Elon Musk en Nick Cannon hebben hetzelfde aantal kinderen; Waarom wordt Nick meer beoordeeld?

Inhoudsopgave:

Elon Musk en Nick Cannon hebben hetzelfde aantal kinderen; Waarom wordt Nick meer beoordeeld?
Elon Musk en Nick Cannon hebben hetzelfde aantal kinderen; Waarom wordt Nick meer beoordeeld?
Anonim

De wereld van beroemdheden zit vol eigenzinnige persoonlijkheden en, toegegeven, twijfelachtige keuzes. En als het op dat laatste aankomt, komt de naam van Nick Cannon vaak naar voren. De ervaren vader vertelde begin 2022 dat hij zijn achtste kind verwachtte, en het publiek schreeuwde om commentaar op de situatie.

Elke keer dat Nick een nieuwe baby aankondigde - en vaak een extra baby-mama - gingen sociale media los. Mensen hebben de acteur zwaar beoordeeld op zijn keuzes, en terwijl Nick heeft uitgelegd waarom hij zoveel kinderen wil hebben, laat het oordeel niet los.

Maar er zijn andere beroemdheden die net zoveel (of meer) kinderen hebben als Cannon, waaronder één hele grote naam.

Elon en Grimes verwelkomden stilletjes hun tweede kind (samen) in 2021, maar Musk deelde al vijf levende kinderen met een ex, waardoor zijn totaal op zeven komt. Na het tragische overlijden van Nicks zoontje in 2021, heeft ook hij in totaal zeven kinderen.

Natuurlijk wordt slechts één van deze beroemdheden in de media verontwaardigd over het aantal kinderen dat hij heeft verwekt. De enige vraag is, waarom?

Elon Musk heeft zeven levende kinderen (inclusief veelvouden)

Hoewel Elon's eerste kind, Nevada, in 2002 tragisch stierf als gevolg van wiegendood, verwelkomde hij later vijf gezonde kinderen met zijn ex-vrouw Justine Musk. De vijf kinderen waren een drieling en een tweeling, allemaal verwekt via IVF.

In 2020 verwekte Elon zijn eerste kind met Grimes, waarna hun tweede in 2021 via een draagmoeder arriveerde. Dus, Elon Musk heeft in totaal acht kinderen verwekt, met twee aparte vrouwen.

Hoewel het publiek het leuk lijkt te vinden om Musks professionele leven te bekritiseren, met oordeel over zijn verbod op werken op afstand met Tesla en Space-X, wordt er minder gezegd over zijn persoonlijke leven. Hoewel fans niet dol waren op de naam van zijn jongste zoon en onzeker waren over zijn partnerkeuze in muzikant Grimes, was er niet zoveel opschudding als toen Nick Cannon meer begon te delen over zijn reis naar het vaderschap.

Nick Cannon heeft zeven levende kinderen (inclusief twee tweelingen)

Net als Elon heeft Nick Cannon ook acht kinderen verwelkomd, waarvan er zes in leven zijn en nog een kind op komst vanaf juni 2022 (met model Bre Tiesi). Zijn eerste twee kinderen waren bij zijn toenmalige vrouw Mariah Carey, en tussen in totaal vier babymama's (binnenkort vijf), heeft Nick ook een tweede tweeling en een paar eenlingen.

Nick gaf toe dat hij een hekel heeft aan monogamie, zelfs nadat hij getrouwd was met Mariah Carey, dus hoewel fans hem lijken te veroordelen omdat hij meerdere partners heeft, is hij erg uitgesproken over zijn afspraken met de moeders van zijn kinderen.

Hoewel sommige van Nick's kindermoeders niet graag hun relatie (of het gebrek daaraan?) met Cannon willen bespreken, verklaarde een zwangere Bre Tiesi in een interview ronduit dat zij en Nick niet monogaam zijn, en dat ze allebei oke ermee.

Het is inmiddels duidelijk dat elke vrouw die met Nick te maken krijgt, waarschijnlijk bekend is met zijn opvattingen over monogamie en, nou ja, voortplanting. Dus als de vrouwen het goed vinden om meerdere kinderen met Nick te verwelkomen, soms tegelijk met andere vrouwen, waarom is het publiek dan in de war?

Zowel Elon als Nick zorgen financieel voor hun kinderen

Sinds Nick Cannon en Elon Musk allebei op een gegeven moment getrouwd waren met de moeders van een aantal van hun respectievelijke kinderen, bestaan er uiteraard voogdij- en kinderbijslagregelingen. En omdat er tot op heden geen rechtszaken zijn gepubliceerd die enige weigering onthullen om hun kinderen te ondersteunen of te erkennen, lijkt het alsof beide mannen de verantwoordelijkheid nemen voor hun onconventionele families.

Dit lijkt een grote zorg te zijn van online commentatoren, maar Redditors speculeren ook over hoeveel betrokkenheid Nick heeft bij zijn bestaande kinderen. Veel commentatoren wezen erop dat met het enorme aantal kinderen dat Nick heeft, om nog maar te zwijgen van het feit dat de kinderen allemaal in de eerste plaats bij hun moeders wonen, er niet genoeg uren in de dag zijn voor hem om op een diep niveau contact te maken met een enkel kind.

Toch kan hetzelfde gezegd worden van Elon die met zijn kinderen omgaat; in het bijzonder zijn oudere kinderen, van wie er één onlangs op een zeer openbare manier elke connectie met haar beroemde vader verwierp. Toch wordt Nick meer verguisd dan Elon.

Nick verwacht mogelijk zijn 9e kind in 2022

Ongeacht wat toeschouwers te zeggen hebben, en ondanks de beweringen van Nick Cannon dat hij binnenkort een vasectomie zal ondergaan, lijkt het erop dat hij nog steeds blij is om door te gaan met het creëren van kinderen. TMZ meldde begin juni 2022 dat Abby De La Rosa, de moeder van Nick's tweede tweeling, nu haar derde kind met hem verwacht; Nick's negende overall.

Natuurlijk, dat betekent dat Nick Elon voorbijgestreefd heeft op het gebied van vaderschap (tenzij de geruchten natuurlijk waar zijn en de baby van Amber Heard van Elon is?), maar zijn ze echt zo verschillend van elkaar? Critici lijken dat wel te denken, ondanks het feit dat Elon en Grimes in de toekomst blijkbaar nog minstens twee kinderen samen willen…

Aanbevolen: