De sterren van 'Wiens regel is het eigenlijk?' Gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De sterren van 'Wiens regel is het eigenlijk?' Gerangschikt op nettowaarde
De sterren van 'Wiens regel is het eigenlijk?' Gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Whose Line Is It Anyway?, ondanks een paar periodes van onderbreking, blijft het go-to-programma voor improvisatiecomedy. Begonnen als een radioprogramma in het VK, dat uitgroeide tot een zeer populaire serie op Channel 4 van de Britse televisie, die op zijn beurt evolueerde naar de Amerikaanse versie die in 1998 werd uitgezonden, heeft de show minstens 2 dozijn verschillende comedians in zijn selectie gehost, waaronder Late Show-presentator Stephen Colbert en de geliefde overleden Robin Williams.

De Amerikaanse versie werd oorspronkelijk uitgezonden op ABC, maar werd na het einde in 2006 opnieuw opgestart op de CW in 2009 en is sindsdien in de lucht gebleven, zij het met een andere host en enkele nieuwe gasten. Maar sinds de Amerikaanse versie van Whose Line Is It Anyway? populair werd, zijn er in de hoofden van het publiek drie namen aan de show gehecht; Wayne Brady, Colin Mochrie en Ryan Stiles. Naast de grote drie zijn verschillende andere hedendaagse strips, zoals de altijd sarcastische Greg Proops, vaste gasten. Andere opmerkelijke gaststerren zijn Keegan Michael Key, Whoopi Goldberg en nog een aantal anderen. De show heeft niet alleen veel grote namen opgeleverd als bijdragers, maar het heeft ook een gezond leven opgeleverd voor de vaste klanten van de serie en heeft hen geholpen hun carrière als film-, tv- en comedysterren voort te zetten.

9 Eervolle vermelding - Drew Carey

De presentator van The Price Is Right speelde een belangrijke rol bij het naar het Amerikaanse publiek brengen van de show, en dat deed hij toen zijn sitcom The Drew Carey Show op het hoogtepunt van zijn populariteit was. Hoewel hij niet echt betrokken is bij de reboot van The CW, verdient hij als gastheer die het Amerikaanse publiek het eerst leerde kennen een eervolle vermelding. Carey is absoluut de rijkste van de Wiens lijn? sterren terwijl hij een nettowaarde van $ 165 miljoen claimt.

8 Jeff Davis - $ 0,4 miljoen

Jeff Davis, een van de frequente gaststerren van de show, heeft momenteel het laagste vermogen met slechts $ 400.000 op zijn naam. In tegenstelling tot zijn andere castmates, doet Davis niet veel buiten de improvisatiekomedie. Hij maakte echter deel uit van de andere improvisatieshow van Drew Carey, Drew Carey's Improvaganza, die vroeger op het Game Show Network werd uitgezonden. Hij is ook een podcaster.

7 Colin Mocherie - $1 miljoen

Colin Mochrie heeft, ondanks dat hij al sinds zijn dagen op de Britse televisie bij de show is, een redelijk bescheiden vermogen van slechts $ 1 miljoen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat Colin Mochrie het grootste deel van het jaar in zijn thuisland Canada woont, en in Canadese dollars is Mochrie iets meer waard dan in Amerika. In Canadese valuta heeft hij $1,2 miljoen.

6 Brad Sherwood - $1,5 miljoen

Sherwood is nog een frequente gastster en toert regelmatig met zijn improvisatieact buiten de Whose Line? seizoenen. Hij gaat ook met enkele van zijn castgenoten mee op tournees, zoals toen hij en Colin Mochrie halverwege 2010 samen op tournee gingen.

5 Chip Esten - $4 miljoen

Twee van de wiens lijn? vaste gaststerren staan in een gelijkspel en beide claimen een nettowaarde van $ 4 miljoen. Chip Esten is een van die twee. Naast zijn werk aan Whose Line Is It Anyway? en Drew Carey's Improvaganza, Esten had een korte terugkerende rol in The Office en is een muzikant met een mooie zangstem. In 2018 werd hij toegevoegd aan het Guinness Book Of World Records voor het uitbrengen van de meest opeenvolgende singles, aangezien hij bijna 60 weken lang één keer per week op Twitter uitbracht.

4 Greg Proops - $4 miljoen

Stand-upcomic Greg Proops is de andere wiens lijn? regular met $ 4 miljoen op zijn naam. Proops zit al meer dan 20 jaar in het standup-circuit en was bij de show toen het op de Britse televisie was. Proops is ook acteur en speelde in shows en films zoals Flight of the Conchords en Star Wars. Als stand-upcomic is hij erg populair in Engeland.

3 Aisha Tyler - $8 miljoen

Tyler verving Carey als gastheer voor de CW-reboot en brengt een andere energie in de show dan Carey deed. Carey hield de show meer trouw aan de Britse versie door een winnaar te kiezen op basis van de "punten" die aan elke aflevering werden toegewezen (wat niet uitmaaktknipoog), maar Tyler is losser met de show. In plaats van winnaars te kiezen en mee te doen aan de spellen zoals Carey deed, springt Tyler af en toe in een spel wanneer het haar zin heeft.

2 Ryan Stiles - $8 miljoen

Samen met Mochrie is Stiles een van de langstlopende en populairste castmates in de show. Hij heeft een iets groter vermogen omdat hij, naast zijn werk aan de show, een vaste acteur is voor sitcoms en films. Hij heeft rollen gehad in The Drew Carey Show, Two and A Half Men, Young Sheldon, Reno 911 en nog veel meer. Hij verzamelt ook enkele belangrijke restanten uit zijn filmcarrière. Stiles had een kleine rol in Charlie Sheen's klassieke komedie Hot Shots en Hot Shots Part Deux.

1 Wayne Brady - $12 miljoen

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Wayne Brady de rijkste van de Wiens lijn is? bemanning. Naast het hosten van de spelshow Let's Make A Deal, had Brady vroeger een talkshow en is hij een zeer populaire muzikant. Hij won het tweede seizoen van The Masked Singer, nam een hit op in 2020 en ging naar TikTok om zich uit te spreken over raciale rechtvaardigheidskwesties. Hij krijgt consistent acteerwerk buiten Whose Line? al jaren.

Aanbevolen: