Heeft Netflix's 'Cheer' te veel schandalen om terug te keren voor seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Heeft Netflix's 'Cheer' te veel schandalen om terug te keren voor seizoen 2?
Heeft Netflix's 'Cheer' te veel schandalen om terug te keren voor seizoen 2?
Anonim

Toen Cheer begin 2020 in première ging, was het erg leuk om te zien hoe jonge cheerleaders de zwaartekracht trotseerden en aan hun dromen werkten. Het zou veilig zijn om te zeggen dat dit een van Netflix's meest populaire en succesvolle realityshows was, en hoewel het eerste seizoen slechts zes afleveringen telde, werd het cheer-team van Navarro College al snel een begrip namen.

De show is perfect voor fans van Bring It On die willen zien hoe het is om te concurreren in deze competitieve industrie. Mensen houden ervan om geheimen te leren over echte cheerleaders en deze show gaf mensen een heel goed idee van wat deze jonge kinderen doormaken.

Maar onlangs zijn fans van Cheer zich bewust geworden van enkele schandalen, en het lijkt erop dat het geen goed idee is om de show terug te brengen voor een tweede seizoen.

Jerry's Scandal

Jerry Harris staat bekend om zijn grappige "mattalk", maar er is de laatste tijd donkerder nieuws rond de cheerleader en realityster.

In september 2020 brak het nieuws uit dat Jerry werd onderzocht door de FBI voor naar verluidt het lastigvallen van minderjarige tweelingjongens. Volgens USA Today zeiden de tweelingbroers Sam en Charlie dat een toen 19-jarige Jerry hen lastigviel bij cheer-evenementen en ook op internet toen ze nog maar 13 jaar oud waren.

jerry harris juich
jerry harris juich

Volgens CBC werd Jerry gearresteerd op beschuldiging van kinderpornografie een paar dagen nadat het nieuws voor het eerst naar buiten kwam.

Fans of Cheer kennen de stoere maar vriendelijke coach, Monica Aldama, die een belangrijke figuur was in het eerste seizoen van de show. Ze stond achter de cheerleaders en deed haar best om hen te steunen en te motiveren. Wat heeft zij hierover te zeggen? Fox News zegt dat ze een officiële verklaring op Instagram heeft afgelegd en schreef: "Mijn hart is in een miljoen stukjes gebroken. Ik ben kapot van dit schokkende, onverwachte nieuws."

Het schandaal van 2018

In 2018 zou een vrijwillige coach een cheerleader hebben aangevallen. Volgens Realitytidbit.com zou Andre McGee een mannelijke cheerleader Xanax hebben gegeven en hem vervolgens hebben aangevallen terwijl hij sliep. Een andere cheerleader zei naar verluidt dat hen hetzelfde was overkomen. Volgens Realitytidbit.com "werd er op Andre gezinspeeld in de schattenjacht van aflevering 3 toen een vraag werd gesteld over wie er in het team van de jaren 2000 zat. Er was geen ander commentaar in de serie over wie Andre McGee is of het schandaal."

Dit is niet iets dat deel uitmaakte van het eerste seizoen van Cheer. Coach Monica legde een officiële verklaring af: Ik zou niet zwijgen als ik wist dat er seksueel wangedrag plaatsvond in het cheer-programma… Toen ik eenmaal hoorde van de beschuldigingen tegen Mr. McGee, ik heb ervoor gezorgd dat hij geen contact meer had met het cheerleader-team van Navarro College.'

Wat de andere cheerleaders zeggen

Wat zegt de cast van Cheer over Jerry's schandaal?

Volgens Us Weekly vertelde La'Darius Marshall dat hij misbruik had meegemaakt toen hij jonger was. Hij zei: "Hoe kon dit gebeuren? Als slachtoffer van seksueel misbruik als kind, ken ik maar al te goed de pijn van het ervaren van dit soort misbruik en de moeilijkheden die het kan veroorzaken voor het leven na zo'n trauma."

Gabi Butler schreef op Instagram: "Voor alle duidelijkheid, hoewel ik een goede vriend en teamgenoot van Jerry ben geweest, was ik me nooit bewust van iets dergelijks dat hij ervan beschuldigd werd. Ik geloof dat de bescherming van kinderen is belangrijker dan ooit in de wereld van vandaag", aldus Us Weekly.

Seizoen 2?

Het is absoluut hartverscheurend om te lezen over deze vreselijke schandalen, en het is teleurstellend dat wat begon als een ontroerende en inspirerende Netflix-realityserie, is uitgegroeid tot iets zo verontrustends.

Met het recente nieuws over Jerry Harris is het moeilijk voor te stellen dat de show zou terugkeren voor de tweede reeks afleveringen. Als Netflix echter doorgaat met de beslissing om het terug te brengen, lijkt het erop dat Jerry zeker weg zou zijn van de cast van seizoen twee, waardoor de focus kan liggen op de andere cheerleaders die hard werken en dromen waarmaken.

Aanbevolen: