15 keer dat TLC's ja zeggen tegen de jurk die tegen ons loog

Inhoudsopgave:

15 keer dat TLC's ja zeggen tegen de jurk die tegen ons loog
15 keer dat TLC's ja zeggen tegen de jurk die tegen ons loog
Anonim

Een deel van de amusementswaarde van Say Yes to the Dress is nadenken over welke jurken we aanbidden en welke we echt lelijk vinden. Getrouwd of verloofd, alleenstaand of in een langdurige relatie, we hebben allemaal een uitgesproken mening over wat volgens ons de beste trouwjurk is. We houden ervan om met onze vrienden te kletsen over de jurken die we leuk vinden en de jurken waar we bij deze TLC-realityshow in krompen.

Say Yes to the Dress is een ongelooflijk populaire serie sinds het in oktober 2007 werd uitgezonden. Het is gemakkelijk om meegezogen te worden in het drama of iemand wel of niet een jurk zal vinden waar ze super enthousiast van worden, en we vragen ons af wat hun vrienden en familie zullen denken.

De waarheid is dat er veel dingen gebeuren in deze show die we niet te zien krijgen, en we zijn benieuwd naar meer. Blijf lezen om de werkelijke realiteit van deze populaire TLC-show te ontdekken.

15 De medewerkers luisteren niet als bruiden praten over het soort jurk dat ze willen

Er zijn veel aspecten van Say Yes to the Dress die niet echt zijn. Eén probleem: de medewerkers luisteren niet als de bruiden praten over het soort jurk dat ze willen. Volgens Nicki Swift negeren "de verkoopadviseurs volledig het verzoek van de bruid om merk, stijl, pasvorm en zelfs kleur."

14 Bruiden zeggen vaak ja, maar besluiten later om die trouwjurk toch niet te dragen

Nicki Swift zegt dat bruiden "ja" zullen zeggen op de show, maar later zullen ze besluiten de trouwjurk toch niet te dragen.

Dit is absoluut moeilijk om te horen, omdat we dachten dat we naar een bruid keken die haar droomjurk vond die ze natuurlijk op haar grote dag zou dragen.

13 Bruiden krijgen te horen dat ze exact dezelfde jurken moeten passen, zelfs als ze totaal verschillende hoogtes en maten hebben

Een bruid schreef over haar tijd in Kleinfeld en zei dat bruiden wordt verteld om exact dezelfde jurken te passen, zelfs als ze totaal verschillende lengtes of maten hebben. Ze zei: "Ik zag dat een aanstaande bruid werd verkocht, precies zoals Pnina Trina me aanmoedigde om het te proberen. De vrouw was minimaal een voet langer dan ik."

12 Er zijn ongeveer 105 dagelijkse afspraken, dus de winkel is veel chaotischer dan hoe hij eruit ziet op de show

Volgens Nicki Swift zijn er eigenlijk 105 dagelijkse afspraken in de winkel, dus het is een gekke, chaotische plek. Maar zo lijkt het niet op tv, toch?

Elke keer dat we afstemden op een aflevering van Say Yes to the Dress, dachten we dat het er zo mooi en rustig uitzag.

11 De winkel is soms echt vies

Do You Remember zegt dat de winkel vies is, wat we niet verwachtten te horen. Het is erg verrassend. Een bruid zei dat er overal jassen waren en dat het "tankstationachtig" was.

Mensen zeggen echt gemene dingen op Say Yes to the Dress en misschien moeten ze toegeven dat de winkel ook vies is.

10 Bruiden moeten echt staan wachten omdat er maar een paar spiegels zijn

Volgens Cheat Sheet moeten bruiden eigenlijk blijven staan en wachten omdat er maar een paar spiegels zijn. Een bruid zei: "Als je nog nooit een trouwjurk hebt gepast, laat me je dan vertellen: die dingen zijn belachelijk groot en zwaar. Er zijn niet genoeg spiegels en platforms, dus ik moest in de rij wachten terwijl de klok tikte."

9 Bruiden voelen niet dat de ervaring zo magisch is als het op tv is geschilderd

Volgens Distractify: "Hoewel de Kleinfeld-winkel heel echt is, lijkt de sprookjesachtige ervaring die ze op tv schilderen een erg mooie farce…"

Het lijkt geweldig om in deze show te verschijnen en je droomjurk te vinden, maar het klinkt alsof het helemaal geen geweldige tijd is.

8 De meeste jassen zijn verborgen in magazijnen, zodat je er niet zoveel kunt zien

Volgens Business Insider zijn de meeste bruidsjurken verborgen in magazijnen, wat betekent dat je er niet zoveel kunt zien.

Dit is jammer, want we dachten zeker dat een deel van de ervaring van winkelen bij Kleinfeld's het gevoel was dat je letterlijk in een wonderland van bruidsjurken was.

7 Bruiden passen geen schone jurken aan, maar het tegenovergestelde

Cheat Sheet zegt dat bruiden geen schone, perfecte trouwjurken passen. In feite is het het tegenovergestelde. Catherine Lee vertelde de publicatie: "Er waren echte zweetvlekken in de oksel en op de zoom leek het alsof het op straat was geweest." Dat hadden we helemaal niet verwacht te horen…

6 De bruiden besteden 8 uur aan het zoeken naar jurken, wat langer is dan het lijkt op tv

De hoeveelheid tijd die bruiden besteden aan het zoeken naar jurken wordt ook niet op tv getoond.

Distractify zegt dat de bruiden 8 uur doorbrengen en dit is veel langer dan het lijkt op Say Yes to the Dress. We zouden willen dat er wat meer uitleg was over de realiteit van dit proces. Het zou geweldig zijn om te zien.

5 De serie kiest wie je meeneemt naar je afspraak, niet jij

Er zijn veel dingen die we moeten weten over het sollicitatieproces voor Say Yes to the Dress.

Business Insider zegt dat de serie kiest wie je meeneemt naar je afspraak. Dat doe je eigenlijk niet. We hadden niet verwacht dit te leren, en we denken dat het nogal vreemd klinkt, aangezien dit zo'n groot moment is voor een aanstaande bruid.

4 bruiden dragen 3 of 4 jurken voor de camera's, maar passen er maar liefst 15

Volgens Nicki Swift dragen bruiden drie tot vier jurken voor de camera's, maar in werkelijkheid kunnen het er wel 15 zijn. Het blijkt dat 6 tot 15 het werkelijke aantal is.

Dit is iets anders dat niet op de camera wordt getoond, en we zouden heel graag willen dat het dat wel was. Het zou goed zijn om meer transparantie te hebben over dit deel van de show.

3 De winkel zit vol met mensen die dol zijn op de serie en tieners die helemaal niet op zoek zijn naar jurken

New York Post zegt dat de winkel vol zit met mensen die van de serie houden, samen met tieners, en ze zijn helemaal niet op zoek naar jurken. Dit is een ander verrassend feit dat we net over de serie hebben geleerd, en het wordt helemaal niet uitgelegd in de show. We dachten zeker dat alleen aanstaande bruiden in de winkel zouden zijn.

2 Bruiden vinden dat omdat de winkel beroemd is, de service nu echt slecht is

Volgens New York Post vinden bruiden dat omdat de winkel beroemd is, de service nu eigenlijk heel slecht is.

Een bruid werd geciteerd en zei: Ze vertrouwen op hun bekendheid. Ze zijn nu nationaal en hun service heeft er volledig onder geleden.” Als we naar de show keken, hadden we geen idee dat dit het geval was.

1 Een adviseur werkt alleen met een bruid als ze er samen visueel aantrekkelijk uitzien

Een consultant werkt alleen met een bruid als ze er samen visueel aantrekkelijk uitzien, aldus The List. De website legt uit: "Het contrast zorgt blijkbaar voor meer meeslepende televisie."

We hadden absoluut niet verwacht zoveel waarheden te leren over hoe het echt is om deze populaire show te filmen.

Aanbevolen: