Kristen Stewart is na twee jaar samen verloofd met Dylan Meyer

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart is na twee jaar samen verloofd met Dylan Meyer
Kristen Stewart is na twee jaar samen verloofd met Dylan Meyer
Anonim

De Spencer-ster gutste over het voorstel.

De actrice, die hierna te zien zal zijn als prinses Diana in Spencer, en de scenarioschrijver van Moxie gaan officieel trouwen na twee jaar samen. Stewart gutste over het voorstel in een recent interview en zei dat haar partner het goed deed.

Kristen Stewart kreeg een voorstel van vriendin Dylan Meyer

"We gaan trouwen, we gaan het helemaal doen", zei Stewart op SiriusXM's The Howard Stern Show.

"Ik wilde voorgesteld worden, dus ik denk dat ik heel duidelijk heb uitgehouwen wat ik wilde en ze heeft het voor elkaar gekregen. We gaan trouwen, het gebeurt, "voegde ze er ook aan toe.

De Twilight-ster heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze met haar vriendin door het gangpad wilde lopen.

Meer dan een jaar geleden zei Stewart dat ze niet kon wachten om met Meyer te trouwen.

"Ik denk dat goede dingen snel gebeuren", vertelde ze destijds aan Stern.

Ze onthulde zelfs dat ze al een uitgebreid voorstel had gepland, hoewel ze de details niet prijsgaf voor het geval Meyer zou luisteren.

"Ik heb een paar plannen die gewoon de coolste dingen zijn om te doen. Het v alt niet te ontkennen", deelde ze in The Howard Stern Show in 2019.

Maar het lijkt erop dat Meyer haar voor was en degene was die in plaats daarvan een aanzoek deed.

Stewart zei dat ze Meyer ongeveer acht jaar geleden voor het eerst ontmoette in een film, maar dat ze pas zes jaar daarna opnieuw contact hadden.

"Ze rockte op de verjaardag van een vriend en ik dacht: 'Waar ben je geweest en hoe heb ik je niet gekend?'"

En ze viel ook vrij snel halsoverkop voor de scenarioschrijver.

Twee weken nadat ze haar had ontmoet, vertelde ze Meyer dat ze van haar hield in een bar. Ze herinnerde zich: "Haar vrienden waren daar of wat dan ook. Ze liepen naar buiten en ik had zoiets van: 'Aw man, ik ben zo verdomd verliefd op je.' Leuk, klaar."

Kristen Stewart over prinses Diana spelen in 'Spencer'

Hoewel we niet precies weten wanneer Stewart en Meyer in het huwelijksbootje stappen, lijkt het erop dat 2022 een goed jaar wordt voor de actrice. Ze is een van de kanshebbers voor de Oscars voor volgend jaar met haar betoverende rol als prinses Diana in de fictieve biopic van Pablo Larraín.

De film concentreert zich op Diana's kerst in Sandringham met de rest van de koninklijke familie. Daar besluit ze haar huwelijk met prins Charles, gespeeld door Jack Farthing, te beëindigen.

De actrice gaf toe dat ze nerveus was voordat de opnames begonnen en ze onthulde ook dat ze niet veel wist over het Britse koningshuis.

"Ik had niet de meest ontwikkelde of gedefinieerde relatie met de koninklijke familie in het algemeen", vertelde ze aan de BBC.

"Ik ben niet opgegroeid met het soort saga."

Ze voegde eraan toe: "Het is duidelijk dat ik op planeet aarde leef, en haar impact was zo immens en emotioneel, zelfs voor iemand die zeven was toen ze stierf."

Stewart deed ook veel onderzoek om zich onder te dompelen in Diana's leven.

"Ik heb alles gelezen, ik wilde elke foto… heb alle interviews bekeken die ik te pakken kon krijgen,"

Spencer draait vanaf 5 november in de bioscoop.

Aanbevolen: