfs doorschemeren dat ze zo getalenteerd is met het instrument dat ze haar uiteindelijk werk in de muziekindustrie zouden zien nastreven.

Misschien zullen fans haar ooit nog eens op tv zien!

8 Ze heeft een jongere broer (die werd geadopteerd)

Carly is niet het enige kind dat Brandon en Teresa hebben geadopteerd. Nadat ze Carly in 2009 hadden geadopteerd, adopteerden ze in 2012 een kleine jongen genaamd Graham. In een interessante reeks gebeurtenissen deed Catelynn toen vrijwilligerswerk bij het adoptiebureau dat haar in contact bracht met Brandon en Teresa.

Terwijl ze daar was, ontmoette ze de biologische moeder van Graham terwijl ze zwanger van hem was, meldt In Touch. Catelynn was zelfs aanwezig bij de bevalling!

7 Ze verscheen maar in één seizoen van Teen Mom

Catelynn en Tyler spelen al meer dan tien jaar de hoofdrol in Teen Mom, wat het moeilijk te geloven maakt dat hun oudste dochter maar één seizoen is gefilmd, bevestigt Teen Mom Fandom.

Fans weten dat hun bezoeken aan Carly sindsdien sporadisch zijn geworden. Het paar praat echter regelmatig over hun eerstgeborene in de show.

6 Ze is erg betrokken bij gymnastiek

Het klinkt alsof de kleine Carly erg atletisch is! Tijdens een vorig seizoen van Teen Mom werd onthuld dat Carly veel bezig was met gymnastiek, bevestigt Teen Mom Fandom.

De site voegde er ook aan toe dat het kind betrokken is geweest bij dans. Aangezien fans niet regelmatig updates krijgen over de voortgang van Carly, is het onduidelijk of ze doorgaat met deze activiteiten. Maar het klinkt absoluut alsof ze een getalenteerd meisje is.

5 Catelynn en Tyler vieren nog steeds haar verjaardag

Hoewel Tyler en Catelynn hun dochter zelden bezoeken, deelden de twee in mei 2018 online berichten ter ere van haar 9th verjaardag.

"Ik ben gewoon zo gezegend omdat ik misschien niet de luxe heb om haar elke dag te zien, maar ik heb de gemoedsrust wetende dat ik haar één dag per jaar zal zien", schreef Tyler

4 Ze kan het goed vinden met haar jongere zus

Hoewel fans al jaren geen foto van Carly hebben gezien, zeggen Catelynn en Tyler dat ze er identiek uitziet als haar jongere biologische zus, Novalee. Tijdens een aflevering van Teen Mom vorig jaar onthulden de ouders ook dat de meisjes goed met elkaar overweg kunnen.

"Ze was zo dol op Nova, heilige onzin", vertelde Tyler aan de camera, terwijl Catelynn eraan toevoegde: "Ja, ze is geobsedeerd door haar." Hopelijk kunnen ze meer tijd samen doorbrengen.

3 Maar ze heeft de jongste dochter van Catelynn en Tyler niet ontmoet

Tegenwoordig zijn Catelynn en Tyler niet langer de ouders van slechts twee meisjes, aangezien het oude paar eerder dit jaar hun derde dochter verwelkomde, die ze Vaeda Luma noemden.

Carly heeft haar jongste zus nog niet ontmoet. Cate en Tyler delen meestal online met fans of ze hun oudste dochter hebben bezocht, en aangezien ze niets hebben bevestigd, lijkt het erop dat Carly en Vaeda elkaar nog niet hebben ontmoet.

2 Catelynn en Tyler hebben een boek voor haar opgenomen

Hoewel ze haar niet vaak zien, proberen Catelynn en Tyler ervoor te zorgen dat Carly weet dat ze van haar houden.

Volgens Teen Mom Fandom hebben ze haar ooit een boek cadeau gedaan met opnames van hun stemmen. "Ze houdt van boeken, een van haar favorieten is een geschenk van haar biologische ouders [genaamd] 'Bright and Beautiful' [in] waarin ze zichzelf hebben opgenomen terwijl ze voor haar lezen," legde de site uit.

1 Ze heeft eerder op een tijdschriftomslag gestaan

Hoewel Brandon en Teresa onvermurwbaar waren om hun dochter niet in de schijnwerpers te willen zetten, was er een tijd dat hun familie poseerde voor een tijdschriftomslag.

Aanbevolen: