Welke castleden uit 'Summer House' zijn vrienden in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Welke castleden uit 'Summer House' zijn vrienden in het echte leven?
Welke castleden uit 'Summer House' zijn vrienden in het echte leven?
Anonim

De cast van Summer House is door de jaren heen veel veranderd, maar hun band is solide gebleken. Oorspronkelijke castleden Lindsay Hubbard, Carl Radke en Kyle Cooke doen al jaren gedeelde huizen in de Hamptons. Kyle's nu-vrouw Amanda Batula werd het volgende jaar toegevoegd, samen met Carl's ex en Lindsay's bestie Danielle Olivera. De grootste cast-shake-up van allemaal kwam toen seizoen drie ronddraaide. De meiden van de Giggly Squad, Paige DeSorbo en Hannah Berner, veranderden het spel toen ze naar de Hamptons kwamen.

Seizoen zes van Summer House wordt momenteel uitgezonden met Cooke, Hubbard, Radke, Batula, DeSorbo, Olivera, de toevoeging van seizoen vier Luke Gulbranson, evenals Ciara Miller van seizoen vijf. Winter House-ster Andrea Denver reisde van Vermont naar de Hamptons, samen met nieuwelingen Mya Allen en Alex Wach. Het is echt leuk om de echte vriendschappen te waarderen die deze bemanning heeft. Ook al is er veel drama, uiteindelijk zijn ze allemaal één grote disfunctionele familie.

6 Paige DeSorbo was het bruidsmeisje van Amanda Batula

Deze mooie meisjes ontmoetten elkaar in 2018 toen DeSorbo zich bij de cast van Summer House voegde. Het paar klikte meteen en het was geen verrassing toen een betraande Amanda Paige vroeg om een van haar bruidsmeisjes te zijn. Fans hebben ervan genoten om te zien hoe deze twee in de loop der jaren een echte vriendschap hebben gevormd. De hele cast woonde de bruiloft van Kyle en Amanda bij en mocht dit speciale moment in hun leven delen.

5 Carl nam de bruiloft van Amanda en Kyle in dienst

Carl Radke en Kyle Cooke zijn een van de favoriete bromances van de Bravo-bol. Ze ontmoetten elkaar tijdens het eerste seizoen van de show en zijn sindsdien aan de heup vastgemaakt. Of ze nu zoenen met pruiken of samen aan hun monster van een merk werken, ze zijn echte broers voor het leven. Radke zegt: "Er is geen show op Bravo zoals onze show. Er is geen show op reality-tv zoals die van ons.” Hij zegt dat zelfs met de nieuwe mensen, ze allemaal samen rondhangen." Als zaken doen niet genoeg was… Cooke vroeg zijn Radke om zijn getuige te zijn en zelfs zijn huwelijk te voltrekken.

4 The Loverboy Family

Kyle Cooke creëerde het merk Loverboy, maar hij nam zijn vrouw en zijn beste vriend in dienst om hun Hard Tea-carrière vooruit te helpen. Het bedrijf begon in 2018 en is een hit geworden in de cocktailindustrie in blik. Hibiscus Pom, White Tea Peach en Black Tea Lemon zijn de seltzer-drankjes van de zomer. Deze bravo-lebrity-goedkeuring, mede opgericht door Amanda Batula, Kyle Cooke en Carl Radke, heeft een basis van liefde, loyaliteit en vriendschap.

3 Lindsay en Danielle's vriendschap

Lindsay Hubbard en Danielle Olivera zijn loyaal aan elkaar sinds de dag dat ze elkaar ontmoetten. Hun Summer House-vriendschap begon al vroeg in seizoen twee en is sindsdien sterk gebleven. Ze hebben te maken gehad met talloze scheidingen en make-up en hebben altijd aan elkaars zijde gestaan. In het midden van Lindsay's rommelige driehoeksverhouding met Austen Kroll en Ciara Miller, besluit Olivera in te grijpen en op te komen voor haar meisje. Tijdens een verhit moment… vecht ze het uit met kamergenoot Miller en krijgt ze zelfs een glas rode wijn toegegooid. Dat is daar een echte vriend.

2 Carl en Lindsay's nieuwe relatie

Soms is timing alles en voor deze twee kan het niet meer waar zijn. Radke en Hubbard zijn al jaren beste vrienden en besloten een paar jaar geleden om hun vriendschap naar een hoger niveau te tillen. Hun relatie was explosief en giftig en duurde niet langer dan een paar weken. Carl Radke is openhartig over zijn veranderde levensstijl en zijn besluit om nuchter te blijven. Momenteel hangt er eindelijk liefde in de lucht voor deze twee Summer House-gasten! Amanda verklaarde: "Ze waren al zo lang zulke goede vrienden. Weet je, Carl verhuisde letterlijk naar hetzelfde gebouw als Lindsay omdat hij haar als zo'n goede vriend ziet, ze steunt hem zo, en het is alsof ze op zoveel manieren zo close zijn. En ik heb altijd gezegd dat sommige van de meest succesvolle relaties eerst op vriendschappen zijn gebaseerd … Dus als Lindsay en Carl dit laten werken, is het waarschijnlijk een van de meest voor de hand liggende relaties, en ik ben gewoon heel blij om ze allebei zo gelukkig te zien."

1 Het emotionele gesprek van Mya Allen en Ciara Miller

Tijdens een recente aflevering van Summer House openden Mya Allen en Ciara Miller het hele huis. Allen begon het emotionele gesprek door te vertellen hoe moeilijk het was om bij een overwegend blanke groep vrienden te horen. Miller voegde in tranen toe: "Afgelopen zomer was ik super geïntimideerd om naar de Hamptons te komen toen het allemaal … het is overwegend wit," zei ze. “Maar er is een automatisch gevoel dat ik misschien niet geschikt genoeg ben om in te passen wanneer mensen niet op jou lijken. Allen vertelde ook in tranen aan Denver dat ze erg gekwetst was toen hij haar de verkeerde naam noemde op het strand. Ze voegde eraan toe dat het niet kwaadaardig was, maar: "Ik ben al vier weken in huis", zei Allen. "Ik ben Mya …" In een van de meest rauwe gesprekken die Summer House ooit heeft uitgezonden, deelde de hele groep een dikke knuffel en beloofde ze om meer bij elkaar te komen kijken.

Aanbevolen: