Waarom Howard Stern woedend was over de verloving van zijn staf

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern woedend was over de verloving van zijn staf
Waarom Howard Stern woedend was over de verloving van zijn staf
Anonim

Voor de meeste mensen is het opwindend om te horen dat iemand die dicht bij hen staat zich heeft verloofd. Ze zijn op zijn minst onverschillig. Maar Howard Stern was boos. In feite was hij zowel woedend als beledigd toen hij hoorde dat een van zijn oude medewerkers van de radioshow op het punt stond in het huwelijksbootje te stappen. Hoewel Howards woede altijd een onderhoudende en komische waarde heeft, zelfs in zijn meest recente en veelbesproken tirade tegen anti-vaxxers, onthullen zijn reacties vaak zoveel over zijn persoonlijkheid.

Maar het aspect van Howards persoonlijkheid dat werd onthuld toen JD Harmeyer, de mediaproducent en frequente persoonlijkheid van The Stern Show, aankondigde dat hij zich met Jennifer Tanko ging verloven, was enigszins verwacht. Het had in ieder geval overduidelijk moeten zijn voor JD, die al meer dan twintig jaar met Howard samenwerkt. Maar dat was het niet. En daarom was Howard absoluut woedend.

JD kondigde zijn verloving aan op Twitter en Howard was ronduit gek

Howard Stern is een van die entertainers die hun hele fanbase niet tevreden kunnen stellen. Het is vreemd gezien het feit dat de 40-jarige carrière van de radiolegende hem een van de meest toegewijde fanbases in de entertainmentgeschiedenis heeft opgeleverd. Maar zijn zelfde fanbase klaagt altijd. Of ze nu boos zijn op Howards persoonlijke en creatieve evolutie of woedend zijn dat hij de zomer vrij heeft genomen, het punt is… ze zijn boos. Het meeste hiervan heeft te maken met het feit dat ze van Howard houden of hebben gehouden. Hij betekent iets voor hen. En als hij een andere weg inslaat of een verklaring aflegt die ze niet leuk vinden, is hij de duivel. Maar geen duivel die ze echt in de steek zouden laten. Gewoon klagen over en om… als ze bellen. Maar in het geval van JD's verlovingsaankondiging, stond bijna elke fan aan de kant van Howard… zelfs toen hij JD publiekelijk uit de lucht haalde.

Dit komt omdat JD zijn verloving in 2017 op Twitter aankondigde, ondanks dat hij een geliefd en zeer goedbetaald lid van de on-air-staf was. Fans van The Howard Stern Show weten dat personeelsleden die in de uitzending te zien zijn, bijna verplicht zijn hun mijlpalen via de show met het publiek te delen. De stafleden zijn personages in de show en het drama en de komedie komen uit hun leven, capriolen en observaties. Om eerlijk te zijn, het komt ook van Howard die erop scheurt, en JD heeft zijn baas beslist iets gegeven om hem aan te vallen voor on-air door het tegenovergestelde te doen van wat hij heeft erkend dat hij zou moeten hebben.

Natuurlijk hoeven stafmedewerkers niet alles over hun leven te onthullen. Maar als ze ervoor kiezen, wordt ze gevraagd om het onderdeel van de show te maken, want daar is een deel van de show voor ontworpen… Echte mensen die praten over hun echte leven… hoe gek of ongepast ze ook zijn. Maar JD ging naar Twitter voordat hij naar SiriusXM's The Howard Stern Show ging…

Howard publiekelijk uitgescholden JD

Degenen die niet naar The Stern Show luisteren, vinden het waarschijnlijk verschrikkelijk dat Howard JD live heeft uitgehaald, maar fans weten dat dit deel uitmaakt van de show. Ze weten ook dat JD volledig ongelijk had door zijn verloving op een ander medium aan te kondigen in plaats van de inhoud aan de show te geven die hem het minst relevant maakte.

"Een fractie van een seconde was ik blij voor [JD]", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en het publiek toen hij in februari 2017 het verlovingsnieuws van JD hoorde. "En toen werd het gewoon regelrechte woede."

Howard voelde zich uiteindelijk verraden door iemand die hij jarenlang had opgebouwd. Iemand die hij uit de totale duisternis had geplukt, trainde en maakte een radiopersoonlijkheid. Gevoelens van verraad hebben altijd op de voorgrond gestaan van Howards persoonlijkheid en als zijn luisteraars het weten, zouden zijn collega's dat zeker moeten doen.

"Komt het niet bij je op, 'K, ik wil de aankondiging doen dat ik verloofd ben, misschien doe ik het in de show omdat ik deze informatie openbaar ga maken'. Welk proces ga je door?" vroeg een zeer gekwetste en boze Howard aan JD tijdens zijn show.

"Dat deel heb ik verkloot", gaf JD toe. "Je doet alles [voor mij]"

"Heeft [Twitter] je geholpen om je verloofde te krijgen? Hebben ze je geholpen om je rekeningen te betalen? Je denkt dat dit mijn show is, dit is ook jouw show", antwoordde Howard.

"De logica om het op Twitter te zetten was dat mijn vriendin echt van sociale media houdt en ze is bevriend met veel mensen [op de Stern Show], dus ik vond het raar als ze het aankondigde omdat ze ging, " legde JD uit.

"Ze weet niet dat je zaken doet? Dat dit ons levensonderhoud is? Ons bloed. Dat weet ze niet!? Je kunt haar maar beter in het fing-team krijgen!" Howard schreeuwde.

Ondanks de agressieve reactie van Howard, was de overgrote meerderheid van de fans het er voor een keer mee eens en dachten dat JD niet goed had nagedacht. Hetzelfde geldt voor alle stafleden van Stern Show en zelfs voor JD zelf. In elke andere baan zou het aankondigen van een verloving op Twitter geen probleem zijn, maar op The Howard Stern Show is het een enorme minachting voor de King of All Media en SiriusXM.

Aanbevolen: