Pat Sajak's zoon is helemaal volwassen, en dit is wat hij van plan is

Inhoudsopgave:

Pat Sajak's zoon is helemaal volwassen, en dit is wat hij van plan is
Pat Sajak's zoon is helemaal volwassen, en dit is wat hij van plan is
Anonim

Rad van Fortuin TV-presentator Pat Sajak is zeker gemaakt voor televisie, ondanks zijn carrière als professionele DJ. De 74-jarige heeft nu 19 nominaties voor de Daytime Emmy Award voor Outstanding Game Show Host op zijn naam staan, en dat alles terwijl hij 3 overwinningen mee naar huis neemt!

Dat is nog maar het topje van de ijsberg. Sajak zit al 40 jaar in het Rad van Fortuin, de langste carrière van een presentator van een tv-spelshow. Sajak heeft nog wat tijd over op primetime tv, want zijn contract loopt af in 2022.

Het is vrij duidelijk dat Pat Sajak van de televisie houdt, en het publiek houdt nog meer van hem. Maar iedereen wil weten of de kinderen van Pat Sajak in de voetsporen van hun vader zijn getreden, vooral Sajaks zoon Patrick Michael James.

Bijgewerkt op 7 juli 2021, door Michael Chaar: gastheer van het Rad van Fortuin, Pat Sajak heeft een zeer openbare carrière gehad, maar als het gaat om zijn persoonlijke leven, voornamelijk zijn kinderen Maggie en Patrick Sajak, de ster houdt dingen liever privé. Ondanks hun verlangen naar privacy, was Pat Sajak verheugd om afgelopen voorjaar aan te kondigen dat zijn zoon, Patrick Michael James, officieel dokter is geworden! Maggie Sajak deelde het nieuws ook op haar Instagram en plaatste een foto van haar en Patrick die zijn afstuderen aan de medische school vierden. Wat Maggie betreft, ook zij is nog maar een paar minuten verwijderd van haar afstuderen, aangezien ze momenteel rechten studeert, terwijl ze werkt als mediacorrespondent bij het Rad van Fortuin.

Het Sajak-gezinsleven

Er v alt veel te speculeren over de familie van Pat Sajak. Hoewel iedereen misschien alles weet over het professionele leven van Sajak en zijn roem, horen we nauwelijks iets over het persoonlijke leven van de 74-jarige.

Sajak is twee keer getrouwd geweest, eerst met Sherill Sajak en in 1989 opnieuw met fotograaf Lesly Brown. De twee verwelkomden hun twee kinderen Patrick en Maggie in respectievelijk 1990 en 1995, en ja, Pat Sajak noemde zijn zoon naar hem!

Het is duidelijk dat van de twee kinderen de jongste besloot een carrière voor de camera's na te streven, terwijl de eerstgeborene een andere weg insloeg.

Veel van de media-aandacht is gericht op het leven van Patrick, die door velen 'mysterieus en luxueus' werd genoemd. Het sterrenkind wordt verdacht van een nogal interessante levensstijl, simpelweg gezien zijn relatie met de presentator van het Rad van Fortuin.

Hoewel we eerlijk zijn, weten we niet veel over Patrick, maar het enige dat we weten is dat zijn vader wilde dat hij een zo normaal mogelijk leven zou leiden.

Patrick's gastrol-uiterlijk

Het is duidelijk dat Pat Sajak vrij dicht bij zijn kinderen staat, zelfs tot op de dag van vandaag. De trotse vader van twee douches Maggie en Patrick met veel liefde voor camera's en off-set.

Het is echter zeker dat zijn eerstgeborene net zoveel van zijn oude man houdt! Sajak en zijn zoon, Patrick, brengen veel tijd samen door tussen vader en zoon. De twee zijn samen gespot bij het bijwonen van sportwedstrijden en zelfs in zeldzame gevallen op de rode loper.

Waarschijnlijk het meest gekoesterde moment tussen de vader en zoon was toen Patrick en zijn zus Maggie een gastrol hadden in het Rad van Fortuin. In het bijzonder toont een videoclip een jonge Patrick, gekleed in een smoking met naar achteren gekamd haar, kopieerde zijn vader op de set van de spelshow met Maggie in de plaats van co-presentator, Vanna White.

De clip heeft gewoon te veel schattigheid! Als Patrick ooit zou besluiten om van gedachten te veranderen en in de showbizz te gaan werken zoals zijn vader, zou hij meteen een hit zijn bij het publiek, en dat v alt niet te ontkennen!

Waar is Patrick Sajak vandaag?

Het vader-zoon-duo heeft veel gemeen, waaronder hun uiterlijk! Het is duidelijk dat de 30-jarige een opvallende gelijkenis met zijn vader heeft aangenomen.

Hoewel Pat Sajak niet bekend staat om het aanbieden van informatie over zijn thuisleven, ging zijn zoon Patrick een stap verder door volledig van de Hollywood-radar te verdwijnen. Hoewel hij zijn sociale media-accounts privé houdt, is zijn jongere zus, Maggie, een beetje meer open als het gaat om hun gezinsleven.

In mei deelde Maggie een foto op haar Instagram waarin ze grote broer Patrick omhelst nadat hij was afgestudeerd aan de medische school! Patrick, die duidelijk maakte dat hij niet de amusementsroute wilde inslaan, heeft sindsdien zijn MD verdiend, en daar is hij trots op!

"Mijn grote broer is vandaag officieel dokter geworden en ik ben de MEEST trotse. Gefeliciteerd @patricksajak, MD!!!" schreef ze.

Gelukkig voor Pat zit het succes in de familie! Nu Patrick dokter wordt, gaat Maggie binnenkort ook afstuderen! De 26-jarige studeert momenteel rechten, terwijl hij werkte als online mediacorrespondent voor The Wheel Of Fortune.

Aanbevolen: