Kanye West onthult dat Kim Kardashian een hekel had aan het dragen van MAGA-hoed

Inhoudsopgave:

Kanye West onthult dat Kim Kardashian een hekel had aan het dragen van MAGA-hoed
Kanye West onthult dat Kim Kardashian een hekel had aan het dragen van MAGA-hoed
Anonim

Kanye West zette donderdag zijn reeks openbare verklaringen over ex-vrouw Kim voort, terwijl hij naar Instagram ging om een ‘Thanksgiving-gebed’ te delen. De rapper ging in op een aantal persoonlijke worstelingen uit het verleden, waaronder zijn voormalige politieke banden met Donald Trump, waarvan hij beweerde dat "ik mij en onze familie een doelwit maakte door niet op één lijn te komen met de politieke houding van Hollywood en dat was moeilijk voor ons huwelijk."

Hij begon zijn toespraak over het onderwerp door te zeggen: "Lieve hemel, mijn vrouw vond het niet leuk dat ik de rode hoed droeg. Omdat hij een goede echtgenote was, wilde [Kim] mij en ons gezin beschermen', verwijzend naar de vele keren dat hij de controversiële MAGA-hoed in het openbaar droeg.

Kanye verwijst naar beruchte betraande presidentiële campagnerally

West zinspeelde toen schijnbaar op zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst, waar hij berucht aankondigde dat hij Kim had tegengehouden hun eerste kind North West te aborteren, waardoor de Keeping Up With The Kardashians-ster naar sociale media ging om haar ex te bespreken -man's "bipolaire stoornis" voor de eerste keer. In zijn 'Thanksgiving-gebed' uitte West zijn spijt over de aflevering en zei: "Ik heb mijn vrouw in verlegenheid gebracht door de manier waarop ik informatie over onze familie presenteerde tijdens de enige echte, godzijdank, persconferentie."

De rapper was duidelijk in een sentimentele bui en bekende: "Het enige waar ik elke dag aan denk, is hoe ik mijn familie weer bij elkaar krijg en hoe ik de pijn kan genezen die ik heb veroorzaakt", en voegde eraan toe: "Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn acties. Het enige dat al mijn successen en mislukkingen gemeen hebben, ben ik."

West geeft toe dat zijn grote ego, opvliegendheid en alcoholgebruik een probleem zijn

De Yeezy-ontwerper vertelde ook over zijn strijd tegen alcoholgebruik en zijn moeite met het omgaan met zijn zelfverklaarde grote ego en opvliegendheid, en gaf ook toe dat zijn 'zelfingenomen' religieuze gedrag vaak een obstakel in zijn priveleven. Hij vervolgde: "Mijn ego heeft de neiging om over de drempel van motiverend en onderhoudend te gaan tot gewoon aanmatigend te zijn. Er zijn manieren om vertrouwen te tonen zonder arrogantie' en 'Screaming heeft me misschien geholpen om iedereen te vertellen die aan me twijfelde in muziek, maar dat schreeuwen hielp me niet om mijn familie bij elkaar te houden."

Het 'gebed' was echter niet alleen maar melancholische zelfreflectie. West deelde zijn vreugde over het meenemen van zoon Saint West, 5, naar zijn allereerste voetbalwedstrijd en beschreef hoe zijn zoon "een mix is van twee van mijn favoriete dingen: ik en het gezicht van mijn vrouw."

Aanbevolen: