Kristen Stewart verloor bijna het contact met Dylan Meyer die mogelijk de liefde van haar leven mist

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart verloor bijna het contact met Dylan Meyer die mogelijk de liefde van haar leven mist
Kristen Stewart verloor bijna het contact met Dylan Meyer die mogelijk de liefde van haar leven mist
Anonim

Elke keer dat er een groot Hollywood-rode loper-evenement is, zijn er genoeg sterren die door het gangpad lopen dat het soms gemakkelijk kan zijn om ze allemaal als onderling uitwisselbaar te zien. Omdat verschillende sterren op elkaar lijken, zien veel mensen ze als zo veel op elkaar dat ze ze voor elkaar verwarren. In werkelijkheid is elke ster echter een uniek persoon met zijn eigen achtergrondverhaal en passies.

Toen Kristen Stewart voor het eerst beroemd werd, hielden veel mensen van haar, maar anderen leken te denken dat ze gewoon een andere typische ster zou zijn. In werkelijkheid heeft Stewart echter bewezen een van de beste acteurs van haar generatie te zijn en is ze erin geslaagd om de druk van de roddelbladen te weerstaan die haar elke beweging bewonderenswaardig volgen. Gelukkig voor Stewart heeft ze niet alleen haar eigen pad in Hollywood geplaveid, maar het lijkt ook heel duidelijk dat ze erin is geslaagd het ware geluk in haar persoonlijke leven te vinden. Verbazingwekkend genoeg blijkt echter dat Stewart de liefde van haar leven bijna misliep sinds ze haar verloofde, Dylan Meyer, jarenlang uit het oog was verloren.

Wie is Dylan Meyer?

Nu ze een relatie heeft met Kristen Stewart die van buitenaf extreem liefdevol lijkt, staat Dylan Meyer bekend om haar relatie met die filmster. Hoewel het zeker lijkt alsof Meyer tevreden is om bekend te staan als de liefde van Stewarts leven, moet het vanzelfsprekend zijn dat ze veel meer is dan dat alleen.

Net als Kristen Stewart heeft Dylan Meyer haar stempel gedrukt op de entertainmentindustrie, ook al beseffen veel mensen dat feit misschien niet. Meyer, een ervaren scenarioschrijver, heeft scripts geschreven voor het tv-programma Miss 2059 en een paar korte films. Met name schreef Meyer het script voor Moxie, een originele Netflix-film met verschillende opmerkelijke acteurs. Amy Poehler, Ike Barinholtz, Marcia Gay Harden, Patrick Schwarzenegger en twee van de getalenteerde sterren van de Saved by the Bell-reboot, Alycia Pascual-Pena en Josie Totah, verschenen bijvoorbeeld allemaal in Moxie.

Naast Dylan Meyers scenarioschrijvende credits, heeft ze ook gedoken in acteren, produceren en regisseren, wat haar passie voor het vertellen van verhalen betekent. Hoewel ze het samen nog niet waard zijn, lijkt het er zeker op dat Meyer en Kristen Stewart in de toekomst ook gewoon professioneel kunnen samenwerken.

Hoe Kristen Stewart en Dylan Meyer het bijna misliepen om verliefd te worden

Tijdens de lange carrière van Kristen Stewart heeft ze op zijn zachtst gezegd een aantal werkelijk verbluffende uitvoeringen gegeven. Bovendien, zelfs als je de Twilight-films negeert, speelde Stewart in verschillende andere films die veel geld verdienden aan de kassa. Als gevolg van beide feiten zijn er op elk moment veel regisseurs, acteurs en producenten die wanhopig met Stewart willen samenwerken.

In de loop der jaren zijn er veel acteurs geweest die hebben gesproken over hoe het voelt om zo druk te zijn dat ze constant van de ene film naar de andere gaan. Begin 2010 bevond Kristen Stewart zich vaak in die positie. Als gevolg hiervan lijdt het geen twijfel dat het voor Stewart erg moeilijk zou zijn geweest om betekenisvolle en duurzame banden op te bouwen met de mensen die ze op dat moment ontmoette of waarmee ze werkte. Immers, zoals het oude gezegde luidt: een rollende steen verzamelt geen mos.

In 2013 bevond Kristen Stewart zich midden in die unieke drukke tijd in haar leven. Bovendien was haar langdurige relatie met Robert Pattinson op dat moment pas onlangs op een zeer schandalige manier geëindigd. Met dat in gedachten lijkt het zeker een schande dat dit het moment in Stewart's leven is dat ze voor het eerst de vrouw ontmoette van wie ze nu meer houdt dan alle anderen.

Tijdens het werken aan een film in 2013 ontmoette Kristen Stewart Dylan Meyer voor het eerst op de set. Hoewel Stewart heel duidelijk is geweest dat ze zoveel van Meyer houdt dat haar prioriteiten in het leven nu zijn veranderd, kwam er niets van hun ontmoeting op dat moment. In plaats daarvan maakte Meyer pas jaren nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten haar stempel op Stewart.

In 2019 verscheen Kristen Stewart in The Howard Stern Show. Zoals Stewart tijdens het resulterende interview uitlegde, duurde het tot 2019 voordat Meyer echt de aandacht van Stewart trok. Toen Stewart en Meyer in 2019 toevallig het verjaardagsfeestje van een wederzijdse vriend bijwoonden, was Kristen op een punt in haar leven om echt te waarderen wie Meyer is als persoon.

Hoewel Stewart schijnbaar onbewogen was toen ze Meyer voor het eerst ontmoette, zoals ze aan Howard Stern uitlegde, waren Kristen's gedachten bij het opnieuw verbinden met Dylan in 2019 dramatisch anders. Stewart verklaarde immers dat ze de dag na het eerder genoemde feest wist dat "alle weddenschappen waren uitgeschakeld" als het gaat om het liefhebben van Meyer. Aangezien het lijkt alsof het liefde op het tweede gezicht was voor Stewart en Meyer en ze van plan zijn binnenkort te trouwen, is het verbazingwekkend om te bedenken dat geen van beiden hun verbondenheid voelde toen ze elkaar jaren eerder voor het eerst ontmoetten.

Aanbevolen: