Alles wat we weten over 'Below Deck Adventure', de wilde 'Below Deck' spin-off

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Below Deck Adventure', de wilde 'Below Deck' spin-off
Alles wat we weten over 'Below Deck Adventure', de wilde 'Below Deck' spin-off
Anonim

Below Deck-fans zijn verheugd te horen dat de frisse nieuwe spin-off, Below Deck Adventure, binnenkort in première gaat. Het idee om nieuwe avonturen te beleven met een nieuwe cast is aantrekkelijk voor fans, en velen willen graag meer leren over de details en het drama dat deze nieuwe serie zal brengen. De nieuwe cast moet nog worden onthuld en de nieuwsgierigheid van fans begint echt toe te nemen. Bravo houdt echter de lippen stijf op elkaar over hun nieuwe project, en ze zijn voorzichtig geweest om niet te veel details te lekken voor de grote première van de show.

Hoewel we de bemanningsleden en gasten die hun tijd op het jacht zullen doorbrengen nog moeten ontmoeten, zijn er enkele verleidelijke weetjes die we hebben kunnen ontdekken, en fans zullen deze niet willen missen sappige details.

8 De setting van 'Below Deck Adventure' zal in Noorwegen zijn

Een van de meest opvallende verschillen tussen Below Deck en de nieuwe serie Below Deck Adventure is het feit dat de bemanning en gasten de warme wateren van de Caraïben zullen verruilen voor de veel hardere, veel koudere wateren in Noorwegen. Met op de achtergrond de Scandinavische bergen die een pittoresk toevluchtsoord vormen, zullen gasten genieten van een reis die hen blootstelt aan de adembenemende aanblik van gletsjers en diepe kustfjorden. De uitzichten zijn ronduit verbluffend, wat zorgt voor een heel ander soort jachtervaring dan wat fans eerder hebben gezien.

7 De avonturen vol adrenaline in 'Below Deck Adventure'

Below Deck Adventure belooft zijn naam waar te maken door een aantal wilde activiteiten met hun gasten te ondernemen. Deze serie zal de nadruk leggen op avonturen boordevol adrenaline die de grenzen verleggen, waarbij gasten worden blootgesteld aan ervaringen die ze anders niet zouden kunnen nastreven buiten deze regio. De excursies zullen intens zijn en zeer geschikt zijn voor risiconemers. Dit is een verre schreeuw van loungen op het dek en genieten van de zonnestralen en omarmt een meer gedurfde, gedurfde ervaring die fans op het puntje van hun stoel zal houden.

6 'Below Deck Adventure' volgt hetzelfde kader als 'Below Deck'

Hoewel er enkele dramatische verschillen zijn tussen deze spin-off en de originele serie, blijft Below Deck Adventure hetzelfde fundamentele raamwerk volgen dat fans gewend zijn te zien. Er zal nog steeds veel aandacht worden besteed aan het leven en de interpersoonlijke relaties van de bemanningsleden terwijl ze elkaar leren kennen en hun plaats op het schip vinden. De bemanning zal een behoorlijk deel van de strijd moeten doorstaan terwijl ze proberen hun high-end klanten tevreden te houden terwijl ze op het jacht zijn. De serie zal zich ontvouwen over een charterseizoen van 8 weken.

5 Er is een nieuw element van gevaar op 'Below Deck Adventure'

Deze serie brengt een heel nieuw element van gevaar met zich mee en brengt heel andere risico's met zich mee dan de originele serie. De wateren in Noorwegen zijn ronduit ijskoud en het woelige, vrieskoude klimaat is iets waar de bemanning nog nooit mee te maken heeft gehad. Het is voor velen de eerste ervaring met luxe zeilen in koud water, en de verhoogde risico's dragen bij aan de complexiteit van de dagelijkse taken van de bemanning. De koude, gevaarlijke wateren zijn een grote bron van zorg en zorgen voor spanningen voor iedereen aan boord van het schip. Daredevil-activiteiten zijn er in overvloed tijdens deze reis, en de show belooft fans betrokken en in spanning te houden.

4 Gasten van het 'Below Deck Adventure'

Below Deck bevatte een hele reeks gasten die in volledige vakantiemodus waren. Ze waren klaar om te feesten en de drank vloeide rijkelijk, beïnvloedde het gedrag en leidde tot veel dramatische momenten. Below Deck Adventure trekt heel verschillende gasten aan, wat uiteindelijk de dynamiek zal veranderen die fans gewend zijn.

Deze gasten worden veel meer gedreven door avontuur, adrenaline en het nemen van risico's. De rijke gasten zijn veeleisend en hun verwachtingen zijn hooggespannen. Tussen het zorgen voor hun nooit eindigende behoeften en het aangaan van de uitdagingen van de gevaarlijke wateren, heeft de bemanning hun handen vol en zal ze dagelijks met veel te maken krijgen.

3 Nieuwe uitdagingen voor de bemanning van 'Below Deck Adventure'

De bemanning heeft altijd veel werk voor hen als ze op een schip werken, maar deze serie blijkt bijzonder uitdagend te zijn. Naast de toch al veeleisende werklast en de eindeloze lijst van taken die moeten worden uitgevoerd, zal de bemanning te maken krijgen met zeer ruw, ijskoud water en ijskoude temperaturen. Er zijn zware technische eisen verbonden aan cruisen in koud water en de bemanning staat voor een aantal ongelooflijk fysiek veeleisende taken die even arbeidsintensief als gevaarlijk zijn. Het weer eist zijn tol op meer dan één manier, terwijl de bemanning probeert om luxe diensten te verlenen te midden van uitdagende momenten.

2 Het eerste seizoen van 'Below Deck Adventure' is al gefilmd

Fans die reikhalzend uitkijken naar de première van deze serie, zullen blij zijn te horen dat het eerste seizoen al is opgenomen. De bemanning en gasten zijn al aan hun reis begonnen en zijn veilig teruggekeerd, wat betekent dat Bravo een stap dichter bij de introductie van Below Deck Adventure aan hun zeer opgewonden fans is. Dit nieuws lekte toen Tamra Judge, alumnus Tamra Judge van The Real Housewives of Orange County, deelnam aan een interview en per ongeluk topgeheime informatie onthulde. Ze gaf per ongeluk de informatie weg die de opnames voor het eerste seizoen al hadden afgerond toen ze zei dat ze was gevraagd om in de show te verschijnen, maar niet in staat was om de filmsessies in augustus bij te wonen.

1 'Below Deck Adventure' heeft een ecologische twist

Terwijl de bemanning van Below Deck Adventure door de ijskoude wateren in Noorwegen reist, beginnen ze aan een subtiel educatief avontuur met hun gasten. Ze worden omringd door enkele van de meest verbazingwekkende bezienswaardigheden en worden blootgesteld aan enkele betoverende omgevingselementen. Dit geeft de gasten de kans om de natuur echt te omarmen en met eigen ogen te zien wat de effecten van milieuproblemen werkelijk zijn. Ze zullen getuigen van wilde dieren en de meest verbazingwekkende bezienswaardigheden van de natuur, waardoor ze een heel nieuw perspectief krijgen op wat er in de wereld om hen heen gebeurt.

Aanbevolen: