Kristen Stewart zegt 'nee tegen de jurk' en onthult dat ze een spijkerbroek zal dragen op haar trouwdag

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart zegt 'nee tegen de jurk' en onthult dat ze een spijkerbroek zal dragen op haar trouwdag
Kristen Stewart zegt 'nee tegen de jurk' en onthult dat ze een spijkerbroek zal dragen op haar trouwdag
Anonim

Kristen Stewart en Dylan Meyer zijn pas verloofd en ze staan te popelen om hun trouwplannen meteen te lanceren.

Met het geroezemoes van hun aanstaande huwelijk dat de krantenkoppen over de hele wereld aangrijpt, staat de altijd belangrijke discussie rond hun kleding bij iedereen bovenaan.

Fans willen weten welke ontwerper zal worden gekozen en wat voor soort stijl elk van de dames zal dragen.

Hoewel velen misschien beelden van een prachtige witte jurk in hun hoofd hadden, is dat niet helemaal hoe Kristen zich haar fashionstatement voor dit mijlpaalmoment in haar leven had voorgesteld.

Kristen Stewart's gedurfde modekeuze

Als het op haar trouwdag aankomt, heeft Kristen Stewart enkele concrete plannen die ze wil waarmaken, en een van de opwindende details die al zijn vastgesteld, is dat haar bruidsoutfit een zeer unieke zal zijn een. In feite zal ze op geen enkele manier een 'typische bruid' zijn.

Degenen die zich een vloeiende sluier en een prachtige witte bruidsjurk met glamoureuze accenten hebben voorgesteld, zullen geschokt zijn om te horen dat Stewart heel andere plannen heeft. Sterker nog, ze heeft absoluut geen zin om een bruidsjurk te dragen.

Kristen Stewart heeft 'nee' gezegd tegen de jurk en kiest in plaats daarvan voor een meer ingehouden fashionstatement.

Er zal geen sluier zijn.

Er zal geen stromende, lange trein zijn.

Er zal niet eens een bruidsjurk zijn.

In plaats daarvan kiest Kristen Stewart voor een meer ingehouden outfit. Ze brengt denim naar de trouwscène.

De spijkerbroek tevoorschijn halen

In plaats van een jurk aan te trekken voor haar langverwachte wandeling door het gangpad, heeft Kristen onthuld dat ze kiest voor iets comfortabelers en trouw blijft aan haar eigen persoonlijke gevoel voor stijl.

Ze heeft onthuld dat ze van plan is een spijkerbroek te dragen op haar grote dag.

Dat is niet alles.

Kristen Stewart heeft al besloten dat haar favoriete spijkerbroek zal worden gecombineerd met een afgesneden smoking-T-shirt, en dat zal haar persoonlijke knipoog naar de traditie voor vandaag zijn.

Dit is zeker niet de meest traditionele modekeuze, maar Kristen en Dylan plannen op geen enkele manier een traditionele bruiloft.

Een van de andere leuke huwelijkshoogtepunten die zijn onthuld, is het feit dat ze er een echte kick van zouden krijgen als Guy Fieri ermee in zou stemmen om hun ceremonie te leiden.

Naarmate er meer details naar voren komen, blijkt dit een van de leukste, unieke bruiloften te zijn die fans in lange tijd hebben meegemaakt, en ze zijn all-in en klaar om meer te ontdekken.

Aanbevolen: