Is Kristen Stewart's verloofde Dylan Meyer jaloers op haar ex-vriend, Robert Patinson?

Inhoudsopgave:

Is Kristen Stewart's verloofde Dylan Meyer jaloers op haar ex-vriend, Robert Patinson?
Is Kristen Stewart's verloofde Dylan Meyer jaloers op haar ex-vriend, Robert Patinson?
Anonim

Kristen Stewart staat bijna haar hele leven in de schijnwerpers, maar treedt meestal op als iets totaal anders dan haar ware persoonlijkheid in de camera. Kristen Stewart werkte al in 2004 tot nu en is nog steeds een van de meest gewilde actrices in Hollywood. Na haar doorbraak als Bella Swan in de Twilight boek-naar-film serie, Twilight, konden fans niet anders dan blij zijn toen ze nieuws hoorde over haar relatie met haar co-ster, Robert Pattinson. Ze waren echter ook snel ontzet toen de twee uit elkaar gingen.

Nu Kristen Stewart bij haar nieuwe partner is, is haar aanstaande vrouw nog steeds jaloers op de tandem Bella-Edward? Wordt Dylan Meyer beïnvloed door hoeveel Twilight-fans nog steeds Kristen shoppen met Robert? Heeft Kristen nog een beetje gevoel over voor haar voormalige co-ster? Blijf lezen om erachter te komen …

Wie is de verloofde van Kristen Stewart, Dylan Meyer?

Hoewel Kristen Stewart een relatief privéleven wil leiden, moest ze, toen ze haar nu verloofde Dylan Meyer ontmoette, accepteren dat hun relatie niet aan de aandacht van de media kon ontsnappen.

Dylan Meyer is een bekende scenarioschrijver voor de Netflix-film Moxie. Haar talent omvat ook acteren, aangezien ze rollen heeft gespeeld in films als Wrestling Isn't Wrestling en The Death and Return of Superman. Vergeleken met Kristen is ze ook actiever op sociale media, in tegenstelling tot Kristen, wiens Instagram alleen privé is voor familie en vrienden.

Omdat ze al heel lang betrokken is bij de filmproductiescène, onthult ze dat ze Kristen ontmoette jaren voordat ze gevoelens voor elkaar begonnen te krijgen. Dylan voegt eraan toe dat het zes jaar na hun eerste ontmoeting kostte om opnieuw contact te maken en elkaar te leren kennen.

Kristen Stewart en Dylan Meyer's relatie in 2022

Kristen Stewart praat zelden over haar relatie met Dylan Meyer, niet omdat ze zich voor haar schaamt, maar omdat ze haar romantische relatie graag zo intiem mogelijk houdt. Hoewel Kristen's fans weinig weten van wat er in hun relatie aan de hand is, zijn degenen die ze deelt overal op sociale media te vinden.

Een van Kristen Stewarts onthullingen met Stern is dat ze op de meest onromantische manier haar eerste 'I love you' tegen Dylan Meyer zei. Kristen voegt toe: "De eerste keer dat ik haar [Dylan Meyer] vertelde dat ik van haar hield, was het laat, en we waren in een of andere bar, en haar vrienden waren daar, of wat dan ook, en ze liepen weg, en ik had zoiets van, ' Oh man, ik ben zo verliefd op je.' Klaar."

Na twee jaar samen te zijn geweest, verloofden Kristen Stewart en Dylan Meyer zich eindelijk in november 2021. Ze zullen in de eerste maanden van 2022 trouwen en niet langer wachten om in het huwelijksbootje te stappen.

Hadden Kristen Stewart en Robert Pattinson een relatie?

Robert Pattinson gaf toe dat hij werd geïntimideerd door Kristen Stewart toen ze co-sterren waren in Twilight. En wat de fans niet weten, Kristen was ook betrokken bij een aantal productieaspecten van de serie, en een daarvan is het kiezen van Robert om te worden gecast als Edward Cullen.

Hun relatie op het scherm bloeide op, wat er uiteindelijk toe leidde dat de twee sterren in 2009 daten. Na hun vierjarige relatie besloten ze echter om de zaken tussen hen te beëindigen net voor de première van de laatste film in de Twilight-serie, Breaking Dawn deel 2 in 2013.

Hoewel Twilight-fans dol waren op de scherm-naar-ff-scherm-relatie tussen hen, leek het alsof ze gedurende hun hele jaren samen ruige momenten hadden, omdat ze naar verluidt verschillende perioden hadden waarin ze uit elkaar gingen.

Zijn Kristen Stewart en Robert Pattinson nog steeds vrienden?

Bijna een decennium na het uiteenvallen van Kristen Stewart en Robert Pattinson, hopen veel van hun fans nog steeds dat de twee nog steeds hun weg naar een relatie kunnen vinden; maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit gaat gebeuren. Kristen is gelukkig verloofd met Dylan, en Robert ook met haar oude vriendin. Het recente nieuws over een fan die ze samen in een bar zag, wekte echter interesse in het stervende Bella-Edward-schip.

Goed gemaakte kleding onthult dat veel fans hun reacties op Twitter hebben gezet nadat ze Robert en Kristen in het openbaar hadden zien rondhangen. Maar hun ontmoetingsplaats werd beschouwd als meer vrienden dan geliefden. Een van de tweets van Leah Cordova zegt: "Als je gewoon onschuldig in een bar in LA bent, en plotseling verschijnen Robert Pattinson en Kristen Stewart recht voor je neus." Andere tweets bevestigen ook dat ze meer casual met elkaar leken, wat bewijst dat ze nog steeds vrienden zijn.

Met wie heeft Robert Pattinson nu een relatie?

Ook, in een relatie met vierjarige vriendin Suki Waterhouse, is Robert Pattinson nog lang niet verloofd, maar is hij gelukkig aan het daten met haar Britse modelvriendin. Net als de relatie tussen Kristen Stewart en Dylan, houden Robert en Suki het zo privé mogelijk, waardoor het publiek de kleinste informatie krijgt die ze kunnen geven.

Met hoe het gaat in Roberts relatie met Suki, zoals Kristen is met Dylan, is het onwaarschijnlijk dat Dylan iets heeft om jaloers op te zijn op Robert Pattinson. Als we dit toevoegen aan Robert en Kristen's laatste waarneming samen, hebben de twee bewezen aan het publiek, vooral hun fans, dat ze niets meer zijn dan goede oude vrienden. Zelfs hun oude Twilight-fans kunnen zien dat het Edward-Bella-schip niets meer is dan een fantasie nu de twee verschillende relaties hebben.

Aanbevolen: