Kristen Stewart deelt zeldzame openbare pda met nieuwe verloofde Dylan Meyer

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart deelt zeldzame openbare pda met nieuwe verloofde Dylan Meyer
Kristen Stewart deelt zeldzame openbare pda met nieuwe verloofde Dylan Meyer
Anonim

Een dag nadat Spencer-actrice Kristen Stewart onthulde dat ze verloofd was met haar scenarioschrijver-vriendin Dylan Meyer, werd het paar hand in hand gezien toen ze het Directors Guild of America-gebouw in New York City uitliepen.

Just Jared fotografeerde het pas verloofde stel terwijl ze een zeldzaam openbaar pda-moment deelden terwijl ze hand in hand samen liepen, kort nadat de Twilight-actrice onthulde dat ze gingen trouwen.

Gefeliciteerd Kristen en Dylan

Kristen en Dylan zijn naar verluidt sinds 2019 aan het daten. De actrice ontmoette de schrijver op een filmset, maar ze verloren zes jaar het contact voordat ze elkaar weer ontmoetten op het feest van een wederzijdse vriend, waar het klikte! Sindsdien zijn ze samen!

Op de gedeelde foto's droeg het paar casual en toch chique outfits. Dylan koos voor een geruite rok en kousen en droeg een grijze jas en een zwarte sweat eronder. Stewart droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een zwarte crop top en een oversized gebreid jasje over haar outfit. Het stel droeg gezichtsmaskers en zag hoe ze naar een auto liepen.

Het paar bleef dicht bij elkaar, hand in hand terwijl paparazzi hen fotografeerde.

Een dag voor hun publieke optreden verscheen de 31-jarige actrice die prinses Diana speelt in een aankomende film in de show van Howard Stern, waar ze besprak wat ze van haar voorstel wilde.

"We gaan trouwen, we gaan het helemaal doen", bevestigde Kristen op SiriusXM's The Howard Stern Show. "Ik wilde ten huwelijk gevraagd worden, dus ik denk dat ik heel duidelijk heb uitgehouwen wat ik wilde en ze heeft het voor elkaar gekregen. We gaan trouwen, het gaat gebeuren."

De actrice zei dat de bruiloft pas over een jaar zou plaatsvinden omdat "ik niet wil dat COVID zelfs maar zoiets is."

Ze besprak ook dat het "eten het belangrijkste is" voor haar, en ze gaf niet om bloemstukken of iets anders. Kristen wil ook geen trouwjurk dragen. De starlet gaf toe dat ze de voorkeur zou geven aan "het beste paar Levi's ooit en, zoals, een oud T-shirt met een smoking erop gedrukt, maar zoals afgesneden en blootsvoets."

"Ik wil trouwen in, zoals, Topanga. Ik wil chillen. Ik wil dat het heel huiselijk is. Ik wil haar hysterisch zien lachen als ze me ziet in een nep smoking T -shirt, " gutste Stewart.

De acteursfilm Spencer, geregisseerd door Pablo Larraín, komt uit op 5 november.

Aanbevolen: