Nick Cannon imiteert perfect Steve Harvey

Inhoudsopgave:

Nick Cannon imiteert perfect Steve Harvey
Nick Cannon imiteert perfect Steve Harvey
Anonim

Halloweenoorlogen waren dit weekend volledig van kracht, terwijl beroemdheden hun beste kostuums aantrokken in een poging om tot favoriet bij fans te worden gekroond. De kostuumstrijd was sterk en één persoon viel zeker op met zijn unieke imitatie. Nick Cannon deed iets dat fans niet hadden verwacht en nooit hadden kunnen voorspellen. Hij transformeerde in Steve Harvey voor Halloween en hij heeft het absoluut goed gedaan!

Imitatie van beroemdheden is een lastig optreden, en fans zijn kritisch over copycats, maar Nick Cannon heeft Steve Harvey authentiek op de best mogelijke manier gekanaliseerd en slaagde erin hem perfect na te bootsen.

Cannon deed het, en fans waren verbluft over hoe goed hij in staat was om Harvey's persona aan te nemen.

Nick Cannon wint Halloween

Nick Cannon is zojuist de winnaar van Halloween geworden met dit megahitkostuum en de imitatie van niemand minder dan Steve Harvey.

Besloten om iemand anders te zijn voor deze griezelige gelegenheid, ging Cannon op pad om het imago van de beroemde tv-presentator en komiek en reality-tv-ster Steve Harvey aan te nemen, en hij heeft het absoluut goed gedaan.

Natuurlijk is er nog geen 'Steve Harvey'-kostuum….

De manier waarop Nick Cannon eigenaar was van deze transformatie, kan dat absoluut veranderen. De kans is groot dat dit kostuumontwerp aanslaat en populair wordt.

Hij had niet alleen het uiterlijk, maar hij had ook de persoonlijkheid en de stem die bij hem pasten.

Cannon ging naar Instagram om zijn imitatievideo te plaatsen, waarin hij Harvey imiteerde door te zeggen; "Hell nee! De enquête zegt: 'Happy Halloween'!"

Fans werden wild van Cannons accent en zijn onberispelijke lookalike kostuum.

Nick Cannon verandert in Steve Harvey

Het is moeilijk te zeggen of het voor Nick Cannon gemakkelijk was om zichzelf in Steve Harvey te transformeren, maar hij liet het er zeker naadloos uitzien. Met een kale pet en wat nep gezichtshaar begon Cannon meteen de vorm van Harvey's gezicht aan te nemen, en fans waren verbaasd over de gelijkenis tussen deze mannen.

Het kenmerk van dit kostuum waren verreweg de nep-witte tanden die Cannon voor de gelegenheid droeg. Vlekkeloos recht en helderder wit dan men zich kan voorstellen, werden zijn tanden al snel het onderwerp van veel opmerkingen van fans, terwijl Cannons volgers enthousiast waren over hoe nauwkeurig dit detail werd weergegeven.

Nick Cannon deed extra moeite voor zijn Instagram-video en onthulde zijn Steve Harvey-kostuum voor een neppubliek, waardoor dit echt even gedenkwaardig als geloofwaardig werd.

Fans waren dol op de imitatie, maar het lijkt erop dat Steve Harvey niet snel heeft gereageerd.

Aanbevolen: