Kim Kardashian verloor 16 pond in 3 weken om 20 minuten een jurk van $ 5 miljoen te dragen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian verloor 16 pond in 3 weken om 20 minuten een jurk van $ 5 miljoen te dragen
Kim Kardashian verloor 16 pond in 3 weken om 20 minuten een jurk van $ 5 miljoen te dragen
Anonim

Kim Kardashian verbluft op het Met Gala terwijl ze dezelfde jurk droeg die Marilyn Monroe aantrok toen ze in 1962 Happy Birthday voor president John F. Kennedy zong, maar het duurde een paar weken van crashdieet om in het aantal te passen. De realityster schrapte alle suiker om het ensemble van $ 5 miljoen voor elkaar te krijgen, alleen om de Met Gala-afterparty over te slaan, zodat ze in plaats daarvan kon genieten van "pizza en donuts" in haar hotel.

Kim Kardashian zegt dat haar dieet streng was, maar ze deed het werk

"Het was alsof ik me voorbereidde op een rol", vertelde Kim, die de look afmaakte met een platinablonde kap en een schouderophalen met witte vacht, aan Vogue. "Ik zou twee keer per dag een saunapak dragen, op de loopband rennen, alle suiker en alle koolhydraten volledig schrappen en gewoon de schoonste groenten en eiwitten eten. Ik heb mezelf niet uitgehongerd, maar ik was zo streng.”

Het klinkt alsof Kim haar "f---king as up and work" moest krijgen om de look af te krijgen - en toen droeg ze de jurk maar een paar minuten!

Dit is niet de eerste keer dat de Keeping Up With The Kardashians-ster offers heeft gebracht in naam van de mode. In 2019 nam Kim de beroemde ademhalingslessen om zich in een nauwsluitend taillecorset onder een Thierry Mugler-jurk te persen voor een op 'kamp' geïnspireerde opstap waarbij ze eruitzag als een druipend nat Californisch meisje dat net uit de oceaan kwam. De outfit zat zo strak dat ze de hele nacht niet kon zitten of naar het toilet kon.

Een van de grootste uitdagingen was om de jurk op de eerste plaats te krijgen

De jurk van $ 5 miljoen is eigenlijk van een museum dat wordt beheerd door Ripley's Believe It Or Not, een bedrijf dat gespecialiseerd is in eigenaardigheden en bizarre items. Ze kochten het van Julien's Auctions, die de jurk in 2016 voor $ 4 ophaalde.8 miljoen. Gelukkig kende Kim de eigenaar van het veilinghuis die haar hielp de jurk te bemachtigen.

"Ik ben een grote fan van veilingen en ik bezit verschillende JFK-stukken, dus ik ken de eigenaar van Julien's," vertelde Kim aan het tijdschrift. "Hij kon me [met Ripley's] in contact brengen en zo begon het gesprek."

"De jurk werd vervoerd door bewakers en ik moest handschoenen dragen om hem te passen," vervolgde ze. "Ik dacht altijd dat [Marilyn Monroe] extreem rond was. Ik stelde me voor dat ik op sommige plaatsen kleiner zou zijn - en groter op plaatsen waar ze kleiner was. Dus toen het me niet paste, wilde ik huilen omdat het kan helemaal niet worden gewijzigd."

Aanbevolen: