Wat er echt gebeurde tussen Pete Davidson en Jake Paul

Inhoudsopgave:

Wat er echt gebeurde tussen Pete Davidson en Jake Paul
Wat er echt gebeurde tussen Pete Davidson en Jake Paul
Anonim

Pete Davidson heeft absoluut geen probleem met het parodiëren van zijn vrienden op Saturday Night Live. Hij deed dit onlangs toen hij zijn goede vriend Machine Gun Kelly in een minder flatterend licht portretteerde. Maar de muzikant kon duidelijk wel tegen een grapje. Hetzelfde kan niet gezegd worden van Jake Paul, die Pete onlangs ook parodieerde op de populaire NBC-schetsshow. Hoewel je niet echt kunt zeggen dat Pete en Jake vrienden zijn … helemaal niet … Hoewel Pete vriendelijk is met zowat iedereen, leek hij zijn ware gevoelens te onthullen over de controversiële YouTube-ster-gedraaide bokser, zowel op SNL als in zijn gezicht.

In april 2021 werd Pete Davidson ingehuurd om de commentator te zijn bij de Triller Fight Club pay-per-view bokswedstrijd waarin Jake Paul het opnam tegen Ben Askren. Tijdens het evenement noemde Pete Jake een "stukje stront" en bekritiseerde hij de bokssport omdat hij iemand als Jake een kans had gegeven. Hij confronteerde Jake ook volledig met zijn beschuldigingen van aanranding … allemaal tijdens een live-evenement waarin hij de ster was. Dit is wat er gebeurde en hoe deze confrontatie leidde tot een groot conflict tussen de twee.

Pete Davidson riep Jake Paul publiekelijk uit en gaf toe hem te haten

Hoewel fans van boksen misschien geïnteresseerd waren in het Jake Paul V Ben Askren-evenement vanwege hun liefde voor de sport, lijdt het geen twijfel dat Pete Davidson naar voren kwam als de ster van de avond. Vooral omdat hij het evenement uitriep voor wat velen geloven dat het echt was … afval. Pete nam zijn commentatortaak ongeveer net zo serieus als zijn braadstukken… In feite was het een braadstuk en daarom was Jake Paul zo boos.

Toen Pete tijdens het pay-per-view-evenement Jake's kleedkamer op camera naderde, zei hij: "Vandaag is een echte wilde dag voor boksen omdat het laat zien hoe laag het echt is gezonken. Ik denk dat vandaag het feit bewijst dat als je genoeg volgers hebt, je echt verdomme kunt doen wat je wilt. Ik bedoel, misschien geneest PewDiePie kanker en wordt Charli D'Amelio chirurg? Wie weet?"

Vervolgens zei hij dat zowel Ben Askren als Jake Paul "zuigen"… Maar het waren Pete's opmerkingen op Jake's gezicht die ervoor zorgden dat de zeer controversiële YouTube-ster zichtbaar boos werd en later uithaalde op zijn podcast. Pete vergeleek Jake niet alleen met de ineenstorting van Charlie Sheen, maar hij vroeg hem oprecht naar zijn beschuldigingen van aanranding. Opgemerkt moet worden dat Jake deze beschuldigingen publiekelijk heeft ontkend op een manier die de pers niet leek te bevallen. Desalniettemin lijken fans op Twitter zijn standpunt niet te geloven, en Pete Davidson blijkbaar ook niet.

"Bro, daar kun je geen grappen over maken," zei Jake tegen Pete.

"Nee, dat ben ik niet", zei Pete enigszins confronterend.

Terwijl Jake ontweek om erover te praten, was hij duidelijk verontrust.

Hoewel Pete gemakkelijk een grapje had kunnen maken, werd het feit dat hij Jake echt niet mocht of een van de controverses waarmee hij betrokken was, verstevigd tijdens zijn gesprek met Ben Askren. Nadat Ben Pete (op camera) had gevraagd waarom hij Jake niet mocht, antwoordde Pete: "Nou, ik bedoel, heb je een uur? Ik bedoel, hij is geen goed persoon. Hij heeft duidelijk geen goede invloed op de jeugd cultuur… is hij niet opgepakt door de FBI… waarom zit hij niet in de gevangenis?"

Hij zei ook tegen Ben: "zelfs als Jake Paul een fatsoenlijke vechter is, is hij nog steeds een klootzak van een mens." En vervolgde met: "Dat is de boodschap die we de kinderen proberen over te brengen: dat [Jake Paul] een stuk stront is."

Fans op Twitter aten absoluut Pete's gedurfde benadering van Jake Paul op, maar de YouTube-ster was woedend.

Jake Paul's reactie op de opmerkingen van Pete Davidson

In de 275 aflevering van Jake Paul's podcast, "ImPaulsive", sprak de bokser de controverse over Pete Davidson aan en gaf toe dat hij er extreem boos over was.

"Het was mijn idee om hem als gastheer van het evenement te hebben", zei Jake tegen zijn broer Logan en zijn andere vrienden op zijn podcast terwijl ze bespraken wat Pete zei. "F die vent. Hij zal daar nooit meer deel van uitmaken. Hij heeft zijnverpest, bro. En ik haat dit. Ik haat dit drama omdat het iedereen meer invloed geeft Het geeft hem meer invloed."

Jake zei verder dat wat Pete tegen hem zei "s je niet terug kunt nemen" is.

Maanden na hun controverse over hun bokswedstrijd, vervalste Pete Jake op Saturday Night Live, waarmee hij bewees dat het hem echt niets kan schelen wat de YouTube-ster van hem denkt. Hoewel sommige vetes tussen beroemdheden voor de camera lijken te worden uitgespeeld, is die tussen Jake Paul en Pete Davidson buitengewoon echt.

Aanbevolen: