Below Deck Med': zou dit de ergste verwonding in de 'Below Deck'-geschiedenis kunnen zijn?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': zou dit de ergste verwonding in de 'Below Deck'-geschiedenis kunnen zijn?
Below Deck Med': zou dit de ergste verwonding in de 'Below Deck'-geschiedenis kunnen zijn?
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'Below Deck Med' van 13 september 2021 worden hieronder besproken! Als het gaat om Below Deck Med, blijft de vraag voor iedereen geest is … waarom is Lexi Wilson nog niet ontslagen? Niet alleen heeft ze dit seizoen een aantal gemene strepen gemaakt, maar het lijkt erop dat er nog een in de maak is. Tijdens het bemanningsdiner van vanavond vanaf de boot, stappen chef Mat en Lexi opnieuw in, en het wordt heel snel heel lelijk.

Hoewel alle ogen gericht waren op het diner van de bemanning, lijkt het alsof niemand minder dan de val van de hot tub van David de grootste klapper was, waardoor het een van de ergste, zo niet DE ergste verwondingen in de geschiedenis van Below Deck is! Het kwam allemaal tot stand na een leuke avond aan boord van de Lady Michelle, waar David zeker zichzelf voelde, en natuurlijk nieuwe stoofpot, Delaney Evans.

Evans voegde zich vorige week bij de cast, en hoewel haar cv spreekt over haar lange en bekwame ervaring in de jachtwereld, lijkt het alsof ze niet zo thuis is als het gaat om een stoofpot. Ondanks haar geïmproviseerde verschijning in de serie, heeft ze zeker de aandacht van David getrokken, en nadat Malia White vriendschap heeft gesloten, is het duidelijk dat hij klaar is om verder te gaan, maar zou het met Delaney kunnen zijn?

David Pascoe neemt een tuimeling

Below Deck Med is tot nu toe een behoorlijk seizoen geweest, en het lijkt erop dat het drama nergens heen gaat, op elk moment snel! Aangezien de bemanning nog maar twee charters heeft, moet er nog veel komen, waaronder een paar ontluikende romances en natuurlijk een aanstaande vete tussen Malia White en kapitein Sandy Yawn.

Sandy kan Malia vertellen dat ze "haar niet vertrouwt", en het lijkt erop dat het er allemaal op neerkomt dat Malia geen ernstige verwonding meldt die zich heeft voorgedaan met haar dekbemanning, David Pascoe. Aangezien verwondingen altijd bedoeld zijn om aan boord van elk jacht te worden gemeld, ging White niet door met het opschrijven van Davids val, en met de ernst van zijn val zou je denken dat de bemanning het serieuzer zou hebben genomen.

Tijdens de aflevering van vanavond neemt de crew afscheid van hun voorverkiezingen en zeggen ze hallo tegen een avondje plezier en veel drinken. Terwijl de cast de hele nacht feesten in de hot tub aan boord van de Lady Michelle, lijkt het alsof David Pascoe een beetje te meegesleept werd, en dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk.

Terwijl de bemanning het in de hot tub uitleefde, merkte David Pascoe dat hij het ene moment de tijd van zijn leven had en het volgende moment zijn leven voor zijn ogen flitste! Terwijl hij langs de jacuzzi liep, deed David een stap op de zijkant van de boot, volledig vermist en maakte een nogal ruwe tuimeling.

Fans wezen erop dat, hoewel er in het verleden wat knoestige verwondingen zijn geweest, niets in de buurt komt van de val van David. Gelukkig voor Pascoe vermeed hij volledig het raken van zijn hoofd, maar zijn buik en been kregen zeker een flinke klap. Nadat hem was gevraagd of hij in orde was, zei David snel dat hij daarna niet veel meer deed voor de productie, noch voor de cast.

De matroos gooide een paar Tylenol weg en schudde het van zich af, maar de enorme blauwe plek die later optreedt, maakt duidelijk dat hij geen grapje maakte toen hij onthulde dat hij niet in orde was. Hoewel alcohol een belangrijke rol speelde bij zijn val, zou hij ook afgeleid kunnen zijn door zijn verliefdheid op Delaney Evans die vlak voordat het gebeurde voorbij liep.

Kunnen David en Delaney bij elkaar komen?

Delaney Evans werd de laatste aflevering onderdeel van de crew en duurde helaas niet zo lang als ze had gewild, aangezien dit haar enige echte charter dit seizoen was. Hoewel Katie haar bedenkingen had om het debutante bemanningslid aan boord van het jacht te brengen, leek het zijn vruchten af te werpen, aangezien ze al het werk van Lexi Wilson voor elkaar kreeg. Aangezien Delaney zowel het brein als de schoonheid heeft, is het geen verrassing dat David haar al vroeg leuk vond, ondanks dat ze dacht dat haar naam "Andrea" was bij de eerste ontmoeting.

Na een kort gesprek over Delaney's posts op sociale media, waren Mzi en David het er beiden over eens dat ze een potentiële hartenbreker was, en het lijkt erop dat ze dat ook zou kunnen zijn. Terwijl David dingen uitprobeerde in de hot tub, vooral als het om hun dans ging, beweerde hij "of het [seks] gaat gebeuren of het is niet, en ik neem zeker de kans", zei David.

David zei verder dat de "gastenhut er op dit moment best goed uitziet", waarmee hij duidelijk maakte dat hij zeker zijn zinnen op Delaney heeft gezet, maar het lijkt er niet op dat het gevoel wordt beantwoord. Terwijl de twee een paar leuke momenten deelden, vooral tijdens het spelen van vliegtuig in de kombuis, wat ertoe leidde dat Delaney David voor de tweede keer liet vallen! Oeps.

Pascoe heeft het moeilijk gehad als het gaat om zijn romances in de show, en omdat Malia White niets met David te maken wil hebben, lijkt het alsof Delaney hem dezelfde "gewoon vrienden"-energie geeft, en terwijl ze op weg is naar buiten, nemen we haar niets kwalijk.

Aanbevolen: