Cardi B verdedigt Lizzo tegen wrede, body shaming trollen

Inhoudsopgave:

Cardi B verdedigt Lizzo tegen wrede, body shaming trollen
Cardi B verdedigt Lizzo tegen wrede, body shaming trollen
Anonim

Cardi B en Lizzo hebben het internet opgeblazen met hun nieuwe hitsingle, Rumours, en ze hebben zelfs een superstomende video bij het nummer dat bovenaan de hitlijsten staat. Maar op de een of andere manier zijn haters erin geslaagd om Lizzo te achtervolgen met hun wrede lichaamsbeschamende opmerkingen, en Cardi B heeft haar verdediging opgevoerd.

Als er één ding is dat Cardi B gemakkelijk weet te doen, dan is het wel hitnummers maken. De een na de ander, de nieuwe releases van Cardi B staan bovenaan de hitlijsten en hebben bewezen dat ze heel wat blijvende kracht hebben als ze daar aankomen. Haar samenwerking met Lizzo op de superhit Rumours is geen uitzondering.

Het lijkt erop dat met elk niveau van succes dat Lizzo bereikt, er haters op haar hielen zitten, haar bodyshaming en hatelijke opmerkingen over haar gewicht gebruiken om te proberen haar zelfvertrouwen te breken. Ze nemen zelfs hun toevlucht tot het maken van racistische opmerkingen tegen haar.

Lizzo wordt getarget

Lizzo is al lang het doelwit van online misbruik en het begint haar tol te eisen. Ze heeft onlangs een video uitgebracht waarin de pijn wordt weergegeven die ze voelt door de trollen die haar steeds weer naar beneden proberen te slepen.

In de video zie je ze snikken en aan haar fans uitleggen dat ze normaal gesproken in staat is om de druk te weerstaan, en beter is geworden in het blokkeren van de hatelijke commentaren en verachtelijke aanvallen waar ze het slachtoffer van wordt online, maar ze geeft toe dat het haar van tijd tot tijd wel raakt.

Natuurlijk diep getroffen door de racistische opmerkingen en de verschrikkelijke aanvallen op haar uiterlijk en haar lichaamsgewicht, gaat Lizzo verder met te zeggen dat ze hard werkt om deze hits te produceren, en vanwege uitputting en een overmatige inspanning die wordt geleverd vooruit, ze is een beetje gevoeliger op het moment. Deze keer raakten de opmerkingen die tegen haar werden gemaakt echt aan haar.

Cardi B klapt terug

Cardi B zal niet werkeloos toekijken en deze aanvallen op haar vriend en collega laten doorgaan.

Ze sloeg hard terug op de haters die op wrede wijze de spot dreven met Lizzo's gewicht en vreselijk grove, racistische opmerkingen maakten. Cardi kwam naar de trollen met een collage van beelden, wat bewijst dat Lizzo haar mannetje staat en dat hatelijke woorden geen plaats hebben op sociale media.

Beschuldigde haters ervan jaloers te zijn op het onmiskenbare succes van Lizzo, gebruikte Cardi fragmenten van topnieuws om aan te tonen dat geruchten helemaal bovenaan de hitlijsten staan, en sloeg terug tegen iedereen die een reden probeerde te vinden om Lizzo terug te trekken van het voetstuk waar ze nu op zit.

Cardi getweet; "Geruchten doen het geweldig. Stop met proberen te zeggen dat het nummer flopt om de emoties van een vrouw af te wijzen als ze pesten of doen alsof ze sympathie nodig hebben. Het nummer staat in de top 10 op alle platforms. Body shaming en haar moeder noemen is gemeen en racistisch als f ck."

Aanbevolen: