Below Deck': wat gebeurde er tussen Rachel Hargrove en Eddie Lucas?

Inhoudsopgave:

Below Deck': wat gebeurde er tussen Rachel Hargrove en Eddie Lucas?
Below Deck': wat gebeurde er tussen Rachel Hargrove en Eddie Lucas?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 1 november 2021 worden hieronder besproken. Below Deck is terug en beter dan ooit! De My Seanna-crew krijgt alles onder de knie, terwijl kijkers de nieuwe My Seanna-crew onder de knie krijgen. Hoewel de start nogal ongerept begon, lijkt het alsof de eerste hoofdchartergast nog wat grieven had om te luchten als het om het interieur ging.

Ondanks de klachten werd de cast van dit seizoen beloond met maar liefst $ 18.000 fooi, wat niet al te slecht is voor hun eerste poging, vooral gezien het feit dat Captain Lee Rosbach er maar voor de helft was. Hoewel het drama nog niet is begonnen, is het slechts een kwestie van tijd voordat de dingen borrelen en overkoken, en fans zijn er zeker van dat het zal gebeuren tussen chef-kok Rachel Hargrove en eerste officier, Eddie Lucas.

Het duo is al aan het stoten en na hun hobbelige relatie in seizoen 8, is het slechts een kwestie van tijd voordat hun onderliggende spanning deze keer tot een hoogtepunt komt. Hoewel ze hun drama uit het verleden hebben aangeroerd, vragen fans zich af wat er echt tussen de twee is gebeurd.

Eddie riep Rachel's drinken uit

Tijdens hun tijd dat ze samenwerkten aan seizoen 8 van Below Deck, stootten chef-kok Rachel en voormalig Bosun, Eddie Lucas, die sindsdien is gepromoveerd tot eerste officier, absoluut de kop op. Het duo kende niet de beste start en het lijkt alsof hun problemen uit het verleden dit seizoen langzaam maar zeker naar boven komen.

Het is geen geheim dat chef-kok Rachel van haar drankjes geniet, ik bedoel… het is benedendeks, toch? Het lijkt erop dat ze soms een beetje te wild is geworden naar Eddies zin, zo erg dat hij het ter sprake bracht bij Captain Lee. Nadat Eddie Rachels drankgebruik had uitgeroepen, noemde hij haar gedrag vorig seizoen 'giftig', wat helemaal niet goed zat bij Hargrove. De chef noemde Eddie ruggegraat omdat hij de kwestie aan Lee had voorgelegd en niet aan haar, en het lijkt erop dat ze er misschien nog niet overheen is.

Fans noemen Rachel de beste 'Below Deck'-kok

Fans waren opgetogen toen chef-kok Rachel werd aangekondigd dit seizoen terug te keren naar Below Deck, en hoewel ze bij sommige kijkers zeker een slechte smaak achterliet, om nog maar te zwijgen van Eddie Lucas', is het duidelijk dat ze zorgt voor geweldige reality-tv. Van haar hilarische one-liners, nonchalante houding, helemaal tot haar vertel-het-zoals-het-is-mentaliteit, Rachel is niet alleen een absolute giller om naar te kijken, maar ze is ook een geweldige chef-kok!

Below Deck-fans werden eraan herinnerd hoe geweldig een chef-kok Rachel Hargrove werkelijk is! Tijdens de aflevering van vanavond introduceerde Rachel haar kijk op Japans straatvoedsel in een meergangendiner, en ze beviel niet alleen de gasten en Captain Lee, maar ze zorgde er ook voor dat we onze kaken van de vloer opraapten.

Fans verspilden geen moment voordat ze naar sociale media gingen om te vertellen hoe geweldig haar eten eruitziet! "Chef Rachel is de beste chef-kok in de franchise en ik zal op die heuvel sterven", tweette @IAmBelowDeck, en misschien hebben ze gelijk! Gezien de twijfelachtige chef-koks in het verleden, en natuurlijk de explosieve chef-kok Mat Shea van Below Deck Med, laat Rachel iedereen zeker rennen voor zijn geld.

Waar staan Eddie en Rachel vandaag?

Haar kookkunsten is misschien geweldig, maar haar houding is dat niet altijd! Rachel heeft nogal hatelijke opmerkingen gemaakt als het gaat om haar voortdurende vete met Eddie Lucas, maar ze beweert dat ze geen wrok koestert. Tijdens een interview met Us Weekly onthulde Rachel dat het haar niets kan schelen wat er is gebeurd, maar haar bekentenissen benedendeks zeggen iets anders.

“Voor mij betekent wrok dat ik echt om die kwestie of die persoon zou moeten geven en er betekenis aan zou moeten geven. Ik niet, vertelde ze de publicatie.

Rachel deelde verder dat haar gedrag niet buiten de keukennorm v alt en beweerde dat "als je in restaurants en in keukens werkt, mijn gedrag niets anders is dan dat van iemand anders", zei ze. "Het wordt net een beetje extra benadrukt." Hoewel Eddie misschien een ander woord kiest dan 'beklemtoond', leven fans zeker voor elk moment ervan.

Aanbevolen: