Wat gebeurde er echt tussen Hugh Grant en Julia Roberts?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurde er echt tussen Hugh Grant en Julia Roberts?
Wat gebeurde er echt tussen Hugh Grant en Julia Roberts?
Anonim

Notting Hill, de Britse rom-com uit 1999 met in de hoofdrollen Julia Roberts en Hugh Grant, is een echte klassieker.

Aan de ene kant wordt de gewaardeerde film vaak beschouwd als zowel een liefdesverhaal, een heerlijke komedie als een feelgoodfilm die fans deed smeken om meer. Hugh Grant grapte dat hij een vervolg wil maken waarin hij en de personages van Julia Roberts, William en Anna, een afschuwelijke scheiding doormaken, wat je een goed idee geeft van wat hij van Julia Roberts vond.

Hoewel ze op het scherm geliefd waren, lijkt het alsof de acteurs niet de beste verstandhouding hadden buiten het scherm. Grant heeft behoorlijk wat te zeggen gehad over Roberts en het maken van de film, waardoor velen zich afvragen wat er werkelijk tussen de twee is gebeurd!

Bijgewerkt op 10 juli 2021, door Michael Chaar: Toen Notting Hill in 1999 werd uitgebracht en massaal naar de bioscoop stroomde om getuige te zijn van Hugh Grant's chemie op het scherm met Julia Roberts, hij was echter geen grote fan buiten het scherm. Hugh zei dat Julia zich soms als een diva gedroeg en beweerde dat hun kusscènes hem niet prikkelden. Hugh is opgelucht nu hij is overgegaan van het spelen van de "charmante hoofdrolspeler", maar de dingen hadden heel anders kunnen zijn als Nicole Kidman de rol had gekregen. De actrice onthulde dat ze graag de rol van Anna had willen spelen, maar ze kwam niet eens in de buurt om overwogen te worden.

Niet zijn favoriete hoofdrolspeelster

Grant speelde tegenover een aantal fantastische actrices, waaronder Sandra Bullock (Two Weeks' Notice), Renee Zellweger (Bridget Jones's Diary) en Sarah Jessica Parker (Did You Hear About the Morgans?). Hij heeft ronduit gezegd dat hij het het beste met Sandra en Sarah Jessica kon vinden.

Het klikte niet echt tussen hem en Julia. Dingen waren beslist afstandelijk tussen de twee van hen op de set. Om de waarheid te zeggen, Julia was niet het enige dat verkocht werd voor de film. En die mening is door Julia zelf bevestigd. Ze heeft gezegd: "Toen ik zat om [het script] te lezen, had ik geen hoge verwachtingen."

En Grant heeft gezegd dat hij soms het gevoel had dat ze een echte diva was, de grote Hollywood-ster die naar Engeland kwam (compleet met haar entourage) om een filmpje te maken.

Het hielp niet dat ze steeds meer geld eiste om de film af te maken. Ze ging van een salaris van $ 10 miljoen naar een salaris van $ 15 miljoen in de loop van de film. Hugh Grant was niet onder de indruk.

Die kusscènes waren onhandig

Straatscène in Notting Hill Hugh Grant Julia Roberts
Straatscène in Notting Hill Hugh Grant Julia Roberts

En, natuurlijk, als de koning van romantische komedies, heeft Hugh Grant een mening geuit over naar wie de prijs voor beste zoenactrice gaat. Hij zegt zonder twijfel dat het Renee Zellweger was.

Hij heeft zelfs gezegd dat toen hij en Colin Firth liefdesrivalen speelden in Bridget Jones's Diary, ze een wedstrijd hadden, waarbij ze de ander probeerden te overtreffen in die zoenscènes met Renee. Grant denkt dat Firth gewoon te hard zijn best deed!

En Julia? Nou, Hugh is er nogal openhartig over geweest en zei dat de liefdesscènes met haar moeilijk te fotograferen waren omdat haar mond zo verdomd groot is!

Grant ging in 2015 op Andy Cohen's Watch What Happens Live en zei dat ze "misschien een hekel aan me had omdat ik dit zei, maar" de kusscènes niet zo geweldig waren omdat "ze zo'n grote mond heeft". Hij ging verder met te zeggen: "Ik was me bewust van een vage echo toen ik haar kuste." Au. Andy vroeg verder of hij nog steeds contact had met Roberts.

Hij antwoordde: "Nee. Ik denk het wel, maar ik heb waarschijnlijk te veel grappen gemaakt over de grootte van haar mond. Misschien haat ze me nu."

Een tijdlang waren de twee out. Maar ze hebben het goedgemaakt. Niet gekust en verzonnen, maar verzoend.

Nicole Kidman wilde de rol

Het ongedaan maken Nicole Kidman Hugh Grant
Het ongedaan maken Nicole Kidman Hugh Grant

Nicole Kidman en Hugh Grant hebben een heel speciale relatie! Het duo verschijnt momenteel samen in de HBO-serie The Undoing, wat heeft geleid tot een paar gesprekken tussen Hugh en Nicole, waarvan er één te maken had met Notting Hill.

Na een gesprek met Nicole over haar rol bij het spelen van Lucille Ball, sprak Nicole over Notting Hill en onthulde ze dat ze eigenlijk de rol had willen spelen!

Nadat haar werd gevraagd hoe dicht ze bij het veiligstellen van de rol was, zei Nicole: "In mijn hoofd was ik dichtbij. [Lacht] Maar ik was nooit in de running!" ze onthulde.

Aanbevolen: