Riley Keough deelt een zeldzame, hartverwarmende foto met haar vader Danny Keough

Riley Keough deelt een zeldzame, hartverwarmende foto met haar vader Danny Keough
Riley Keough deelt een zeldzame, hartverwarmende foto met haar vader Danny Keough
Anonim

Toen we dachten dat de kleindochter van Elvis Presley klaar was met het delen van geweldige foto's van haar tijd in Hawaii met haar moeder en vrienden, verraste Riley Keough fans met nog een foto uit haar tijd in de staat Aloha. Keough verdiende het absoluut om een rustige vakantie te hebben met haar familie en geliefden, aangezien haar film, Zola, goed presteerde bij critici en publiek. Het was ook een noodzakelijke vakantie vanwege het verlies van haar jongere broer Benjamin Storm, die helaas op 27-jarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte.

Ondanks dat ze al lang gescheiden is, heeft Keoughs moeder een hechte vriendschap onderhouden met de vader, muzikant Danny Keough. In haar recente Instagram-bericht heeft Keough een zeldzame foto gedeeld waarop ze samen met haar vader plezier heeft in de adembenemende wateren van Hawaï.

Als er één ding is dat de oudste kleindochter van Elvis nodig had, dan was het om haar biologische vader te zien in die moeilijke tijd. Om ze weer zo positief te zien na een tragedie is erg vertederend en het heeft haar fans opgelucht om te zien dat ze weer bij haar vader is. In het gezelschap van vrienden en haar man Ben Smith-Petersen is het verheffend voor Keough om een pauze te nemen van alles.

Fans hebben lieve reacties naar Keough gestuurd op haar Instagram-bericht, waarin ze dezelfde dankbaarheid uiten voor het samen zien van de twee na hoeveel 2020 hen hard heeft behandeld. Eén opmerking in het bijzonder merkte op dat haar vader een moeilijk jaar had sinds het verlies van een zoon voordat zijn tijd om is, verwoestend is. Geen enkele ouder zou zoiets moeten meemaken, en een oudere of jongere broer of zus zou ook niet achter moeten blijven.

Gerelateerd: een kijkje in de carrière van de kleindochter van Elvis: Riley Keough

Helaas blijft het verlies de familie van Keough drukken, aangezien haar overgrootmoeder van moeder Priscilla's kant, Anna Lillian Iversen, niet zo lang geleden is overleden. Ze was pas 95 en leefde een lang leven, maar haar heengaan is nog steeds verdrietig omdat ze een licht voor haar familie is geweest, zoals Priscilla in haar verklaring heeft gezegd.

Hopelijk zal de familie sterk blijven ondanks de verliezen die hun pad kruisten in het begin van het derde decennium van het nieuwe millennium. Blijf in deze moeilijke tijd dicht bij degenen om wie je geeft en wees zoveel mogelijk bij hen. Dat is zeker wat Keough in de toekomst zal doen.

Aanbevolen: