Welke originele personages keren terug in 'Jurassic World: Dominion'?

Inhoudsopgave:

Welke originele personages keren terug in 'Jurassic World: Dominion'?
Welke originele personages keren terug in 'Jurassic World: Dominion'?
Anonim

Eerder dit jaar sprak Jurassic World-ster Chris Pratt met Ellen Degeneres over zijn werk aan de komende aflevering, Dominion. De Guardians of the Galaxy-acteur onthulde geen bombshells aan de presentator van de talkshow, maar hij leek wel te bevestigen dat de originele Jurassic Park-cast terugkomt. Pratt vergeleek Jurassic World: Dominion met Avengers: Endgame en benadrukte de enorme omvang van de film en iedereen die terugkeerde. Cast-leden zoals Laura Dern en Sam Neill hebben hun betrokkenheid niet lang geleden bevestigd, en Campbell Scott neemt de rol van Lewis Dodgson over, dus veteraanpersonages zijn zeker terug.

Wat het publiek niet weet, is of Pratt de heropleving van fan-favorieten zoals Tim (Joseph Mazzello) en Lex (Ariana Richards) plaagde. Ze waren enorm populair tijdens hun eerste uitje en maakten zo'n indruk dat er vandaag de dag nog steeds over de twee wordt gesproken. Dat zou op zijn beurt reden genoeg moeten zijn voor Universal Pictures om ze terug te brengen voor Dominion.

Het enige dat fans in gedachten moeten houden, is dat er geen contact is opgenomen met Mazello of Richards om hun respectievelijke rollen opnieuw op te nemen. Een bron van Page Six vernam dat Universal Mazzello niet heeft gebeld over de film, wat een zekere teleurstelling aan het nieuws toevoegt. Het rapport werd echter in april uitgebracht en sindsdien is er mogelijk iets veranderd.

Komen Lex en Tim eindelijk terug?

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien de maanden verstreken zijn en Dominion pas onlangs de opnames in M alta hervatte, heeft Universal voldoende tijd gegeven om contact op te nemen met Mazzello voor een cameo. Hij zal niet zo'n grote rol spelen in het hoofdplot gezien de vertraging bij het coördineren van zijn terugkeer, maar dat neemt niet weg dat Mazzello een kleine verschijning zal maken. Of misschien was het stilzwijgen van Universal bedoeld om mensen op het verkeerde been te zetten.

Voor zover we weten, heeft Pratt de cover van de studio verpest om de originele cast terug te krijgen door die regel over Endgame eruit te flappen. En als dat het geval is, heeft de bemanning van de public relations-afdeling waarschijnlijk een embargo op alles wat met Mazzello's karakter te maken heeft, in een poging om spoilers te beteugelen. Hetzelfde geldt vermoedelijk voor Richards' personage Lex.

Richards' betrokkenheid bij het project is minder waarschijnlijk. Ze is sinds 2013 gestopt met acteren en ze heeft geen moeite gedaan om weer op het toneel te verschijnen. Dat kan elk moment veranderen, hoewel de kansen niet goed zijn. Als een acteur jaren weg is van het bedrijf, is dat een teken dat hij niet meer terugkomt. Richards zou een uitzondering kunnen zijn, maar ze heeft daar een goede reden voor nodig, misschien is een cameo in Jurassic World: Dominion voldoende?

Hoewel de kans dat Richards haar rol als Lex opnieuw vertolkt klein is, moeten we het nog niet verdisconteren. Universal ha alt alles uit de kast om van Dominion het grootste deel in de Jurassic Park-franchise tot nu toe te maken, dus wat moet ik ervan zeggen dat de studio niet in het geheim een ontmoeting heeft gehad met acteurs als Richards en Mazzello om ze terug in de schoot te werpen?

Kan Julianne Moore een verrassende cameo maken?

Afbeelding
Afbeelding

Bovendien is er nog een ander origineel personage dat naast Ian Malcolm (Jeff Goldblum) zou kunnen staan wanneer Dominion in de bioscoop komt, en dat is Sarah Harding (Julianne Moore).

Voor degenen die het zich niet herinneren, Moore speelde Dr. Sarah Harding in Jurassic Park: The Lost World. Het was een eenmalige verschijning in de Universal-franchise, maar wie zegt dat het haar laatste zal zijn? Moore is nog steeds een actieve filmster met verschillende aankomende projecten in de maak. Dat vertelt ons dat de actrice kan komen opdagen als ze dat wil, en ervan uitgaande dat de studio haar terugbelt.

Hoe dan ook, Chris Pratt's plaag van Jurassic Park-alums die meedoen aan de actie, doet ons reikhalzend uitkijken naar wat Colin Treverrow in petto heeft. Want niet alleen Tim, Lex en Sarah strijden om terug te keren, maar we konden ook de Kirbys of Billy Brennan een cameo zien maken. Natuurlijk zijn de laatste twee het minst waarschijnlijk om in Dominion te verschijnen.

Aanbevolen: