LVP heeft gedeeld wat er nodig is om haar terug te laten keren naar RHOBH - maar willen kijkers haar terug?

Inhoudsopgave:

LVP heeft gedeeld wat er nodig is om haar terug te laten keren naar RHOBH - maar willen kijkers haar terug?
LVP heeft gedeeld wat er nodig is om haar terug te laten keren naar RHOBH - maar willen kijkers haar terug?
Anonim

Zoals Page Six eerder vandaag meldde, heeft Lisa Vanderpump onthuld dat ze er niet tegen zou zijn om terug te keren naar Real Housewives in Beverly Hills.

De vraag is, zouden fans de terugkeer verwelkomen?

LVP plaagt met wat er nodig is om haar terug te winnen

In een interview met Entertainment Tonight legde LVP uit dat hoewel ze niet open stond om naast de huidige RHOBH-cast te spelen, ze zou overwegen haar diamant terug te vorderen als de cast 'het huis zou schoonmaken'.

Aangevend dat ze graag zou werken met Sutton Stracke en Garcelle Beauvais (die beiden bij de show kwamen nadat ze in 2018 stopte), heeft Lisa de pot opgeschud - en nu geven fans hun mening!

Sommigen zijn er helemaal voor

In een reactie op een bericht van @realhousewivesfranchise, deelden verschillende RHOBH-fans dat ze niets liever zouden willen dan een terugkeer van LVP te zien - vooral als haar droomcast werd gerealiseerd.

@mehl_kah schreef, "Precies!!! Garcelle, Sutton en LVP zijn allemaal intelligente, meelevende en sterke dames."

Op dezelfde manier merkte @mswritesalot op, "Ik geef het niet graag toe, maar ik zou dat trio graag zien" naast een vuur emoji.

Evenzo, @thecodyraeallen luidde, "Ok, maar LVP, Garcelle en Sutton samen is een show waar ik mee aan boord zou kunnen komen."

Anderen zijn echter niet blij met haar 'houding'

Hoewel sommige fans duidelijk hier zijn voor de LVP-revival, waren anderen er snel bij om erop te wijzen dat haar 'houding' niet goed bij hen paste.

@danidunn spotte, "Nee niet met die houding."

Anderen klaagden ondertussen dat ze zou proberen de leiding te nemen als ze terugkwam - en dat was niet iets waar iets mee te maken kon krijgen.

Sommige fans hebben erop gewezen dat de kijkcijfers enorm zijn gestegen na het vertrek van LVP

Hoewel de reacties van fans enigszins verdeeld waren, was een terugkerende opmerking onder degenen die meewogen het feit dat RHOBH lijkt te hebben gefloreerd in de afwezigheid van LVP.

Zoals een Instagram-gebruiker, @dannyscheetz opmerkte, "RHOBH is momenteel de franchise voor huisvrouwen met een hoge rating, terwijl de première van VPR de laagste ooit was. Ze verliest, tot ziens nu! [sic]"

In dezelfde geest legde @crazyjamaicanbwoy uit dat, hoewel hij eerder een fan van de zakenvrouw was geweest, het niet te ontkennen was dat de show van kracht tot kracht is gegaan, na haar vertrek.

"De kwaliteit van de show is beter geworden sinds ze de show verliet, " gaf hij toe.

Nou, er zijn geen eindige plannen voor LVP om terug te keren - en aangezien er volgend seizoen waarschijnlijk weinig opschudding zal zijn, lijkt het er in ieder geval niet op dat ze nu al zou willen terugkeren.

In de tussentijd lijkt het er echter op dat dat precies is wat fans willen.

Aanbevolen: