Kevin Hart's TikTok Look-Alike, wat is hij nu van plan?

Inhoudsopgave:

Kevin Hart's TikTok Look-Alike, wat is hij nu van plan?
Kevin Hart's TikTok Look-Alike, wat is hij nu van plan?
Anonim

Hoe groot is de kans op een dubbelganger? De kans is klein, maar het is zeker mogelijk. De mogelijkheden om een look-alike te hebben die handelt en lacht alsof je nog slanker bent, maar het zeldzame geval is de beroemde stand-upcomedian, acteur en trotse vader van vier kinderen, Kevin Hart, overkomen. Er is iemand die precies op de acteur lijkt, maar die hem in feite niet is of op enigerlei wijze verwant aan hem is. John Bidemi, een Zambiaanse, is de man in kwestie.

De sensatie op sociale media trok in 2020 voor het eerst de aandacht van velen vanwege de griezelige gelijkenis tussen hem en Hart. Nu velen belangstelling voor hem hebben opgebouwd, is het alleen maar passend om te willen weten wat John Bidemi tot nu toe doet. Nou, je staat op het punt om erachter te komen.

9 Zijn opkomst tot TikTok-sterrendom

Bidemi, met de gebruikersnaam arabmoney44, is vooral actief op TikTok, waar hij aan populariteit won. Bidemi plaatste zijn eerste video in oktober 2020 en heeft sindsdien meer dan 242.000 volgers verzameld. Net als Hart heeft Bidemi een komische persoonlijkheid en blijft hij zijn fans bezig houden via de app voor sociale media.

8 Hij leeft de fantasie van velen uit

Bidemi lijkt misschien toevallig op Hart, maar voor veel fans van de acteur is dit een kans om hun fantasie uit te leven. Lang voordat Bidemi een internetsensatie werd, vroegen velen zich af hoe het zou zijn om Hart in een Afrikaanse outfit te zien. Hoewel we de acteur nog niet in Afrikaanse prints moeten zien, hebben fans al een idee hoe hij eruit zou zien, aangezien Bidemi meestal Afrikaans geïnspireerde outfits aantrekt, waaronder de prachtige culturele Zulu-ensembles.

7 Hij doet Kevin Hart-imitaties

Sinds hij zijn video vorig jaar voor het eerst deelde, is Bidemi velen blijven charmeren, wat leidde tot zijn eigen legioen van fans. Nu is het niet ongewoon om te zien dat fans Bidemi vragen om een Kevin Hart-indruk te maken, en interessant genoeg doet hij het elke keer weer. Maar hoewel de meeste opmerkingen die Bidemi krijgt positief zijn, heeft hij ook negatieve feedback gekregen van critici die vinden dat hij een gezichtsfilter gebruikt en niet echt op Kevin Hart lijkt.

6 Hij is gefocust op zijn carrière als milieuactivist

Naast een populaire act op TikTok en de dubbelganger van Kevin Hart, heeft John Bidemi een leven buiten sociale media. De Zambiaanse sensatie werkt als een milieuactivist en hoewel er niet veel details over zijn werk zijn onthuld, zag Bidemi's allereerste TikTok-video hem zijn plicht als milieuactivist uitvoeren.

Aangezien hij niet zo actief is op andere sociale-mediaplatforms, kunnen we aannemen dat Bidemi zijn tijd aan zijn carrière besteedt en er iets van maakt.

5 Hij geniet van de internetfaam

Behalve dat hij een getalenteerde acteur is, kreeg Kevin Hart ook de looks! Sinds hij uitbrak, heeft Bidemi voortdurend complimenten ontvangen over zijn uiterlijk, waarbij veel vrouwen zelfs voor de grap een huwelijk voorstelden. En hoewel hij misschien nog nieuw is onder alle aandacht, geniet Bidemi er ongetwijfeld van en geniet hij er zoveel mogelijk van.

4 Hij volgt Kevin Hart op TikTok

Aangezien hij een opvallende gelijkenis deelt met een van de meest gewilde acteurs ter wereld, is het niet meer dan passend dat Bidemi Kevin Hart volgt op sociale media. Maar hoewel Hart het gebaar nog moet teruggeven, heeft de acteur in het verleden Bidemi erkend. Ik dacht dat iemand mijn gezicht had gestolen of met de filters op TikTok speelde of zoiets, maar dat is hem echt, die shit is eng, deze man lijkt echt op mij, alsof het geen grap is, hij ziet eruit alsof hij mijn broer zou kunnen zijn, hij het lijkt erop dat we zijn geboren uit dezelfde vrouw die hij is en dat is de tweede keer dat ik hem heb gezien, 'zei Hart tijdens een interview met Charmalagne God.

3 Bidemi hoopt Kevin Hart te ontmoeten

Met het geroezemoes rond zijn gelijkenis met Hart, is Bidemi ongetwijfeld op zoek naar een ontmoeting met de getalenteerde acteur en komiek op een dag. Hoewel er momenteel niets is dat erop wijst dat dit snel zal gebeuren, zullen fans ongetwijfeld wild worden van opwinding wanneer deze twee elkaar ontmoeten.

2 Bidemi viert zijn land

Ondanks zijn bekendheid op internet, houdt Bidemi zich nooit in om zijn land te vieren. Hij is een trotse Zambiaanse en zal geen woorden sparen om de wereld te laten weten. In sommige van zijn TikTok-video's is het gebruikelijk geworden dat hij de onjuiste uitspraak van zijn thuisland door Europeanen en Amerikanen corrigeert. Als hij dat niet doet, neemt Bidemi de tijd om de Zambiaanse staatsburgers te vieren die het goed doen op het wereldtoneel. Voor zover we kunnen zien, zal deze man altijd, altijd van zijn huis houden, hoe beroemd hij ook wordt!

1 Hij leidt nu een relatief rustig leven

Je zou denken dat Bidemi op de golven van zijn roem op sociale media zou rijden, maar tegenwoordig leidt hij een relatief rustig leven. Details zoals waar hij woont en of hij getrouwd is, blijven ondanks zijn bekendheid op internet onbekend.

Aanbevolen: