Wiens lijn is het eigenlijk?' Star, Colin Mochrie verdedigt zichzelf tegen een ventilator met een VHS-band

Inhoudsopgave:

Wiens lijn is het eigenlijk?' Star, Colin Mochrie verdedigt zichzelf tegen een ventilator met een VHS-band
Wiens lijn is het eigenlijk?' Star, Colin Mochrie verdedigt zichzelf tegen een ventilator met een VHS-band
Anonim

Colin Mochrie, de 63-jarige komiek van Who's Line Is It Anyway, bevond zich in een bizarre situatie waarbij een fan betrokken was en werd gedwongen zichzelf te verdedigen met een VHS-band.

Beroemdheden worden de hele tijd geconfronteerd met fans, en sommige van hun interacties zijn even onwelkom als beangstigend. Dit was maandag zeker het geval voor Colin Mochrie. Zijn wandeling door Beverly Hills, Californië zou een rustige wandeling zijn, toen Mochrie een fan tegenkwam die een handtekening wilde. Hij kreeg een VHS-band om te ondertekenen.

Deze schijnbaar routinematige uitwisseling liep snel uit de hand toen de fan probeerde naar Mochrie's hoofd te reiken, gedurende welke tijd de komiek de VHS-band gebruikte als een vorm van verdediging.

De handtekening ondertekening is fout gegaan

Colin Mochrie vermaakt fans al tientallen jaren met comedy, en hij is goed thuis als het gaat om interactie met fans. Ondanks dat hij honderden keren eerder om zijn handtekening was gevraagd, was het meest recente verzoek om zijn beroemde handtekening echter verre van een gewone ervaring.

Tijdens een wandeling door de straten van Beverly Hills benaderde een enthousiaste fan Mochrie en overhandigde hem een VHS-band. Toen andere voetgangers op de camera werden vastgelegd, leek het erop dat de fan om Mochrie's handtekening op de band vroeg.

De komiek leek blij om te helpen, maar net toen hij zijn handtekening begon te zetten, hief de fan abrupt zijn armen op in een snelle beweging naar Colin Mochrie's hoofd.

Verspil geen tijd en bewees zijn scherpe gevoel van bewustzijn en behendige bewegingen, Mochrie hief zijn handen ter verdediging op, en er volgde een worsteling. Mochrie gebruikte vervolgens de VHS-band in zijn handen om de ventilator te meppen, in een poging hem weg te krijgen

Die VHS-band kwam goed van pas

Het is niet helemaal duidelijk wat leidde tot de fysieke interactie, of waarom deze fan zelfs op zo'n agressieve manier naar Mochrie zou proberen te grijpen, maar het was duidelijk dat de dingen tijdens hun strijd een paar momenten erg gespannen en gevaarlijk waren.

Gelukkig had de fan Mochrie benaderd met een VHS-tape om te worden gesigneerd en niet met een stuk papier, omdat het papier niet zo effectief zou zijn geweest als een verdedigingsmiddel! Mochrie kreeg een paar goede klappen tijdens hun gevecht en zag de ventilator herhaaldelijk met de tape over het hoofd en de schouders slaan om hem weg te krijgen.

Colin Mochrie heeft de media nog geen commentaar gegeven over dit incident, en het lijkt erop dat de verontruste fan zijn camera had laten draaien tijdens de fysieke strijd die volgde… fans vragen zich af wat hij van plan is te doen met die beelden, en of hij van plan is het op de een of andere manier tegen Mochrie te gebruiken.

Aan het einde van de opname is te zien hoe Mochrie het gebied verlaat met de VHS-band. Het heeft nu emotionele waarde.

Aanbevolen: