Wie is de vrouw van Steve Harvey, Marjorie Elaine Harvey, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Steve Harvey, Marjorie Elaine Harvey, en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Steve Harvey, Marjorie Elaine Harvey, en wat doet ze?
Anonim

Steve Harvey is misschien een beetje een kracht in Hollywood, gezien zijn ambtstermijn op spelshows en zijn voorliefde voor het altijd hosten (en soms flubbing) evenementen zoals de Miss Universe Pageant.

Maar Steve is veel meer dan zijn carrière -- inclusief zijn leven thuis met zijn vrouw Marjorie Elaine Harvey.

Dus wie is Marjorie, waarom was ze ooit getrouwd met een veroordeelde drugsbaron en hoe kwam ze bij Steve terecht?

Wie is de huidige vrouw van Steve Harvey?

Hoewel Steve Harvey al twee keer eerder is getrouwd, lijkt het erop dat de derde keer de charme is. Hij trouwde in 2007 met Marjorie Elaine Harvey (geboren Bridges). Steve heeft vaak gesproken over hoe geweldig zijn vrouw is en hoeveel invloed ze op hem heeft gehad.

Op de een of andere manier is het paar er ook in geslaagd om de standaard cheat-geruchten te vermijden die beroemdheden vaak teisteren. Hoewel hun vroege relatie werd geplaagd door een van Steve's exen die problemen maakten, althans in de rechtbank. Marjorie heeft ook een soort skeletten in haar kast.

Hoe dan ook, Steve en Marjorie bouwden samen een leven op en lijken nog steeds erg verliefd.

Hebben Marjorie en Steve samen een kind?

Hoewel Marjorie Harvey's Instagram adverteert dat ze een moeder van zeven is, zijn het niet allemaal haar biologische kinderen. Marjorie en Steve hebben ook geen biologisch kind samen, hoewel Steve de drie kinderen van Marjorie, Lori, Jason en Morgan, heeft geadopteerd.

Het is duidelijk dat Marjorie de eerste vier kinderen van Steve ook als haar eigen beschouwt. Steve heeft een tweeling Brandi en Karli plus zoon Broderick met zijn ex Marcia, plus zijn zoon Wynton van ex-vrouw Mary.

De Harvey-clan lijkt tegenwoordig één grote gelukkige familie te zijn.

Maar de waarheid is dat, hoewel haar kinderen misschien van hun stiefmoeder houden, Mary Harvey (nee Shackelford) niet de beste dingen te zeggen heeft over Steve. Ten eerste zou ze valse beschuldigingen hebben geuit dat haar ex haar "berooid" achterliet.

Mary schond een spreekverbod dat haar ervan moest weerhouden in het openbaar over de echtscheidingsprocedure te spreken, en ze beschuldigde haar ervan dat Steve haar bedroog met Marjorie. Een rechter ontkende echter dat Marjorie iets te maken had met de scheiding en wilde Mary's beweringen hierover niet horen.

Marjorie had ook haar deel van de problemen met haar ex-man en de biologische vader van haar kinderen.

Wat is er met Marjorie's eerste echtgenoot gebeurd?

Het verhaal over de eerste echtgenoot van Marjorie Elaine Harvey is niet leuk. Om te beginnen heeft hij meer dan twee decennia in de gevangenis doorgebracht terwijl Marjorie hun kinderen opvoedde en haar leven leidde.

Het blijkt dat Jim Townsend nu ook niet zo blij is met zijn ex-vrouw. Na 25 jaar in de gevangenis te hebben gezeten op beschuldiging van poging tot het kopen van illegale stoffen, kreeg Townsend gratie en werd in 2017 vrijgelaten.

Zoals Marjorie's ex vertelde, begon hij een boek te schrijven in de gevangenis dat hij alles vertelde over zijn relatie en Marjorie's relatie en het leven samen. Blijkbaar merkte Townsend zelfs op dat hij "geen loyaliteit heeft aan" zijn ex en dat "het er niet toe doet" of ze het boek kent of goedkeurt.

Natuurlijk komt het misschien nooit tot bloei; tot op heden heeft Townsend geen boek uitgebracht, hoewel zijn Instagram hem een auteur noemt, en niemand weet zeker of hij dat wel zal doen.

Hoe dan ook, het lijkt er niet op dat Marjorie zich er zorgen over maakt!

Wat doet Marjorie, de vrouw van Steve Harvey?

Iedereen weet dat Steve Harvey een succesvolle carrière heeft als presentator van tv-programma's, omroeper en meer, hoewel hij door de jaren heen zijn ups en downs heeft gehad. Maar wat doet zijn vrouw?

Haar Instagram beschrijft Marjorie's carrière niet specifiek, maar meerdere bronnen suggereren dat ze een 'modeblogger' of 'mode-icoon' is. Anderen stellen dat ze gewoon een internetpersoonlijkheid is die beroemd is omdat ze getrouwd is met Steve Harvey.

Hoe dan ook, Marjorie heeft 2,3 miljoen van haar eigen Instagram-volgers, en het is duidelijk dat mode in haar talentenbank zit. De moeder van zeven poseert vaak voor modieuze fotoshoots en ze pronkt ook met goederen zoals Louis Vuitton-portemonnees en bontlaarzen.

Dat wil zeggen, als ze niet poseert op een jacht met haar man of knuffelt met een van haar vele kleindochters. Maar hoe kwam ze daar?

Hoe hebben Steve Harvey en Marjorie Harvey elkaar ontmoet?

Het verhaal gaat dat Marjorie Bridges destijds een van Steve Harvey's stand-upcomedyshows bijwoonde. Toen hij haar zag, was hij betoverd en riep hij haar in wezen van het podium.

Blijkbaar waren de twee sindsdien onafscheidelijk, als je het verhaal mag geloven!

Aanbevolen: