Waarom Howard Stern zich zorgen maakte over een privéleven van zijn staf

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern zich zorgen maakte over een privéleven van zijn staf
Waarom Howard Stern zich zorgen maakte over een privéleven van zijn staf
Anonim

Hoewel sommige van Howard Stern's ex-stafleden veel woede hebben over de radiolegende, is de waarheid dat hij een redelijk positieve relatie heeft met zijn team. Veel van Howards goedbetaalde stafleden werken al tientallen jaren bij hem. Dit is best verbazingwekkend, gezien het feit dat de omloopsnelheid voor banen in de entertainmentindustrie vaak hoog is. Maar Howard waardeert loyaliteit en beta alt het terug. Hoewel de voormalige shockjock notoir teruggetrokken is, heeft hij wel relaties met zijn personeel.

De oude co-host van Howard, Robin Quivers, staat natuurlijk het dichtst bij hem. Het lijdt geen twijfel dat ze in een andere categorie v alt dan alle anderen. Ze zijn buitengewoon hecht en er is praktisch niets dat hij niet voor Robin zal doen. Ze crediteert hem zelfs voor het redden van haar leven toen ze te maken had met een bijna levensbeëindigende vorm van kanker. Maar Robin is niet de enige stafmedewerker die Howard heeft benaderd in een moeilijke tijd, en zij is ook niet de enige voor wie hij zijn uiterste best heeft gedaan. Hoewel Howard zich oprecht zorgen maakt over een paar van zijn stafleden, is er iemand die hem onlangs een beetje bang heeft gemaakt.

De andere stafleden waar Howard zich zorgen over heeft gemaakt

Voordat we naar de staf in kwestie gaan, moeten we vermelden dat de zelfverklaarde koning van alle media zich zorgen heeft gemaakt over een paar van zijn stafleden. Natuurlijk, gezien de aard van zijn show en het feit dat de staf eigenlijk een on-air talent is geworden, zijn bijna al deze zorgen live on-air met het publiek gedeeld. In een aflevering van zijn show in september 2021 legde Howard uit dat zijn staf anders is dan die van elke andere show. Ze komen niet van The Harvard Lampoon of een andere prestigieuze plaats. Het zijn verdorven maniakken, superfans en het soort jongens en meisjes dat gewoon op een feestje rondhangt en mensen aan het lachen maakt of uitgelachen wordt. Het is dus logisch dat ze niet altijd de meest samengestelde individuen zijn.

Door de jaren heen heeft Howard zich zorgen gemaakt over een van zijn jongste stafleden, JD Harmeyer, die volgens Howard als een zoon is. Kortom, alles wat JD doet, inspireert Howard om wat advies of kritiek te delen. Maar toen JD met depressies te maken had, zorgde Howard ervoor dat JD toegang had tot wat hulp en een plek had om zijn hart te luchten. De eerdere financiële problemen van JD waren ook iets waar Howard zich zorgen over maakte.

Lichamelijke gezondheidsproblemen zijn meestal iets waar Howard over praat met zijn personeel. En aangezien veel van zijn stafleden te zwaar zijn, heeft Howard nogal wat opmerkingen gemaakt. Van de meest overgewicht is producer Jason Kaplan, die Howard jarenlang heeft geprobeerd om in vorm te komen. Onlangs lijkt het alsof het heeft gewerkt, aangezien Jason ongeveer 50 pond is afgevallen nadat hij zwaarlijvig was.

Een ander soort gezondheidsprobleem onder Howards staf is het vermeende alcoholisme van schrijver Richard Christie. Terwijl alle dronken (en vreemd charmante) capriolen van Richard de bron waren van geweldige komedie op The Stern Show, heeft Howard zijn diepe bezorgdheid geuit over de afhankelijkheid van drank die Richard heeft gehad. Gelukkig lijkt het erop dat Richard, net als Jasons gewicht, zijn leven onder controle begint te krijgen. Natuurlijk moest hij wel nu hij twee kinderen heeft.

Howard maakte zich de laatste tijd het meest zorgen over Ronnie

Het is Ronnie 'The Limo Driver' Mund die de laatste tijd de meeste zorgen van Howard heeft gekregen. Dit komt omdat zijn uitgebreide, energieke en volkomen ongepaste persoonlijkheid schijnbaar verdween aan het begin van de wereldwijde pandemie. Hoewel Howard wist dat de stemmingen van iedereen zouden veranderen vanwege de levensveranderende gebeurtenis waar de hele planeet nog steeds mee te maken heeft, zag hij dit het meest in Ronnie.

In juni 2020 beweerde Howard dat hij erg bezorgd was over Ronnie die buitengewoon, en ongewoon, op de vuilnisbelt leek te liggen. Dit werd relevant toen Ronnie's plannen om van New York naar Las Vegas te verhuizen vanwege de pandemie in de ijskast werden gezet. De altijd sociale Ronnie zat binnen opgesloten en voelde zich eenzaam, verdrietig en zorgwekkend depressief. Hij voelde dat de laatste jaren van zijn leven (hij is oud) aan het wegkwijnen waren toen hij opgesloten zat in zijn kelder.

Dit was ook niet eenmalig. Wekenlang zou Howard virtueel bij Ronnie in de lucht zijn om te zien hoe het met hem ging. Hij zei zelfs dat de twee privé met elkaar zouden praten. Howard was gewoon zo bezorgd om hem.

Ronnie maakte echter in de zomer van 2021 de grote verhuizing van New York naar Las Vegas en sindsdien is er een enorm verschil in zijn houding. Maar de verhuizing betekende dat Ronnie's tijd op The Howard Stern Show zou worden verminderd. En als de show ooit terugkeert naar de studio, zou Ronnie waarschijnlijk zelden worden opgenomen. Dit betekende het einde van een tijdperk voor Howard die de man decennia geleden uit de vergetelheid had geplukt. Eerst was Ronnie gewoon zijn coureur, daarna zijn bodyguard en daarna een on-air talent waar fans geobsedeerd door zijn.

Hoewel Howard duidelijk niet blij is dat Ronnie is verhuisd en aan een nieuw hoofdstuk is begonnen, is het ook heel duidelijk dat hij blij is dat hij uit zo'n diepe ellende is gekomen.

Aanbevolen: