Kristen Stewart en haar verloofde Dylan Meyer gaan niet de typische Hollywood-bruiloft houden

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart en haar verloofde Dylan Meyer gaan niet de typische Hollywood-bruiloft houden
Kristen Stewart en haar verloofde Dylan Meyer gaan niet de typische Hollywood-bruiloft houden
Anonim

Van buitenaf gezien, kan het gemakkelijk zijn om aan te nemen dat elke filmster een interessant leven heeft geleid. Immers, wanneer een filmster er enorm uitziet op een enorm theaterscherm, worden ze letterlijk groter dan het leven. In werkelijkheid zijn er echter veel filmsterren die eigenlijk best saai lijken als je meer over hun leven leert.

In tegenstelling tot sommige van haar leeftijdsgenoten, lijkt Kristen Stewart terecht een interessant leven te hebben geleid. Sinds ze een grote filmster werd, heeft Stewart er de afgelopen jaren gewoonlijk voor gekozen om in meer unieke films te spelen. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat ze van plan is een unieke bruiloft te houden met haar verloofde Dylan Meyers.

Het liefdesverhaal van Kristen Stewart en Dylan Meyer

Terwijl Kristen Stewart een aantal jaren met haar Twilight-co-ster Robert Pattinson uitging, was het aandachtsniveau dat hun relatie vergaarde echt wild. Erger nog, toen het paar uit elkaar ging te midden van een wolk van controverse, werd Stewart door velen in de media over de kolen geharkt.

Schijnbaar om die reden leek Stewart een tijdje terughoudend om over haar persoonlijke leven te praten.

Toen Kristen Stewart begon te daten met filmmaker Dylan Meyer, leek de filmster zo waanzinnig verliefd dat ze zichzelf er niet van kon weerhouden over haar nieuwe partner te praten. Het leek zelfs alsof in dezelfde week dat het publiek hoorde dat Stewart en Meyer een stel waren, Kristen het al had over haar verlangen om te trouwen met de vrouw van wie ze houdt.

Niet lang nadat Kristen Stewart de interviewers begon te vertellen dat ze op een dag met Dylan Meyer zou gaan trouwen, verschenen er krantenkoppen dat het stel verloofd was. Gezien hoe verliefd Stewart en Meyer lijken te zijn, duurde het niet lang voordat mensen zich begonnen voor te stellen hoe de bruiloft van het paar eruit zou zien.

Kristen Stewart's plannen voor haar aanstaande bruiloft

Toen Kristen Stewart eenmaal aan de wereld had onthuld dat ze verloofd was met Dylan Meyer, is het onderwerp niet verrassend ter sprake gekomen in veel van de interviews waaraan de filmster heeft deelgenomen. Gebaseerd op alles wat Stewart tijdens die interviews heeft gezegd, het lijkt erop dat haar bruiloft op veel verschillende manieren niet typisch zal zijn.

In januari 2022 verscheen Kristen Stewart in The Late Show met Stephen Colbert. Gezien de glamoureuze bruiloften die de meeste sterren hebben, hadden haar fans misschien verwacht dat ze haar plannen voor dat soort dingen zou beschrijven. Wat Stewart die avond echter overwoog, kon niet anders zijn dan de meeste Hollywood-bruiloften.

Tijdens een gesprek met Stephen Colbert zei Kristen Stewart dat ze op een bepaalde manier liever de komende dagen zou trouwen. Bovendien verklaarde Stewart dat ze geïnteresseerd was in een informele bruiloft.

“Ik ben zo onceremonieel. Ik denk dat we het misschien dit weekend gaan doen of zoiets… Ik wil het gewoon doen', legt ze uit. “Ik ben geen goede planner. Ik kan geen plannen maken voor het avondeten. Ik draai graag. Je weet nooit waar ik heen ga, man.'

Tijdens andere interviews die plaatsvonden sinds haar optreden in The Late Show met Stephen Colbert, heeft Kristen Stewart opnieuw aangegeven hoe uitdagend het plannen van een bruiloft voor haar is. Stewart lijkt echter niet meer te praten over trouwen in een oogwenk, dus dat kan uit het raam zijn.

Zelfs als Kristen Stweart en Dylan Meyer niet op een willekeurige avond trouwen, betekent dat niet dat ze het idee van een atypische bruiloft hebben opgegeven. Een manier waarop Stewart's huwelijk atypisch is, werd onthuld toen ze op Jimmy Kimmel Live! verscheen. Terwijl ze met Kimmel sprak, onthulde Stewart dat ze wil dat Guy Fieri haar bruiloft gaat leiden en hij lijkt blij om het te doen.

Voor degenen die zich niet bewust zijn van de geschiedenis van Guy Fieri, lijkt zijn opname in de trouwplannen van Kristen Stewart en Dylan Meyer volkomen willekeurig. De burgemeester van Flavortown is echter uitgesproken ter ondersteuning van de LGBTQ+-gemeenschap en het homohuwelijk. Fieri was dolblij toen de gelijkheid van het huwelijk werd gelegaliseerd en alleen al in 2015 sloot Fieri 101 homohuwelijken.

Afgezien van wie de bruiloft van Kristen Stewart en Dylan Meyer gaat leiden, is het bekend dat hun ceremonie op nog minstens één manier anders zal zijn. Toen Stewart met Howard Stern sprak over trouwen met Meyer, onthulde ze dat wanneer ze door het gangpad loopt, ze geen traditionele trouwjurk zou dragen.

Volgens wat Kristen Stewart zei terwijl ze met Howard Stern sprak, is ze van plan om een spijkerbroek en een smoking-T-shirt te dragen als ze gaat trouwen. Natuurlijk was dat vrijwel zeker een grap, maar op basis van die opmerking lijkt het waarschijnlijk dat Stewart zich niet ingesloten voelt door de verwachtingen van iemand anders over wat ze op haar trouwdag zou moeten dragen.

Aanbevolen: