Shawn Mendes en Camila Cabello zijn al twee jaar samen: hier is een update

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes en Camila Cabello zijn al twee jaar samen: hier is een update
Shawn Mendes en Camila Cabello zijn al twee jaar samen: hier is een update
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Shawn Mendes en Camila Cabello al twee jaar samen zijn. Het lijkt nog maar gisteren dat geruchten de ronde deden of ze echt een stel waren of niet. Sinds ze samen zijn, hebben ze ons laten zien hoe geliefd ze zijn. Je houdt van ze of haat ze, hoe dan ook, ze zijn er zeker om te blijven.

Als het gaat om hun liefdesverhaal, begon het jaren geleden toen ze net begonnen als tieners in de muziekindustrie. Ze begonnen als vrienden en uiteindelijk werden hun gevoelens voor elkaar meer en werden ze het paar dat we vandaag kennen en liefhebben.

10 Eerste ontmoeting voor Austin Mahone

Camila Cabello en Shawn Mendes ontmoetten elkaar voor het eerst in 2014. De twee waren toen net aan hun eigen carrière begonnen, Shawn met zijn solocarrière en Camila met Fifth Harmony. Ze ontmoetten elkaar formeel en begonnen rond te hangen toen ze op tournee waren met Austin Mahone. De twee waren goede vrienden geworden, en hoewel Shawn over het algemeen op zichzelf bleef in zijn eigen tourbus, stelde hij zich echt open voor Camila. Shawn was in het begin erg verlegen, maar de twee werden uiteindelijk de beste vrienden.

9 werkte voor het eerst samen in 2015

Zelfs na de tour bleven Shawn en Camila goede vrienden. Ze ontmoetten elkaar weer backstage bij een Taylor Swift-concert waar Camila aanwezig was en Shawn de openingsact was. Natuurlijk waren ze muzikaal verbonden en door te spelen met een gitaar en wat teksten, creëerden ze hun eerste samenwerking, "I Know What You Did Last Summer". Dankzij Camila's echte liefdesverdriet kwamen de inspiratie en teksten voor het nummer vrij snel. Het schrijven van het nummer was een geweldig idee voor hen, want het nummer werd een hit.

8 Flirde op sociale media

Shawn en Camila hebben mensen echt aan het praten gekregen toen Shawn net 17 was en Camila 18. Ze flirtten heen en weer op sociale media, en dat begon de geruchten te voeden dat de twee aan het daten waren. Je zag ze vaak elkaar heen en weer twitteren, zoals toen Shawn twitterde dat Camila de slechtste was in sms'en. Deze kleine grappen heen en weer zorgden ervoor dat de geruchtenmolen echt aan het karnen was. Helaas zou er pas een paar jaar later echt iets gebeuren.

7 Weer samengewerkt in 2019

We weten allemaal dat Shawn en Camila's samenwerking van "I Know What You Did Last Summer" een complete en totale hit was, daarom besloten de twee opnieuw samen te werken in 2019. Het duurde een paar jaar, maar Shawn en Camila werkten samen en brachten "Señorita" uit.

Als er niet eerder geruchten waren over romantiek, waren ze dat nu zeker wel. De track was veel steamer dan de vorige, samen met de bijbehorende videoclip. Hierdoor waren de geruchten over romantiek in volle gang. Mensen wisten niet dat dit nummer het begin was van hun ontluikende romantische relatie.

6 Camila en haar vriend gingen uit elkaar

Met alle datinggeruchten tussen Shawn en Camila, was de deal echt bezegeld toen Camila het uitmaakte met haar vriend, Matthew Hussey. De twee waren al meer dan een jaar aan het daten en hij was zo ongeveer de enige die tussen Shawn en Camila stond om een echt stel te worden. De stomende muziekvideo voor "Señorita" werd uitgebracht slechts een paar dagen voordat de twee publiekelijk uit elkaar gingen, waardoor we ons afvragen of de video er iets mee te maken had.

5 Shawn en Camila werden betrapt als koppel in de zomer van 2019

De zomer van 2019 was de zomer van Shawn en Camila. Na Camila's breuk met haar ex-vriend, werden Shawn en Camila constant samen gezien. In het begin was de PDA minimaal, gewoon elkaars hand vasthouden en rondhangen, maar uiteindelijk werd het meer en meer verwarmd naarmate de zomer vorderde. Ze werden gespot om samen uit eten te gaan en maakten zelfs een paar foto's van de twee die aan het vrijen waren, en als dat niet de bevestiging was dat we allemaal wilden en nodig hadden dat de twee eindelijk samen waren.

4 Ze kusten bijna op de VMA's

Nu Shawn en Camila eindelijk de dingen tussen hen bevestigden, was het alsof we er geen genoeg van konden krijgen, en dat leken ze te weten. Op de VMAS 2019 voerden Shawn en Camila een zwoele live uitvoering van "Seńorita" uit. Fans wilden Camila en Shawn als koppel in actie zien, en Camila leek dit te weten toen ze het voor het publiek speelden.

Tijdens het optreden kwamen de twee zo close van aangezicht tot aangezicht dat hun neuzen elkaar aan het poetsen waren. Iedereen in het publiek schreeuwde naar hen om te kussen. Natuurlijk hadden ze onze hoop gevestigd en het enige wat ze deden was hun neus tegen elkaar wrijven in plaats van ons te geven wat we echt wilden.

3 Samen in quarantaine

2020 was een zwaar jaar voor iedereen, omdat we tijdens een lange quarantaineperiode veel tijd thuis en binnenshuis moesten doorbrengen om de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Natuurlijk gingen Shawn en Camila samen in quarantaine en fans vonden het geweldig dat ze veel deelden van wat ze samen aan het doen waren in al hun vrije tijd. Een van de dingen die ze veel deden, was veel wandelen door de wijk Miami waar ze in quarantaine waren geplaatst. Fans kregen een kick van alle niet-overeenkomende outfits waarin de paparazzi hen betrapten terwijl ze rondliepen, wat iets werd waar fans naar uit konden kijken.

2 Ze hebben een puppy

Als een stel net zo serieus is als Shawn en Camila, is het niet meer dan normaal dat ze de volgende stap willen zetten en samen een leven en een gezin willen opbouwen. Dat is precies waarom Shawn en Camila besloten dat ze samen nog een stap wilden zetten als koppel en een puppy wilden adopteren. De twee introduceerden de schattige kleine puppy aan de wereld op Instagram en deelden dat ze hem Tarzan noemden. Je kunt de schattige pup zien op de sociale media van Shawn en Camila.

1 Hun jubileumfeest

Het is moeilijk te geloven dat het zo lang geleden is dat de tiener Camila en Shawn elkaar voor het eerst ontmoetten, een vriendschap begonnen die uiteindelijk uitmondde in een romance. In juli 2021 vierden de twee hun tweejarig jubileum. Ze gingen op een romantische vakantie naar het Caribisch gebied, waar ze vrolijke berichten op sociale media voor elkaar deelden. We houden van hen twee samen, hun speelsheid en liefde voor elkaar. En natuurlijk ook hun muzikale relatie. We kunnen alleen maar hopen dat ze nog vele jaren gelukkig bij elkaar zullen blijven.

Aanbevolen: