Bravo's 'Summer House': welke castleden keren terug voor seizoen 6?

Inhoudsopgave:

Bravo's 'Summer House': welke castleden keren terug voor seizoen 6?
Bravo's 'Summer House': welke castleden keren terug voor seizoen 6?
Anonim

Er is al een tijdje geen geroezemoes van anticipatie geweest zoals het nieuwe seizoen van Summer House creëert. Dat klopt, Bravo's Summer House is terug om de stranden aan de oostkust zoals gewoonlijk op te warmen. Over het algemeen hebben fans hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen, omdat seizoen 5 enigszins werd beperkt door de wereldwijde pandemie en een quarantaine-setting afbeeldde.

Nu het filmen gewoon door kan gaan, keert de show waarschijnlijk terug naar het normale formaat. Er lijken echter een paar toevoegingen te zijn geweest en anderen hebben de show verlaten. Dit zijn de castleden die in het nieuwe seizoen terugkeren.

9 Lindsay Hubbard

Lindsay Hubbard maakt deel uit van het Summer House-team sinds de show debuteerde in 2017 en is momenteel een van de oudste leden. Over het algemeen staat de ster bekend om haar reeks emotioneel onrustige relaties die ze de afgelopen vijf seizoenen had gehad. Vanaf haar eerste vriend op het scherm, Everett Weston tot aan haar nieuwste ex Stephen, is Hubbard van de ene mislukte affaire naar de andere gegaan. Zal ze in het nieuwe seizoen eindelijk de liefde vinden? Laten we wachten om erachter te komen.

8 Carl Radke

Sinds Carl Radke in het eerste seizoen lid werd van de Summer House-cast, is hij een favoriet bij de fans, ook al begon hij als een beetje een speler. Na de afsluiting van het afgelopen seizoen was de ster behoorlijk bezet. Hoewel het jaar 2020 over het algemeen moeilijk was voor iedereen, trof het Radke vooral hard omdat hij zijn broer verloor, en dat stuurde hem naar een slechte plek. Nu doet hij het een stuk beter, zoals hij onlangs vertelde Andy Cohen, presentator van Watch What Happens Live, over zijn 92 dagen nuchterheid tijdens de reünie-aflevering. Hij staat gepland voor seizoen 6 en kijkt er naar uit om fans alles te vertellen over zijn nuchterheidsreis.

7 Danielle Olivera

In tegenstelling tot sommige andere castleden, kwam Danielle Olivera in het tweede seizoen bij Summer House. Hoewel ze een seizoen laat toetrad, had de Bravo-ster op de een of andere manier al geschiedenis met collega-castlid, Carl Radke. Olivera is een van de weinige Reality TV-sterren die de Latinx-gemeenschap vertegenwoordigt.

Om redenen die de fans niet weten, is de ster echter het enige castlid dat in de vier jaar dat ze in de show zat nog nooit te zien was op Watch What Happens Live. Het onderwerp is door de jaren heen controversieel geweest en fans hopen op verandering in het nieuwe seizoen.

6 Kyle Cooke

Kyle Cooke, ook bekend als party boy, is een van de OG's, aangezien hij in het eerste seizoen toetrad tot de cast van Summer House. Cooke is geliefd bij fans die altijd klaar zijn om te feesten. In de begindagen van de show werd de ster gezien als de jonge student die hij op dat moment was. Nu is de ster helemaal volwassen omdat hij onlangs is getrouwd met Amanda Batula, die hij ontmoette op de realityshow. Cooke zal in het nieuwe seizoen verschijnen om ons nog een dosis van zijn charme te geven.

5 Ciara Miller

Ciara Miller is een van de nieuwe gezichten in Bravo's Summer House. Ze trad toe tot de show in het vijfde seizoen, als een "vriend" van Luke Gulbranson. Miller is een zeer succesvol supermodel en is ook het enige castlid dat een essentiële werker was. Terwijl de show aan de gang was, werd het duidelijk dat Luke iets voor haar had, en als we naar haar Instagram kijken, kunnen we zien waarom. Miller daarentegen vond het prima om gewoon vrienden te blijven met Luke. Eens kijken of dat in het nieuwe seizoen verandert.

4 Amanda Batula

Net als haar man Kyle Cooke, is Amanda Batula ook een van de eerste leden van het Summer House-team. Ze ontmoette Cooke eind 2015 en het duo begon kort daarna hun relatie. Hoewel fans hebben gezien hoe Batula veel streken uithaalde, hebben ze haar ook verliefd zien worden op Cooke. De ster zal in het nieuwe seizoen te zien zijn en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna gaat doen.

3 Paige DeSorbo

Paige DeSorbo is in de krantenkoppen sinds het filmen van Summer House's spin-off, Winter Charm met Southern Charm-ster Craig Conover en anderen. Er zijn verschillende geruchten geweest die suggereren dat DeSorbo en Conover mogelijk een relatie hebben. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst op het verjaardagsfeestje van Kyle Cooke terwijl Summer House bezig was met het filmen van het vierde seizoen. Sindsdien beweren fans dat ze het paar verschillende keren in het openbaar hebben gezien en kunnen ze niet wachten om erover te horen in het nieuwe seizoen.

2 Luke Gulbranson

hthttps://www.instagram.com/p/CVa2ZYerG5k/?utm_source=ig_web_copy_link

Luke Gulbranson klom heel snel in de gelederen om een favoriet bij de fans van de show te worden, ook al kwam hij net bij het team in seizoen 4. Niet alleen vielen fans voor Gulbranson vanaf het moment dat ze twee zomers geleden het huis binnenstapten, net als sommige vrouwen in huis.

Hij leek echter alleen oog te hebben voor Hannah Berner, die niet langer deel uitmaakt van het team. Terwijl het duo samen was, zag Gulbranson andere vrouwen omdat ze nooit officieel waren. Al dit drama is wat de ster naar de tafel brengt, en fans verwachten nog meer van hem in het nieuwe seizoen.

1 Andrea Denver

Andrea Denver is een van de nieuwe gezichten die in seizoen 6 zal toetreden tot de Summer House-cast. De Winter House-ster is een succesvol model dat met verschillende merken heeft gewerkt, in verschillende bekende tijdschriften is verschenen en ook een reeks prijzen gewonnen. De Italiaanse ster staat bekend om zijn goede uiterlijk en we kunnen niet wachten om te zien wat hij in huis uitspookt.

Aanbevolen: