Kristen Stewart opent zich over trouwen met Dylan Meyer

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart opent zich over trouwen met Dylan Meyer
Kristen Stewart opent zich over trouwen met Dylan Meyer
Anonim

Kristen Stewart heeft haar verloving met haar partner, scenarioschrijver Dylan Meyer, besproken en zegt dat het bijna voelt alsof ze al getrouwd zijn.

De Oscar-genomineerde actrice 'Spencer' en de schrijfster van 'Moxie' verloofden zich afgelopen november na twee jaar daten. In een recent interview met 'The Los Angeles Times' besprak Stewart de aanstaande ceremonie en het feest dat zij en Meyer graag zouden willen hebben.

Kristen Stewart praat over trouwen met vriendin Dylan Meyer

De 'Happiest Season'- en 'Twilight'-ster weerspiegeld op het huwelijksfeest dat zij en Meyer zeer binnenkort zouden kunnen hebben.

"Ik denk dat ik dat wel wil doen," zei Stewart.

"Maar als ik er dan echt over nadenk, denk ik: 'Wil ik dat doen?'"

De ster, die weliswaar geen fan is van dansen in het openbaar, zei ook dat het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagd huwelijksfeest de bereidheid is om "een beetje op de proppen te komen".

"Absoluut … we zouden daar doorheen moeten dansen. Je zou een beetje moeten ophouden. We zouden moeten zijn als, 'Dit is absurd dat we dit doen,' " zei ze.

Stewart bekende ook dat ze nooit had gedacht dat ze zou willen trouwen.

Er was een tijd in mijn leven dat ik dacht: 'Nee, ik zou nooit trouwen.' Zoals getrouwd-getrouwd, zoals een jurk aandoen en getrouwd door het gangpad lopen.

"En trouwens, dat doe ik niet. Dat zal niet het soort bruiloft zijn dat ik heb. Het feit dat ik al heb gezegd: 'Hé, laten we gaan trouwen' en dat we heb ringen en zo… we zijn al zo'n beetje klaar."

Stewart gaf toe dat hij een beetje impulsief was

De actrice gaf toen toe dat ze impulsief was en dat haar aard zou kunnen weerspiegelen in de manier waarop ze haar bruiloft plant.

"Het punt is dat ik de presentatie altijd een beetje verpest", zei Stewart in het interview.

Ik heb al deze grote ideeën, alsof ik een vriend een mooi cadeau zal geven waar ik zo trots op ben. En ik denk gewoon dat ze er dol op zullen zijn.

Maar in plaats van het in te pakken en er een strik op te zetten en het op het juiste moment aan hen te geven, denk ik: 'Oh mijn god, ik heb dit ding en ik weet dat het is als een week voor je verjaardag, maar f- neem het gewoon omdat ik er dol op ben en ik hou van jou.' En als ik het gewoon had ingepakt en dit op de juiste dag in hun handen had gelegd, zou de impact groter zijn geweest.

De actrice voegde toe: “En dus ga ik dat waarschijnlijk ook doen met mijn bruiloft. Ik ga waarschijnlijk terugkijken en het opnieuw moeten doen … wat absoluut niemand zou verbazen die mij kent."

Wat het stel ook gaat doen op hun grote dag, we weten zeker dat het er een zal zijn om nooit te vergeten. Vooral als er gedanst wordt.

Aanbevolen: