Howard Stern probeerde zijn staf op te zetten met de assistente van Kate Beckinsale

Inhoudsopgave:

Howard Stern probeerde zijn staf op te zetten met de assistente van Kate Beckinsale
Howard Stern probeerde zijn staf op te zetten met de assistente van Kate Beckinsale
Anonim

Kate Beckinsale's recente interview op The Howard Stern Show heeft veel pers ontvangen. Hoewel sommigen het een ramp vonden, vooral met de terugslag over haar opmerkingen over haar ongelooflijk hoge IQ, wisten de meeste fans die naar het bijna twee uur durende interview luisterden dat het een waanzinnig succes was. Het was zelfs een van de beste Stern-interviews in lange tijd. Niet alleen waren Howards vragen geweldig, maar Kate voelde zich volkomen op haar gemak om met hem te praten. Ze onthulde veel over haar leven, haar geschiedenis en flirtte zelfs onschuldig met de zelfbenoemde King Of All Media. Het beste van alles was dat Kate helemaal cool genoeg was om een leuke Stern Show-stijl te hebben. In het bijzonder was Kate all-in bij het opzetten van haar assistent met een van Howards goedbetaalde stafleden.

Fans van The Howard Stern Show weten dat de meeste van zijn medewerkers op zichzelf al beroemdheden zijn. Ze verschijnen in zijn SiriusXM-radioshow, onthullen veel over hun leven, plagen en worden geplaagd, en hebben zelfs miljoenen eigen fans. Sommige van zijn stafleden veroorzaken controverse, terwijl anderen een uitgesproken smaak aan zijn show toevoegen. Dit omvat schrijver, producer en acteur Chris Wilding. De openlijk homoseksuele man deelt meestal veel over zijn persoonlijke leven met Howard en de rest van zijn collega's. Zozeer zelfs dat Howard werd geïnspireerd om te proberen hem erin te luizen.

Wie is de assistente van Kate Beckinsale?

Aan het einde van Kate Beckinsale's bijna twee uur durende interview op The Stern Show in oktober 2021, kreeg Howard Kate's assistent, Jarret Sackman, in het oog. Gedurende het hele interview verwees Kate naar iemand buiten het scherm genaamd Janet. Het blijkt dat 'Janet' de bijnaam is die iedereen Jarret noemt, haar openlijk homoseksuele directieassistente.

Op de LinkedIn-pagina van Jarret staat dat hij meer dan 4 maanden voor Tea Time Films (vermoedelijk het bedrijf van Kate Beckinsale) heeft gewerkt. Daarvoor had Kate nog een knappe jonge homoseksuele werknemer die het nieuws haalde. Kate's vorige assistent, Stephen Simbari, werd tijdens talloze openbare uitstapjes super gezellig met de Underworld-ster gezien. Gezien zijn veel jongere leeftijd en hun niveau van PDA, geloofden talloze verkooppunten dat hij en Kate aan het daten waren. Maar in werkelijkheid was Stephen haar assistent en maakt hij ook deel uit van de LGBTQA+-gemeenschap.

Net zoals Janet, leek hij meer op haar zoon/beste vriend. Hoewel we niet precies weten wat er met Stephen is gebeurd, volgt Kate hem niet langer op Instagram, hoewel ze wel de zus van Stephen, Stephanie, lijkt te volgen. Kate's dochter, de beeldschone Lily Mo Sheen, volgt Stephen echter nog steeds. Op basis van een opmerking gemaakt tijdens haar interview met Howard, heeft Stephen mogelijk iemand ontmoet en is hij verhuisd. Zo kwam ze bij Janet terecht.

Janet en Chris Wilding opzetten

Hoewel Howards staflid Chris Wilding heeft gesproken over zijn recente Zuid-Amerikaanse doktersvriend, probeerde Howard hem in contact te brengen met Kate's assistente zodra hij hem voor de camera zag.

"Oh, Janet [Jarret Sackman], je bent een knappe kerel. Je bent veel jonger dan ik dacht!" zei Howard tegen Kate's assistente tijdens het Zoom-interview. Nadat Howard Janet had laten uitleggen wat hij dagelijks voor Kate deed, presenteerde hij hem het idee van Chris Wilding. "Ik heb een man voor hem."

"Ik ben altijd op zoek naar hem. Omdat ik Janet zo knap vind," zei Kate Beckinsale, die het idee geweldig vond.

"Wil je een man? Ik heb hier een man voor je," zei Howard.

"Stuur hem mijn kant op, Howard," antwoordde Janet.

Toen begon Howard zijn staflid Chris te vragen om deel te nemen aan de Zoom-oproep. Howard moest echter tijd winnen omdat Chris niet onmiddellijk reageerde.

"Een van de jongens die voor mij werkt, is homo en ik kijk naar Janet en ik denk dat ze een uitstekende match zouden zijn", zei Howard, verwijzend naar het feit dat Chris en Janet vergelijkbare fysieke Kenmerken. "Hij is een jonge man. Hij is een zeer getalenteerde man. En Janet geeft me de sfeer dat het zou werken."

"Ik heb er zo'n zin in! Op de een of andere manier moet je hem bij ons krijgen," zei Kate tegen Howard van Chris. "Ik hou van dit soort shit!"

Ten slotte kwam Chris langs bij het interview, Kate choqueerde vanwege zijn gelijkenis met haar assistent: "Mijn God! Tweeling! Dat is een beetje raar", lachte ze.

"Wat denk je, Chris, krijg je een vibe van Janet?" vroeg Howard.

"Ah… ja, "zei Chris terwijl hij Kate's assistent uitcheckte. "Ik heb er zin in."

"Kijk naar ons, Howard, we brengen jonge mensen samen", zei Kate.

Terwijl Chris en Janet begonnen te flirten voor de ogen van hun extreem beroemde bazen, onthulde Chris dat hij het echt serieus begint te worden met zijn nieuwe vriendje en dat daarom de dingen tussen hem en Janet waarschijnlijk niet goed konden komen. Maar Howard sprong erbij en zei dat het vriendje van Chris meestal niet eens in de VS woont en dat hij daarom iemand in de buurt zou moeten zoeken.

Omdat Howard een punt had, begon Chris Janet wat persoonlijke vragen te stellen om te zien of ze compatibel waren. Maar aangezien het The Howard Stern Show is, ging Chris voor de ongepaste seksuele vragen die Kate enigszins defensief maakten tegenover haar assistent. Janet leek echter helemaal in op wat Chris vroeg.

Howard grapte toen dat hij denkt dat het beter zou zijn voor de show als Chris uitging met de assistente van Kate Beckinsale, tegen wie Chris zei dat hij het om die reden zou doen. De week daarop vertelde Chris Howard dat zijn vriend de show had gehoord en terecht bezorgd was dat Chris dit zou doen.

Noch Chris noch Janet leken beledigd door dit stukje. Sterker nog, ze leken allebei dol te zijn op het moment in de schijnwerpers dat werd georkestreerd door Howard en Kate. Hoewel er een sfeer was tussen Chris en Janet, lijkt het erop dat de medewerker van Stern Show nu een toegewijde relatie heeft. Voorlopig tenminste…

Aanbevolen: